Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба! - Търся изтрита обява от "продава" !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Aми като се изтрие някоя комерсиална тема също се губи информация... Ама това е живота.

Форума си има правила - или ги спазваш и ползваш услугите му или не получаваш нищо.

Разделите Купува и Продава са само един придатък към форума.
    Може да ги има , може и да ги няма.

Относно старите теми, не виждам на кого пречат.
    Иначе не е никакъв проблем да се преместят в коша, въпроса е защо?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Последният ти отговор го очаквах.
      Стандартен отговор в случая когато няма отговор.

Не съм намесил никъде комерсиалните обяви. Не говорим за пари тук, а за принципи.

Знам, че форума има правила, спазвам ги, но искам и да разбера защо са такива.

То и форума е придатък към сайта. Може да го има, може и да го няма, но не е по въпросите ми си мисля.

Старите теми не ми пречат по никакъв начин.
      Просто ги сравних информацията в тях с изтритата актуална информация в нова тема.

Няма смисъл повече да се плюнчим.
      Не разбрах и имам чувството и че съм неразбран.

Поздрави!
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Много добре те разбираме... ти не разбираш обаче какво се опитват да ти кажат.
        Въведе ли се двоен стандарт за обяви - за едни може, за други не... ще стане мазало в раздела, никой няма да публикува обяви по правилата, защото вече ще има такива които не са по същите.
        И като си знаем борците за слободия... плашим се.

Има вариант да не се губи информация, но не знам дали ще се приеме, да се дадат права в/у разделите на хора доказали се от ретро разделите, които да събират ценните неща в калпави обяви в отделна такава тема, която да е изключение и да седи в главния раздел.
        Всичко което няма някаква особена ценност според тях да си пътува по каналния ред.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

мрън мрън

това се очакваше, още когато форума стана търговски

Comment

Ама аз наистина не мога да разбера за какво е тази дискусия.

Има си правила. Има и шаблони за пускане на обяви ( това е за улеснение на потребителите отново)

Или спазваш правилата и обявата ти вижда бял свят или просто си свършва в коша където и е мястото.

Ако искаш да ползваш услугата - спазваш правилата.
            По кратко от това не може да се каже.

А на въпроса защо правилата са такива отговорих в един от горните се постове.

Та да се върнем малко на раздела и правилата.

За разлика от реалният пазар където можеш да отидеш , да видиш, пипнеш и оцениш дадена стока тук това няма как да стане.

И именно заради това са въведени правила който да принуждават продавачите да дават достатъчно информация за стоката която продават.
            Това е.
            Тук се искат повече неща за да се пусне обява.
            В други форуми не. В трети има ограничение за брой на постове. Навсякъде е различно. Тук обаче е така.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Като ми го кажат в прав текст май го разбирам и май спирам да питам, но да ми обясняват 1500 други неща преди да стигнем до правия текст е тъпо.

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Има вариант да не се губи информация, но не знам дали ще се приеме, да се дадат права в/у разделите на хора доказали се от ретро разделите, които да събират ценните неща в калпави обяви в отделна такава тема, която да е изключение и да седи в главния раздел.
              Всичко което няма някаква особена ценност според тях да си пътува по каналния ред.
              Това не го казвай, че ще стане страшно ....
              Last edited by Speeder; d.m.y г., 15:35.
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Всички споменавате тези прословути правила, а всъщност къде са те?!? И моля не ми давайте линк към оная оаканата тема, която се води "правила" на раздела - писано, дописвано, с този шрифт и цвят с онзи, кашичка! Първо напишете правилата, пък след това изисквайте спазването им! Уважавам модераторите( е, не всички), но с този казус "правила раздел продава" се изобразихте като мързеливци и нагаждачи!

Comment

Working...
                X