Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно pavlin

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
    Според мен споровете по тази тема за момента могат да приключат... обещал съм нещо и в момента се опитвам да изясня някой неща.

Колегите са решили да действат публично с банове и гласувания и след като се изясним с тях ще има и публично обяснение кой , как и какво.

До тогава моля да се спрат изличните спорове и расъждения... ефекта на подобни скандали и спорове и мерене на ... размери е равен на нула!

Аз предлагам да се помисли хубаво над тази тема. Има супер много изписано и аз май прочетох, че правилата не са еднакви и наказанията не са еднакви, като недоволните са наказвани с бан. То хубаво като си е твой форума, само ти и приятелите ти да решавате кой да е в него, но не мисля, че това е подходящо за форум на марка. Махленска групичка във ФБ по може да се дели така.
    Нека модераторите да си чистят просто неподходящите постове, а наказанията за обида да се променят. Понеже аз лично не прочетох никъде пост с обида. С тон да, но с обида не.
    Всичката енергия и време могат да се насочат към нещо по-добро и по-смислено. Тук четох някъде и забележки за правопис.. Абе хора... какви сте му вие на някой да му казвате как ще пише и как ще се изкава? Ок не ви е приятно, и вие не сте приятни на някого. Тук лични интереси се гледат и са водещи май... Аз и още двама ли разбрахме, че всеки е недоволен? Не повече сме, дори модераторите са го видяли, но го подминават като се пише то все има недоволни. Направете така да няма, говори се за много изгонени, и като гледам май нещата не само не са се решили, а са станали към по-зле. Тва е форум, псуване, тон, ще си има. Писане с грешки пак ще има. За мен по скоро както писах трябва да има ТЕХНИЧЕСКИ грамотни модератори, които да наказват и поправят постове от които някой може да си счупи или навреди здравословно. Другото просто да се санкционира си е точно личен интерес, този който има хава с модератора няма да е пипнат, този който няма и си позволи да се обажда ще е изгонен... Определено помислете над марката .. даже темите които не са за алфа ромео и автомобилите са над теми като технически, обяви и т.н. .... Ето отваряш и се почва със :

Срещи и мероприятия (Посетители: 22)
    Кога и къде се събираме?
    Модератор:
    Срещи в Монтана
    от undy
    днес 23:02
    1 124 62 727 Общи приказки (Посетители: 181)
    За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo.
    Модератор: morfius
    6 645 206 233 Тунинг проекти (Посетители: 25)
    Само за сериозни тунинг проекти.
    Модератор: drigata
    47 3 963 Мотоспорт & "Рацинг" (Посетители: 40)
    Всичко за Формула 1, WTCC, WRC. Тук е и мястото за всички дискусии: относно "улични" състезания, за изясняване коя/чия кола е по-бърза/по-хубава/по-здрава/по-всякаква...
    Модератор: drigata, mitaka_cs
    1 210 36 478 ИталФест (Посетители: 1)
    За великата републиканска сбирка, която започна през 2004 и за това, което предстои да правим в следващите години.
    Модератор:
    262 9 064 International Alfisti (Посетители: 2)
    Here you can use English language
    Модератор:
    13 242 Представете се (Посетители: 30)
    Представете себе си и Вашата Алфа
    ...
    чак след това е същинското за което някой или 80% влизат ... моделите с помош и технически данни, съвети и ремонти.
    Мое мнение, то не е за да застане срещу вашето, не е за да ви уча! Изразявам си мнението, понеже никъде не е написан закон който да ме ограничи. Никъде не е писано и някой да се съобрази => преди да ме напсувате "другарския съд" и да ме дебнете да ме изгоните се замислете, че енергията да следите кой троли ( странна БГ дума ) , даването на уроци за правопис и т.н. може да се насочи повече към АЛфа Ромео, отколкото да се показвате, че имате повече права от един или друг, и то тук във форума. До тогава ке си караме алфите дето вече се продават за суми от 2 до 5 хилки ... тук там някой за до 10 к лева ... и ще плащаме кредити за апартаменти
    Ай наздраве
    145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

Идеята е да се променят много неща... и те ще се променят... тази случка с Павлин просто катализира нещата....
      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
      GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
        Идеята е да се променят много неща... и те ще се променят... тази случка с Павлин просто катализира нещата....

