Известие

Collapse
No announcement yet.

Срок за обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да пипитам пуснах преди няколко дни обява за 2 телефона всичко си пуснах както трябва но не я виждам,дали пък има някаква грешка?
    Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
    Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
      да пипитам пуснах преди няколко дни обява за 2 телефона всичко си пуснах както трябва но не я виждам,дали пък има някаква грешка?
      Нямаш обява за два телефона.
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

сега ще е пусна на ново,почвам да е правя!
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Давай !

Comment

бе нещо пак много чакам одобрение...

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
              бе нещо пак много чакам одобрение...
              одобрения-във вторник и петък... като някоя държавна службица..
              Пък и после кво е хубаво, като ти одобрят темата...
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

4 Ден чакам одобрение!Даже пуснах ЛС на един от модераторите (обикновенно веднага ми откликва) и пак я няма темата.Ако трябва да пусна нова (ако неще е изчезнала)
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

@Васил Петров - одобрена ти я обявата. Отпускарски сезон е
                  От 19.07 до днес не са 4 дена. Даже и три пълни няма

Апропо, не разбрах ние частна службица ли сме, службица ли сме въобще...
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Не знам ква службица сте, ма и аз си чакам темичка от Сряда следобяд...
                    Три или четири дни, все е трагично...въобще, положението е много *бано, дет вика един известен рападжия...

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Питам се, дали темата ще се одобри по-бързо след нормален човешки въпрос или след ред иронични коментарчета...
                      Темата ти е одобрена днес сутринта, къв вторник и петък, кви пет лева на стотинки? Нека не драматизираме, а?

Comment

Абе той човека правилно си е казал,че в петък ще му се одобри обявата ама....защо пришпорва

---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 10:00 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Питам се, дали темата ще се одобри по-бързо след нормален човешки въпрос или след ред иронични коментарчета...
                        Темата ти е одобрена днес сутринта, къв вторник и петък, кви пет лева на стотинки? Нека не драматизираме, а?
                        Ти още ли се вързваш на недоволството ?
                        Нали знаеш,че винаги ще има недоволни,няма как да се угоди на всички
                        Аз педлагам да направим плащане с СМС към сметка на клуба и който толкова мн бърза за обявите си да праща СМС (2.40 примерно),да видим колко мераклий ще има тогава и дали пак ще се дава зор.

Comment

Колега, в БМВ форума не съм видял, да се плаща 2.40 с смс, а обявите се пускат максимум за 2-3 часа...айде да видим, как стават нещата и по другите форуми, аз нямам против.
                          като сте светвали в зелено, навярно са ви обяснили, че за тая работа пари-ниенте...
                          Форума е много занемарен напоследък, модераторите си позволяват доста груб тон с обикновения юзър, аз лично от теб получих наказание за думата "селски", която дори си беше заслужена, при положение, че къде по-обидни думи са минавали ей така, мнения се трият на поразия, ама като дойде време да се свърши нещо полезно, от сряда следобяд една тема не беше минала в Купува, по мои наблюдения...
                          А когато не обръщаш внимание на недоволството, обикновено нищо хубаво не се случва....така, че вземте някакви мерки, а който си има други задължения и няма време за тук, нищо не го държи на сила....мераклии за модератори 100% има много.

По повод на бързането, на мен ми остават 20 дена тук, в които да си намеря джанти...ако 3 дена чакам да ми излезне темата само, а в още 2 форума е строшен, кога ще си ги намеря...
                          И нищо лично, между другото...сигурен съм, че на маса сте големи пичове...
                          Last edited by Satanism; d.m.y г., 10:29.

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                            Колега, в БМВ форума не съм видял, да се плаща 2.40 с смс, а обявите се пускат максимум за 2-3 часа...айде да видим, как стават нещата и по другите форуми, аз нямам против.
                            като сте светвали в зелено, навярно са ви обяснили, че за тая работа пари-ниенте...
                            Форума е много занемарен напоследък, модераторите си позволяват доста груб тон с обикновения юзър, аз лично от теб получих наказание за думата "селски", която дори си беше заслужена, при положение, че къде по-обидни думи са минавали ей така, мнения се трият на поразия, ама като дойде време да се свърши нещо полезно, от сряда следобяд една тема не беше минала в Купува, по мои наблюдения...
                            А когато не обръщаш внимание на недоволството, обикновено нищо хубаво не се случва....така, че вземте някакви мерки, а който си има други задължения и няма време за тук, нищо не го държи на сила....мераклии за модератори 100% има много.

По повод на бързането, на мен ми остават 20 дена тук, в които да си намеря джанти...ако 3 дена чакам да ми излезне темата само, а в още 2 форума е строшен, кога ще си ги намеря...
                            И нищо лично, между другото...сигурен съм, че на маса сте големи пичове...
                            Не си ме разбрал нещо,нямах предвид тези 2.40 да влизат в моя джоб,а в сметка на клуба.
                            Аз пари насреща нетърся,помагам с каквото мога и когато мога.
                            Предполагам се сещате ,че ние също сме хора,всеки има своите ангажименти и свое лично време,невярвам някой да прекарва по 24/7 във фоорума?
                            Тези 100% мераклий за модератори се носят само на слух
                            Относно оплакването ти спрямо мен,не,това не беше наказание,а просто предупреждение,и двамата си го получихте и при това заслужено.
                            Иначе си прав- на маса всички сме ОК,нищо че светим зелено

Comment

Срещу недолството нямам нищо против. Точно обратното, нека има коректив. Но нека нещата да се представят нормално и човешки. Подмятания и преувеличенията само водят до негативизъм

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                                @Васил Петров - одобрена ти я обявата. Отпускарски сезон е
                                От 19.07 до днес не са 4 дена. Даже и три пълни няма

Апропо, не разбрах ние частна службица ли сме, службица ли сме въобще...
                                Благодаря за което.
                                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X