Известие

Collapse
No announcement yet.

Система за репутацията на модераторите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Система за репутацията на модераторите

Здравейте колеги щом има начин за оценка на коректни продавачи /купувачи/ във форума защо да няма начин за оценка на коректни модератори във форума. Всеки потребител да има възможност да гласува с плюс или минус за работата на модераторите .Аз поемам инициативата да бъда първият гласувал .
    kamen 666 + плюс
    AlfaUser + плюс
    robigas - минус
    155 2.0 16v МY95 Sport

Здрасти. колега!
    Правиш няколко съществени грешки!
    Оценката на модовете е грях форумен.
    Колкото е по-отрицателна, толкова по им се вдига рейтинга.
    И като ще правиш оценка, поне ни осветли за критериите!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Шудесна идея

Само че ми се струва колега че нямаш още достатъчно "служба" да даваш подобни оценки.

Я да чуем защо примерно Робигаз има - ?
      Да не би защото не одобрява невинни обяви за докарване на коли от Италия ?

И изобщо адски ми е интересно кой потребител ще даде положителна оценка на модератор който му е изтрил мнение или го е наказал защото потребителя е нарушил правилата .....?

Също така ми се струва,че и този раздел почнахте да го обръщате на чат.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Здрасти. колега!
        Правиш няколко съществени грешки!
        Колкото е по-отрицателна, толкова по им се вдига рейтинга.
        И като ще правиш оценка, поне ни осветли за критериите!
        Здравей колега винаги е готино човек да размени две думи с тебе .Значи какъв е критерия за коректни продавачи или купувачи .Критерия е че даден потребител било купувач или продавач се е отнесал честно и коректно с тебе ,не е злоупотребил с това ,че точно сега ти имаш нужда от нещо което той предлага .При модераторите е същото ако те не злоупотребяват с това ,че могат да упражняват контрол и се отнасят честно и без пристрастно към всички и в даден случай когато си имал нужда от тяхната помощ са се отнесли с разбиране и ува жение даваш плюс ,ако ли не даваш минус .Извинения няма от сорта нямах време не съм видял или не съм влизал 3 дни във форума . Капитализма не търпи извинения или нещо го правиш както трябва или не го правиш .Сега българия е капиталистическа държава и всичко е по този начин ако не можеш да вършиш нещо на ниво сдаваш поста без извинения ,ако не си в състояние да четеш между редовете не разбираш книгата .Това е критерия
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Модераторите и техните действия има кой да ги следи.

Я да питам аз чисто теоретично - в една голяма фирма работниците дават ли + или - на шефовете си?

п.с.
          Или пък като влезеш в магазин - или ти харесват продавачите и управителя и ставаш редовен клиент , или не си доволен от обслужването и повече не стъпваш там.
          Капитализъм- никой не те кара на сила да пазаруваш там. Избор - дал Господ.
          Форуми - също.
          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 00:39.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Здравей колега винаги е готино човек да размени две думи с тебе .Значи какъв е критерия за коректни продавачи или купувачи .Критерия е че даден потребител било купувач или продавач се е отнесал честно и коректно с тебе ,не е злоупотребил с това ,че точно сега ти имаш нужда от нещо което той предлага .При модераторите е същото ако те не злоупотребяват с това ,че могат да упражняват контрол и се отнасят честно и без пристрастно към всички и в даден случай когато си имал нужда от тяхната помощ са се отнесли с разбиране и ува жение даваш плюс ,ако ли не даваш минус .Извинения няма от сорта нямах време не съм видял или не съм влизал 3 дни във форума . Капитализма не търпи извинения или нещо го правиш както трябва или не го правиш .Сега българия е капиталистическа държава и всичко е по този начин ако не можеш да вършиш нещо на ниво сдаваш поста без извинения ,ако не си в състояние да четеш между редовете не разбираш книгата .Това е критерия
            Колега, нов си и за това не си наясно с много положения.
            Форума е клубен форум и като такъв се познаваме повечето много добре.
            Модовете са едни от нас, като във всеки момент всеки може да се откаже или да го поканят за мод.
            По принцип мрънкат само тия, които са встрани от клуба и не са наясно с нещата.
            Модовете не са на заплата, а са просто доброволци. Никой не е длъжен да виси 24 часа пред компа.
            Като има проблем, много е лесно да видиш кой друг мод е на линия и да се обърнеш към него.
            До сега няма случай някой да е отказал помощ.
            Като някой те е ядосал, за това си има лични и скайп.
            Като някой ти е харесал, винаги можеш да го похвалиш.
            Ако искаш да го почерпиш има известен проблем, защото Прууфа и до сега не е казал къде да се изпращат вината, ракиите и другите безалкохолни рушвети
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

[QUOTE=pr_00f;867268]Шудесна идея

Само че ми се струва колега че нямаш още достатъчно "служба" да даваш подобни оценки.

