Първоначално публикувано от Grigor
Покажи съобщение
Аз предлагам да се помисли хубаво над тази тема. Има супер много изписано и аз май прочетох, че правилата не са еднакви и наказанията не са еднакви, като недоволните са наказвани с бан. То хубаво като си е твой форума, само ти и приятелите ти да решавате кой да е в него, но не мисля, че това е подходящо за форум на марка. Махленска групичка във ФБ по може да се дели така.
Нека модераторите да си чистят просто неподходящите постове, а наказанията за обида да се променят. Понеже аз лично не прочетох никъде пост с обида. С тон да, но с обида не.
Всичката енергия и време могат да се насочат към нещо по-добро и по-смислено. Тук четох някъде и забележки за правопис.. Абе хора... какви сте му вие на някой да му казвате как ще пише и как ще се изкава? Ок не ви е приятно, и вие не сте приятни на някого. Тук лични интереси се гледат и са водещи май... Аз и още двама ли разбрахме, че всеки е недоволен? Не повече сме, дори модераторите са го видяли, но го подминават като се пише то все има недоволни. Направете така да няма, говори се за много изгонени, и като гледам май нещата не само не са се решили, а са станали към по-зле. Тва е форум, псуване, тон, ще си има. Писане с грешки пак ще има. За мен по скоро както писах трябва да има ТЕХНИЧЕСКИ грамотни модератори, които да наказват и поправят постове от които някой може да си счупи или навреди здравословно. Другото просто да се санкционира си е точно личен интерес, този който има хава с модератора няма да е пипнат, този който няма и си позволи да се обажда ще е изгонен... Определено помислете над марката .. даже темите които не са за алфа ромео и автомобилите са над теми като технически, обяви и т.н. .... Ето отваряш и се почва със :

Кога и къде се събираме?
Модератор:
1 124 62 727

За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo.
Модератор: morfius
6 645 206 233

Само за сериозни тунинг проекти.
Модератор: drigata
47 3 963

Всичко за Формула 1, WTCC, WRC. Тук е и мястото за всички дискусии: относно "улични" състезания, за изясняване коя/чия кола е по-бърза/по-хубава/по-здрава/по-всякаква...
Модератор: drigata, mitaka_cs
1 210 36 478

За великата републиканска сбирка, която започна през 2004 и за това, което предстои да правим в следващите години.
Модератор:
262 9 064

Here you can use English language
Модератор:
13 242

Представете себе си и Вашата Алфа
...
чак след това е същинското за което някой или 80% влизат ... моделите с помош и технически данни, съвети и ремонти.
Мое мнение, то не е за да застане срещу вашето, не е за да ви уча! Изразявам си мнението, понеже никъде не е написан закон който да ме ограничи. Никъде не е писано и някой да се съобрази

Ай наздраве

Comment