От известно време насам, разбирайте година и повече, имам проблем с отварянето на снимки. Когато снимката е на тъмб, кликам в/у нея и би трябвало да се максимизира или поне да се оразмери визуално. Да де ама всеки път като кликна ми става екрана на черна транспаранта и зад нея е форумния текст. А понякога ми иска да се логна, а пък аз съм логнат. Тази "аномалия" я срещам на няколко компютъра, които ползвам. Браузърите са предимно IE и Google-ския Хром ли Гном ли там каквото беше. Та питам проблема в какво може да се състои и евентуално как да го отстраня ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за снимките
Collapse
X
-
В 2 та домейна се състои проблема с искането за нов логон.
А защо отварят така снимки браузерите ти... не ги изтеглят явно или се бавят с изтеглянето и виждаш само фона.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеВ 2 та домейна се състои проблема с искането за нов логон.
А защо отварят така снимки браузерите ти... не ги изтеглят явно или се бавят с изтеглянето и виждаш само фона.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Има 2 домейна:
http://www.clubalfaromeo.com/forum/
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/
Ако си логнат в единия, нещо пуснато през другия не го приема и иска наново логон, но във втория.
Тук съм се надлъгвал с браузера за да спре с тия номера...
Лесен вариант ако не ползва друг компа ти ... отвори и двата и настрой автоматично логване и в двата.Last edited by morfius; d.m.y г., 17:41.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
По темата:
На Андроида снимките винаги се държат по този начин.
Отностно домейните:
Защо е направено така, а не единия домейн да пренасочва към другия? Така и PageRank-a ще е по-висок.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
За да не се държат така снимките на андроида пробвай с това
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55745
Comment
-
To си е написано там където се слага снимката:
Забележка: Максималният размер на изображението е 350 на 100 пиксела или 29.3 Килобайта (което е по-малко).Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеTo си е написано там където се слага снимката:
Забележка: Максималният размер на изображението е 350 на 100 пиксела или 29.3 Килобайта (което е по-малко).
Да това съм го прочел ,но има много колеги който имат по големи не като пиксели ,а като изображение на екрана това не го пише как става155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Аз имам едно друго питане,защо след като съм постнал снимка в една тема,немога да я пусна в друга.Нещо с насройки ли е свързано,или е друг проблема?Благодаря предварително156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАз имам едно друго питане,защо след като съм постнал снимка в една тема,немога да я пусна в друга.Нещо с насройки ли е свързано,или е друг проблема?Благодаря предварително166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Ако я атачвате то все едно я копирате на сървъра.
Всеки потребител си има папчица за атачмънти.
Можете ли да имате 2 файла с едно и също име в една папка на компютъра?
Същото е
Можете да вземете линка към атачмънта от предната си тема и да го ползвате в новата като линк или снимка.Welcome to the real world
Comment
Comment