Известие

Collapse
No announcement yet.

за обявите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за обявите!

Проблема е, че зад редовните потребители, се крият измекярите.
    Що е комерсиалност!?
    Това не бива да ни интересува!
    За това давам предложение за промяна на правилата!
    Щом публикуваш нещо за продажба, значи е комерсиално.
    Изказвания от сорта: ама аз си продавам само старата кола са пълни глупости!
    Продаваш, значи си търговец.
    Като искаш да помагаш, тогава подаряваш.
    Доста време ми отне, но вижте раздела на 33-ките.
    Тука вече не продаваме, а си разменяме.
    Както и трябва да бъде!
    Искаш да продаваш!?
    Моля, но си плати за това!
    Тогава няма да има комерсиална и некомерсиална.
    Щом продаваш, каква по дяволите е тая обява!
    Те това исках да кажа!
    Наздраве на читающите!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Що е комерсиалност!?
    Както и трябва да бъде!
    Искаш да продаваш!?
    Те това исках да кажа!
    Наздраве на читающите!

Колегааа,
    искаш да кажеш че ако реша да си продам колата, трябва или да я подаря или да си платя за това?!
    Че сайтове като мобиле и карс б са безплатни - късе ще имам по голям успоех според теб?

Това изказване от името на кой го правиш? Модератори, Администратори, собственици на форума?
    Извинявам се за израза ама ставате смешни вече - това в никой форум го няма - наистина! Няма такъв брутализъм никъде!
    Няма такъв цирк просто - всеки дебн другия да не би случайно да изкара 2 лева повече от него!
    Завистлив народ е българския и това си е!
    Слагайте пари на всичко, гонете, наказвайте, жалко че толкова стойностни хора напуснаха форума по една или друга причина!!!
    Last edited by pininfarina; d.m.y г., 21:10.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Що е комерсиалност!?
      Както и трябва да бъде!
      Искаш да продаваш!?
      Те това исках да кажа!
      Наздраве на читающите!
      Колега отдавна не съм се забавлявал така...

НАЗДРАВЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
        Колегааа,
        искаш да кажеш че ако реша да си продам колата, трябва или да я подаря или да си платя за това?!
        Че сайтове като мобиле и карс б са безплатни - късе ще имам по голям успоех според теб?

Това изказване от името на кой го правиш? Модератори, Администратори, собственици на форума?
        Извинявам се за израза ама ставате смешни вече - това в никой форум го няма - наистина! Няма такъв брутализъм никъде!
        Няма такъв цирк просто - всеки дебн другия да не би случайно да изкара 2 лева повече от него!
        Завистлив народ е българския и това си е!
        Слагайте пари на всичко, гонете, наказвайте, жалко че толкова стойностни хора напуснаха форума по една или друга причина!!!
        За съжаление, правилно си го формулирал, но не си ме разбрал!
        Продаваш си колата!?
        Какво ти пречи да платиш 5-10 лева, ако си сигурен, че ще я продадеш!
        Още повече, че ако си продаваш колата точно в тоя форум, то и форума гарантира за тебе!
        При тия условия, сигурен съм, че ще си готов да платиш и повече!
        Тука като опция, може да се привлекат и специалисти, които да гарантират за мнимите и реални качества на автомобила.
        Варианти много и точно за това исках да поговориме!
        още повече, че ако аз я взема, парите ще отидат за нещо полезно!
        Това по презумпция!
        Иначе от Алфи да сега съм продал: бензиновата помпа, два компа, трите датчика, четрите гуми с джантите, един преден амортисьор, два фара , ТПС и МАП сензор, Ламбда сонда и две табла.
        получил съм точно 10 лева за едно от таблата, дето го купих за 20 лева, ама и това ме кара да имам угризения!
        Да и помпата я купих!
        Така, че не ме обвинявай в содомия, преди да съм начукал кокошарника ти!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

