Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    С риска да си навлеча гнева на модовете ще се обадя по темата този форум колега не е спам той е майката на спама ,ако разчиташ на него да правиш бизнес ще умреш от глад ,или да си оправиш колата ще ходиш пеша .
    С риск и аз да навлеча гнева - много истина има в това което казваш.
    Човек трябва да има малко опит за да отсее плявата - ако се доверяваш сляпо, наистина става това което пишеш, само че на кой да се довериш, мама му стара.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Човек трябва да има малко опит за да отсее плявата - ако се доверяваш сляпо, наистина става това което пишеш, само че на кой да се довериш, мама му стара.
      Личи си ,че си стар Алфист колега разбрал си материата на форума перфектно
      Last edited by nicola 59; d.m.y г., 10:41.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Тая вечер поне 20 пъти това:
        Каке, ми той форума иска да е съпричастен - чул че алфите се развалят и как да остане по-назад
        Сега сериозно, мисля че софта на форума се държи добре във времето. А относно планираните промени по хардварето, от опит знам, че колкото и да го планираш, винаги нещо се сгъбясва и ебава.

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        С риска да си навлеча гнева на модовете ще се обадя по темата този форум колега не е спам той е майката на спама ,ако разчиташ на него да правиш бизнес ще умреш от глад ,или да си оправиш колата ще ходиш пеша
        Колега, лично аз съм си оправял неща по колата, четейки форума, при положение, че почти нищо не разбирам от оправия на коли. Относно бизнеса, мисля че също не си прав, иначе нямаше да я има секцията с платените обяви.

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Градски, че то това е с всичко по целия свят, не само с форума.
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
        X