Я да чуем защо примерно Робигаз има - ?
              Да не би защото не одобрява невинни обяви за докарване на коли от Италия ?

И изобщо адски ми е интересно кой потребител ще даде положителна оценка на модератор който му е изтрил мнение или го е наказал защото потребителя е нарушил правилата .....?

Здравей колега ще ти отговоря и на тебе . На този свят всичко било работа било любов почива на разбиране и уважение .Не може да искаш да бъдеш уважаван без да уважаваш.Аз в този форум съм бил наказан само един път и то от AlfaUser и въпреки това му давам плюс защото е човек който си гледа работата Ти който сега пишеш против мен пак заслужаваш плюс защото един път те помолих за информация на лични и ти ми обърна внимание като ми отговори честно и изпълни твойте модараторски задължения без значение дали отговора беше в мой интерес защото не беше, но ти се отнесе с уважение ,и разбира се получи мойто уважение.По темата за Робигаз ,не е проблема дали одобрява мойта тема за внос на коли от Италия защото аз в момента имам за тебе лъжа за мене истина около 40 коли и нито една не е в този форум . В този форум има само 2 коли Алфа 155 който не са и мой ,но за мене представляват особен интерес за феновете на модела и ако аз мога да бъда в услуга ще дам и от мен стига само една от тях да стигне БГ .Робигаз затвори една безкористна тема .Сега дали мойте думи имат стойност за тебе е друг въпрос защото в ерата на новите технологии няма приятели ти не ме познаваш и не можеш да ме съдиш аз също. ,но ако колегата робигаз ми беше пуснал едно лично за да се информира какви са тези коли щеше да получи точния отговор ,каде са на кой са и колко струват ,всичко ясно и потвърдено без една стотинка печалба за мен ,но той ми пусна лично за да ме уведоми че подобни теми трябва да пускам в платени обяви.Значи тука колега , за да си фен на марката трябва да си плащаш .Утре ще пусна друга тема ,защото сега нямам снимки и няма да я одобрят твоите колеги за друга кола не е алфа ,но ще я пусна в подарявам и нека ми кажат пак че трябва да е в платените тогава ще сме единствените който трябва да си плащат за да подаряват.Знам че това което казвам за тебе може би няма никаква цена ,но ако ме познаваше на истина ,а не бяхме измислени феис бук приятели ,щеше да знаеш ,че аз имам само едно нещо което още струва нещо ,а именно моята дума ,и ако ти кажа ,че утре ще вали с цената аз да платя на пожарната да ти правят дъжд за тебе ще вали . Желая ти всичко добро без лоши чувства и ако някой не е в састояние да си върши работата значи това не е неговото призвание може да сдава поста аз с удоволствие бих сдал моя в подобен случай .
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                ...
                ...
                това ми звучи като от едно време, да не обсъждаме вожда

Comment

robigas - минус
                  Камен +

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                    това ми звучи като от едно време, да не обсъждаме вожда
                    И попа също!

Comment

Тежко на форума в който тва стане.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        Здравейте колеги щом има начин за оценка на коректни продавачи /купувачи/ във форума защо да няма начин за оценка на коректни модератори във форума. Всеки потребител да има възможност да гласува с плюс или минус за работата на модераторите .Аз поемам инициативата да бъда първият гласувал .
                        kamen 666 + плюс
                        AlfaUser + плюс
                        robigas - минус
                        Като админ на форум (не този тук), искам да ти кажа, че по желание на собственика на сайта, беше направено подобно нещо, което той нарече "система за оценяване работата на модераторите".
                        Резултатите от цялата тази галимация, бяха плачевно-трагични. Та, от препатил - не сЪ занима'ай с глупости...
                        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Здрасти колеги аз продължавам да гласувам ,не се чудете дайте глас
                          morfilos + плюс
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ама ти май това над последния ти постинг, не го прочете? Само се надявам да не си вярваш, че с тези анкети, ще промениш нещо на ниво ръководство на форума и отделните раздели...
                            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              Ама ти май това над последния ти постинг, не го прочете? Само се надявам да не си вярваш, че с тези анкети, ще промениш нещо на ниво ръководство на форума и отделните раздели...
                              Темата е да гласуваме а не дали трябва да гласуваме
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                              X