Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо ми е заключена темата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Защото отдавна в този форум модераторите са пристрастни,аз атова се отказах да съм модератор,не че нещо лошо съм направил на Евгени,ма знам ли
    щото азека немоем да огреем навсекъде.които не ми верва ще му изкарам статистиката.....

С мурджев се знаем лично и честно казано се зачудих малко преди да му заключа темата, щото после ще си одим азека пеши или пък може и да не мога въобще да ходя, знае ли човек, ама викам няма да е честно спрямо другите дето ги махнах вчера.Та.........разбирам, че искате да си представите кола, но има и други раздели за тая работа, ако не е алфа.Я вижте какво пише в техните описания.Никой не ви е спрял за там.........не още И така.Мурджев последно - местя ти темата в друг раздел.

и още веднъж да кажа - знам, че има снимки и теми , които не им е мястото там, но нямам време.влизам за по няколко минути на ден, ако въобще влезна.все пак сте наясно, че го правя на доброволчески начела това, нали така ?! та малко повече толеранс моля.данке шон.
    Last edited by sen7; d.m.y г., 17:20.
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
      Aз мисля , че темите в представете се не тряба да са само за Алфи. Трябва ако иска да може да се представи, човек нямащ алфа , но имаш интерес към форума, или пък стар член да представи нов апридобивка (независимо каква марка, че даже защо трябва да е кола)
      Няма логика да се заключва щото е друга марка. Ами ако Мъро утре си купи ферари и се представи ? (дай боже)
      Бат Вас пожелавам ти утре да се представиш с Бентли GT Континентал за тези слова
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
        щото азека немоем да огреем навсекъде.които не ми верва ще му изкарам статистиката.....

С мурджев се знаем лично и честно казано се зачудих малко преди да му заключа темата, щото после ще си одим азека пеши или пък може и да не мога въобще да ходя, знае ли човек, ама викам няма да е честно спрямо другите дето ги махнах вчера.Та.........разбирам, че искате да си представите кола, но има и други раздели за тая работа, ако не е алфа.Я вижте какво пише в техните описания.Никой не ви е спрял за там.........не още И така.Мурджев последно - местя ти темата в друг раздел.

и още веднъж да кажа - знам, че има снимки и теми , които не им е мястото там, но нямам време.влизам за по няколко минути на ден, ако въобще влезна.все пак сте наясно, че го правя на доброволчески начела това, нали така ?! та малко повече толеранс моля.данке шон.
        Здрасти колега виждам ,че не можеш да огрееш на всякаде ,но виждам и че неможеш да пишеш ако се чувстваш като 16 годишен чатър значи нямаш място в този форум .Успех и научи се да сричаш за начало

---
        Обожавам неграмотни хора да съветват другите как да пишат.
        1) Навсякъде е една дума, но за компенсация не можеш са цели две.
        2) Днес вече имаш едно наказание за спам. Нека спрем до тук.
        Old Fox
        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 08:15.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
        X