Браво, извинявам се за спама! Но това е най-доброто което прочетох тук. Изключвам техническия раздел.... от 156 и 145 четох много и намерих много полезна информация. Но другто беше просто .... абе супер много ми загрози всичко, а всъщност то май си е просто излишно. Чакаме т. нар. ъпдейт фейс лифт и дано се случат повече организирани събития и мироприятия. Лично гледах едно... май от сайта на днес бг ме прехвърлиха някъде. Абе ставаше дума за представянето и тест драйв на Жулиета ... имаше форумно клубно присъствия. Двете момчета бяха от форума, и се изкефих. Това трябва да е силата, не грозни сцени за надмощие Да си мерят алфите! Който се пъне много да я кара на пистата и там да се показва.
        Айде последен пост тука, извинявам се за ферманите ама..
        145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата

Comment

Е ти ем се извинаваш за ферманите... ем си ги пишеш

Проблема на този форум не са толкова модераторите, колкто потребителите които нямат навици и дори форумна култура да не бъркат форума с живота...

Хората трябва да правят разлика между написаното "ти си ебати гъза!" в форума, където не могат да се видят усмивките, човека, интонацията му и въобще реалния живот, където 95% от случайте не само няма да се разсърдите, а и ще продължите шегата...

Горното е само пример, но за съжаление е верен. В форума по неясна за мен причина всички стават големи мачовци и го удрят постоянно на чест... чест, която в живота или нямат или ситуациите в разговорите между колеги и познати никога няма да се замислят за това....

Не знам какво трябва да се направи за да се научат потребителите да не мислят само за това, че видиш ли някой ги бил обидил (а те в 90% от случайте го познават в живота и няма да се разсърдят на казаното на живо) и да се правят на мачовци вместо да се наслаждават на форума, на комуникацията в него и на самата идея че формираме общество на алфисти и това е по-важно от дребното мерене на форумни пишки...

Защото статистиката показва че в 80-90% от случайте потребителя ("ядосания") не е дочел правилата, не се съобразява с тях... и после си търси правата при арменския поп...
          ааа да... и за финал... са му виновни модераторите и админите че видиш ли са го наказали, защото много държи да се изкаже, защото мисли че без неговото мнение света ще спре и защото е забравил да се замисли дали това което е направил не портиворечи на правилата на форума...

Тигър,
          това се отнася и за теб... помолих да не се спами... ти се съгласи, но не изфържа и "без да искаш" си дописа всичко, което ти е на сърцето... да де, ама ако всеки почне да си пише това дето му е "на сърцето" където си поиска и когато си поиска... за какво са правилата на форума ? защо форума трябва да е на секции? защо има правила в него ? защо ги спазваме ?
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

Кой Глиган махнахте? Надявам се не е този: http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1037

Защото е много точен !
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не става дума за него.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Всяко чудо за три дни ...
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

По принцип, Чудото се е състояло преди около 2011 години ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    По принцип, Чудото се е състояло преди около 2011 години ...
                    Демек?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• И к`во ся?
                      Не е като да не оставихме време да мъдрите
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        И к`во ся?
                        Не е като да не оставихме време да мъдрите
                        Вероятно вече няма значение, на Павлин надали ще му се пише, каквото й да решат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Ако е борец, ще му се пише.

Има хора, които просто утихват.

И после пак.

Все е тая дали ще изгориш, ако после не може да продължиш.

Все си вмисля, че Павката е наличен и готов.

За прасето вече разбрах
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• .

За прасето вече разбрах [/QUOTE]
                            Я сподели, че ми е любопитно!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              .

Я сподели, че ми е любопитно!
                              Е не знам нищо повече от писаното У форумо.

Нема да му върната правата, докато е по-интересен от тия, от които зависи
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• ..е чак толкова интересен, никога не е бил- нито като шопар, нито като мишка ..дори на моменти си беше дребнаво заядлив ....
                                Last edited by dimo; d.m.y г., 01:04.
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X