Известие

Collapse
No announcement yet.

за обявите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пернишки Петел а добре ли е?виж как звучи само,горкият Мариан гледа да ни угоди с стелките а сега и да си плаща че ни ги намира по 10 лева на стелка а те са 4 по 10 това да търгуваш с нещо в фурума явно е срамно и обидно и подлежи на финансово наказание от нетърговците

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      Мордохи от времето когато беше модератор съм се лигавил с тебе въпреки че за тях важи поговорката или хубаво или нищо... и като минавам към Перник като ходя до кв.Проучване ще ти се обадя,аз харесвам новаторите и революционно настроени хора.
      Ама обаждай се бе!
      И аз съм въдичар!
      Тука се забавляваме!На живо е по-хубаво!
      И ми научи ника!
      Не е Мордохи, А Мордохай. Прякора на велик българин!
      за себе си не съм мнителен, но виж за историята и гордостта ни съм звяр!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Готово бре не си рекъл,аз имах даже тема риболов но ми я боядисаха с бяло сещаш се кой и се разстройх много и спрях да пиша там,и почнах по-другите...да не ревнеш че съм ти оспамил темата че ти нямам много доверие с твоето минало...3 пъти ходя по една река и ловя малки щукички сладки зъбатки,каня се на Стефаново при Пената дето го държи да ходя за щука,пуснал е миналата година от Овчарица огромни амури през ноември,не знам кой е Мордохай даже не знам как ми звучи като татарско,като индийско като монголско?всякак ми звучи да не кръстиш петела така или е някой преследвал търговците през средните векове

Comment

Никога не съм ревал,бе!
          Освен ако не са засягали българщината!
          Хайде да оставиме и останалите да порасъждават по темата.
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Е не Мордохай, това вече е прекалено.
            Освен ако не е тънка ирония де...
            Аз тия дни седях и си мислех за диференцирани подходи при тия абонаменти за търговия, ама още не ми се е оформила идеята напълно та си трая, но да се иска от всеки да плаща за таблото с обявите не е добра идея.

Представи си пазар... с магазинчета, сергии които са целогодишни и сергийка за мартеници.
            А бабето с цветята дето минава веднъж в месеца...
            Нима ще ги третираш еднакво?

Нито може да искаш еднакъв наем от магазина и от сергията, нито може да искаш от сергия за мартеници да плаща за цяла година.

А докато е под определена честота за ограничени бройки всеки да може да публикува безплатно.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Е не Мордохай, това вече е прекалено.
              Освен ако не е тънка ирония де...
              Аз тия дни седях и си мислех за диференцирани подходи при тия абонаменти за търговия, ама още не ми се е оформила идеята напълно та си трая, но да се иска от всеки да плаща за таблото с обявите не е добра идея.

Представи си пазар... с магазинчета, сергии които са целогодишни и сергийка за мартеници.
              А бабето с цветята дето минава веднъж в месеца...
              Нима ще ги третираш еднакво?

Нито може да искаш еднакъв наем от магазина и от сергията, нито може да искаш от сергия за мартеници да плаща за цяла година.

А докато е под определена честота за ограничени бройки всеки да може да публикува безплатно.
              Боже на съня, пак ме подценяваш!
              Който си е търговец да си плаща.
              нашего брата със таратайката да почерпи след сделката
              Това е философията

Comment

Кого да почерпи възниква въпроса... собствениците на форума, УС на КАРБ, ОС на КАРБ, членовете на форума, модераторския екип?

Пак ще има едни такива... ама за него имаше бонбонче, за мене не

Не те подценявам, просто трябва да има предварително дефиниран алгоритъм.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Собствениците и на КАРБ и на форума, ама изобщо не са на далавера!
                  Григор, колкото и да ме е дразнил, все пак показа здрав разум, въпреки, че ме махна от мод екипа.
                  Негово мнение!
                  Той държи форума.
                  правилно или не- тава е положението

Comment

Знам кой го държи, мога да намеря и кои са собственици на домейните и на сървърите и т.н.

Изобщо не е въпроса във това

Прочети пак какво съм писал, може и утре де.

Лека...

Comment

Добре де, защо просто всички обяви да не са безплатни? Сигурен съм, че огромните приходи,които се събират от платения раздел ще може да се компенсират по друга схема!
                      Например: дадени обяви да се виждат и от нерегистрираните потребители срещу определена такса - така търговците ще имат интерес да си платят заради по-големия брой хора, които могат да видят обявата; а аз ако продавам ляв преден мигач от алфата явно не ме интересува дали ще го види някой с немски таралясник...
                      Подобни схеми може да се измислят много, просто сегашното комерсиални/некомерсиални обяви явно не работи както трябва.
                      Айде успех!
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

А що да няма и данък?

За брой написани постове. И понеже досега не е имало такъв, може да се обложи глобално и после да се продължи годишно. По простичката прогресивна схема преди плоския

Например глобално:

- до 5000 - необлагаеми
                        - от толко до толко - толко
                        - от толко до толко - толко и толко за горницата над толко
                        - над 10 000 - бан

Например годишно:

- до 1000 - необлагаеми
                        - от 1001 до 2000 - 10 лева
                        - от 2001 до 3000 - 20 лева и по левче за всяка започната 100-ица постове над 2500
                        - над 3001 - бан

И ето - модераторските заплати, за които чета вече във втора тема - готови
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Че кой ще влиза после в тоя форум??? Чукча писател, чукча не читател! Най-важното е да се пише, без значение какво. Да се пита, без значение, че в горния пост има отговор на въпроса и т.н. и т.н.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Хахаха вие сте решили да го затриете тоя форум и тва си е Ваша воля де, ще се намери някой да направи пак един безплатен ииии....да!
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

В ebay мисля, че имаше подобно нещо за продавача...Ако продаде стока плаща на сайта някакъв процент от парите, които е взел за продаденото нещо или нещо такова ( не съм сигурен)..
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Тъй де, но това не е и-бей, а съвсем друг кокошкарник. Смислено би било да има забрана, нови юзъри да пускат обява след определен период и/или след определен брой постове с някаква мисъл извън чат раздела.
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X