Известие

Collapse
No announcement yet.

Платените обяви се стопиха!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Платените обяви се стопиха!

Господа Админи,платените обяви се стопиха на половина!Не смятате ли че е редно да понамалите цените,както направиха доста форуми.
    0888515205

Аз съм за !!!
    40% надолу....поне... )
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Интересното е че Никола Николов има 2 теми там,данеби да има и модераторска намеса
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Членовете на КАРБ ползват отсъпки за тези обяви
        А относно намаляването, някой от обявите са временно спряни по молба на авторите. Те ще бъдат пуснати при тяхно желание.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Както са казали хората "интереса клати феса". Тези, които са сметнали, че нямат изгода( така да се изразя) от комерсиална обява във форума ни не са подновили обявите си, естествено има и такива, които смятат таксите за високи.
          А не мислите ли, че финансовите условия трябва да са двустранни?!? Не забелязах цени на артикули да намаляват или пък отстъпки да се покачват. От друга страна на цената на един-два артикула, комерсиална обява за цяла година ..........

ПП. Ще помоля опитите за създаване на интриги да липсват в тази тема!

Comment

Това не са интриги,просто обсъждаме.
            Има и още нещо,говориш за намаляне на цените на артикулите...ако аз направя 25% отстъпка от магазинските цени на всички мои артикули,вие ще ми направите ли 25% от годишната такса ?

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              Не забелязах цени на артикули да намаляват или пък отстъпки да се покачват.
              Погледнете обективно на нещата.
              А аз пък не съм забелязал нищо тук да се продава на клиентски цени - нали така.
              Цените на предлаганите от мен а както и на ощя няколко от колегите части бяха много "изпилени" , на минимални маржове, колкото да си покрия разходите за телефон и куриери.
              Така си е - интереса клати феса - нормално е да си спра обявата например, като след кратък анализ установих че едвам съм си покрил таксата за платена обява от частите, ПРОДАДЕНИ ПРЕЗ ФОРУМА.
              Доста форуми например практикуват да пускат безплатни комерсиални обяви на хора, които правят регламинтирани, обявени прилични отстъпки за съфорумците си - нали така?! Но в тоя форум това няма да стане - убеден съм
              Но както казахме, на който му отърва - пуска, на който не - не пуска...
              Хайде живи и здрави
              Last edited by pininfarina; d.m.y г., 13:40.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                Погледнете обективно на нещата.
                А аз пък не съм забелязал нищо тук да се продава на клиентски цени - нали така.
                Цените на предлаганите от мен а както и на ощя няколко от колегите части бяха много "изпилени" , на минимални маржове, колкото да си покрия разходите за телефон и куриери.
                Така си е - интереса клати феса - нормално е да си спра обявата например, като след кратък анализ установих че едвам съм си покрил таксата за платена обява от частите, ПРОДАДЕНИ ПРЕЗ ФОРУМА.
                Доста форуми например практикуват да пускат безплатни комерсиални обяви на хора, които правят регламинтирани, обявени прилични отстъпки за съфорумците си - нали така?! Но в тоя форум това няма да стане - убеден съм
                Но както казахме, на който му отърва - пуска, на който не - не пуска...
                Хайде живи и здрави
                Много правилно !!!
                Но нали все пак трябва да се погледне и от другата страна

Comment

На този етап цената за една година е непосилна за мен и нещата който продавам през форума!

Щом цената ми е висока, логично и обявата ми не се подновява. Това е частен форум и те решават. Моето мнение за цените е доста различно, но трябва да е ~100лв. годишно. Гарантираните теми, който така или иначе са отделени (за мен не правилно) ще са доста повече и ще имат полза обикновенните юзери! Това е целта и на форума, помощ който с каквото знае и може.
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                    Както са казали хората "интереса клати феса". Тези, които са сметнали, че нямат изгода( така да се изразя) от комерсиална обява във форума ни не са подновили обявите си, естествено има и такива, които смятат таксите за високи.
                    А не мислите ли, че финансовите условия трябва да са двустранни?!? Не забелязах цени на артикули да намаляват или пък отстъпки да се покачват. От друга страна на цената на един-два артикула, комерсиална обява за цяла година ..........

ПП. Ще помоля опитите за създаване на интриги да липсват в тази тема!
                    Ще си позволя да постна правилата за комерсиалните обяви от един друг форум,не по-малък от този.Взаимоизгодни условия,доволни потребители.
                    Правила на форума

Ако имате желание да станете наш Партньор, първо трябва да минете пробен период за 3 месеца, в който период членове на Клуба и форума, ще изказват мнения по темата Ви за качеството на предлаганите от Вас стоки и услуги. За пробният период, месечно ще дължите по 15лв, а след като мине той, вече може да подпишем договор за партньорство в който ще уточним отстъпката която ще предлагате за членове на Клуба, но същата да не е под 10%.

Всички теми маркирани с икона означава, че това е бъдещ Партньор, който все още не е минал пробния период и мненията ви в темата за качеството на стоките и услугите предлагани от него са важни.
                    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                      Господа Админи,платените обяви се стопиха на половина!Не смятате ли че е редно да понамалите цените,както направиха доста форуми.

Той форума се стопи, вие за обявите сте се загрижили
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
                      X