За съжаление, правилно си го формулирал, но не си ме разбрал!
          Продаваш си колата!?
          Какво ти пречи да платиш 5-10 лева, ако си сигурен, че ще я продадеш!
          Още повече, че ако си продаваш колата точно в тоя форум, то и форума гарантира за тебе!
          При тия условия, сигурен съм, че ще си готов да платиш и повече!
          Тука като опция, може да се привлекат и специалисти, които да гарантират за мнимите и реални качества на автомобила.
          Варианти много и точно за това исках да поговориме!
          още повече, че ако аз я взема, парите ще отидат за нещо полезно!
          Това по презумпция!
          Иначе от Алфи да сега съм продал: бензиновата помпа, два компа, трите датчика, четрите гуми с джантите, един преден амортисьор, два фара , ТПС и МАП сензор, Ламбда сонда и две табла.
          получил съм точно 10 лева за едно от таблата, дето го купих за 20 лева, ама и това ме кара да имам угризения!
          Да и помпата я купих!
          Така, че не ме обвинявай в содомия, преди да съм начукал кокошарника ти!
          И какво, да дам по 10 лева във всеки форум затова че си продввам колата - така ли. Хайде сега умножи по 10 всичко което си продал, да видим къде ще ти излезе сметката.
          Кои специалисти ще привлечеш, останаха ли? Или дори и тия които останаха вече не пишат в тоя форум!

Не ми се спори за глупости, в крайна сметка на който не му отърва, да заминава - това и смятам да направя за съжаление след като ми изтече обявата тук ако управата на тоя форум не вземе някакви адекватни мерки.
          Ставаме смешни и жалки - аз ви казвам - няма такова нещо никъде другаде!
          Ако някой си мисли че съм пуснал платената си обява за да спечеля нещо, точно оттук - лъжете се. Отначало помагах на доста колеги, като им взимах части с отстъпки и им помагах, принудиха ме да си пусна платена обява - продавам Ви на 4-5% марж, колкото да си покрия транспортните разходи по доставка и парите, които съм дал за платената обява и накрая - много печелим и сме измекяри.
          Last edited by pininfarina; d.m.y г., 22:00.
          sigpic

Comment

Иво не се занимавай и не се нерви.Хората сега са изнервени поради ред причини, икономическа обстановка и други такива. Да видим до дека ще стигнат нещата.От ден на ден се изумявам все повече.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Идеята е чудесна.
              Също така може да се въведе абонамент едно 5-7 кинтари на седмица за четене на форума. Дип има събрана унутре мъдростта на вековете.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тъкмо това си мислех-да има и абонамент за коментарите.Също така и тези дето искат да купуват ,да пращат смс за да имат достъп до раздела.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

Стоял, стоял, че рекъл на магарето чуш . . че и автора на тая тема
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Еей!
                    Пак не ме разбра!
                    Мисълта ми е да платиш 10 лева, но след като си продадеш колата!
                    Ти и за повече ще почерпиш, като я ожениш!
                    Това е!
                    А разбиращите ще почнат да пишат, като се убедят, че има полза от това.
                    За това говоря, бе, а не да изпедерасяваме кокошарниците!
                    Едит: Почнах да се уригвам, бе!
                    Аз дадох идея за обсъждане, а така ме нахранихте!
                    Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:14.

Comment

Еле па я се чудим това тука технически форум ли е , търговски или просто си люпим семките и си редим моабет ?
                      Или и трите в обратен ред разбира се .
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Съни баце нищо не разбираш. Тука е пишкометър за повечето, за някои е печатница за пари, а за други просто място да упражняват няква митична власт.
                        Ташакус максимус както биха казали римляните.
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Еле па я се чудим това тука технически форум ли е , търговски или просто си люпим семките и си редим моабет ?
                          Или и трите в обратен ред разбира се .

Ами и двете са колега, виж посещенията по раздели и ще ти стане ясно!
                          Раздела с обявите е на второ място след общия раздел по посещаемост - направете си сами сметката!
                          sigpic

Comment

Да, ясна е схмета. На консигнация..Публикуваш си стоката и след като я продадеш (ако я продадеш) плащаш. Пълна подигравка. Предлагам друго.Модераторите да имат заплати.
                            Last edited by tanatos; d.m.y г., 22:17.
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                              Да не ясна е схмета. На консигнация..Публикуваш си стоката и след като я продадеш (ако я продадеш) плащаш. Пълна подигравка. Предлагам друго.Модераторите да имат заплати.
                              Да, сега остава и да намерим някой, който да им ги дава, но преди това трябва да видим ще си ги изкарат ли или...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X