Здравейте колеги и модератори искам да знам кой ,и защо ми изтри поста в продава .Не исках да пускам нова тема и допълних темата на колегата Badmadafaka за изтрити постове в представете се ,но отговор няма .Как така за няколко часа се изтрива един пост без причина ,а после трябват 3 месеца за да се разбере кой ,и защо го е изтрил ,ако се разбере изобщо.Момчета бъдете разумни и си гледайте работата като хората ,ако ли не това не е вашата работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изтрити постове в продава
Collapse
X
-
Аз ти изтрих поста.
Защо? -Защото така прецених гледайки си работата!
Друго?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеАз ти изтрих поста.
Защо? -Защото така прецених гледайки си работата!
Друго?155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеНищо друго само искам да знам на кой да сложа минус в темата за репутация на модераторите
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега, що не вземеш на всички модератори по няколко минуса да сложиш. Айде малко по-сериозно.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеИзвинявай колега че ти отговарям със закъснение .Значи не всички модератори заслужават минуси има и за плюсове .За това не мога да сложа минуси на всички.... Поименно, ако обичате ... Поименно! Какъв е този ваш отговор?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеИзвинявай колега че ти отговарям със закъснение .Значи не всички модератори заслужават минуси има и за плюсове .За това не мога да сложа минуси на всички.
Това е двоен стандарт и дискриминацияНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЗначи за robygas може а за другите Не .
Това е двоен стандарт и дискриминация
за повече подробности свържете се с представителя за вашия град.мене ме нема, в целата схема........
Comment
Comment