Известие

Collapse
No announcement yet.

имам казусен въпрос

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имам казусен въпрос

такаа, сега ми остана време да пиша по един странен проблем. Oнзи ден получaвам предупреждение от модератора Сен7, със следния текст "Обсъждане на работата на администратори/модератори". Само дето обаче аз не съм обсъждал работата на модераторите открито, вместо тва в лично съобщение му описах как има явно противоречие в постовете в тема в неговия раздел..., подчертавам в лично съобщение ... Та така дами и господа, питам ви този казус е ли за предупреждение или не?? Очаквам всякакви мнения по този въпрос.

П.П. Личното съобщение беше илюстрация на неконтролирумите реакции и явните обиди (открити) към участници във темата, както и членове на клуба.
    Tormentvm In Dvm Demens

Единствената причина да бъдеш наказан/предупреден е ако си обиждал/заплашвал на лично съобщение.

Всякаква друга комуникация през Лични съобщения не е повод за наказания/предупреждения.
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
      Единствената причина да бъдеш наказан/предупреден е ако си обиждал/заплашвал на лично съобщение.

Всякаква друга комуникация през Лични съобщения не е повод за наказания/предупреждения.
      а така аз затова и пиша нямам преки нито косвени обиди нито на лично нито в тема - може да се касае за по твърд тон но на общия фон, мисля че това не е повод за предупреждение/наказание.
      Питам това модераторски произвол ли е????? или грешно и тенденциозно тълкуване правилата на форума ??? Питам се и защо модераторът СЕн7 не ми отговорил на последните две лични съобщения ... от общо три

Иначе аз мога да постна тука пример за обида на модератор, пример за майтап (незлоблив), и въобще всякакви примери включително и за това как модератор се хваща за думата и прави от мухата слон само за да си го върне на някой случайно или неслучайно избран юзър

П.П Колеги модератори тука нямам за цел да дискредитирам работата ви а да дефинираме що е то - произвол, лично отношение и тенденциозно модериране - да не вземете да ме изпопредупреждавате сега

Колеги изключително съм притеснен от развитието на разпада на тоя форум ... Как е възможно човек, който се е регистрирал вчера да сипе обиди към човек от ръководството на клуба ??? и да твърди, че не бил Алфист - за бога какво става тука ??? ние - тези дето сме членове на тоя клуб и сме баш изтрещели - даваме си почивните дни и трещим по идеята, какви сме ??? УС на клуба са хора които крадат от личното си време и средства за да поддържат идеята жива - и какво се получава тука - юзъри регистрирани вчера обиждат тези хора ... На какво основание по дяволите ??? същите тези юзъри се подкрепят и толерират от модератори - Питам какво става тука и накъде отиваме ???
      Избрах това място да изразя своя гняв и решението, моето и на много хора, че ако атмосферата в тоя форум не се подобри и продължават да се допускат подобни неща ние преставаме да пишем тука и оставяме форума да се напълни с теми - "откраднаха ми капачките на винтилите" или "ето ме и аз мога" ... тва е
      Last edited by nightroller; d.m.y г., 12:03.
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Напълно съм съгласен с теб. Аз и затова не намирам смисъл да пиша в този форум, а само чета.

Comment

Първоначално публикувано от nyhm Покажи съобщение
          ... Аз и затова не намирам смисъл да пиша в този форум...
          Много скоро се очертава да имаш доста съмишленици в това отношение.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Много скоро се очертава да имаш доста съмишленици в това отношение.

Ами тия които гонеха целите си май май взха да ги постигат
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Е аз казус не виждам.
              Форума си има правила, в тях ясно е написано:

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                Ами тия които гонеха целите си май май взха да ги постигат
                Ми жалко, че не мога да поиграя на тенис с джобовете си по тоя повод

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                Е аз казус не виждам.
                Форума си има правила, в тях ясно е написано:

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.
                Абсолютно си прав.
                Няма казус, защото е от ясно по-ясно, че няма основание за въпросното, изсмукано от неясно къде, предупреждение.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Абе Бояне, ти поради що си седнал да ревеш тука. Ееее предупредил те мода, лекинко си го обидил и то на лични съобщения аре ся подробности. Ти представяш ли си какво щеше да стане ако беше му написал, че е гърбав гей - примерно. В един друг раздел си говорихме на къде отиват нещата у тоя форум и тоя клуб Пий една студена, а пък мода нека прави като вятъра
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                    Абе Бояне, ти поради що си седнал да ревеш тука. Ееее предупредил те мода, лекинко си го обидил и то на лични съобщения аре ся подробности. Ти представяш ли си какво щеше да стане ако беше му написал, че е гърбав гей - примерно. В един друг раздел си говорихме на къде отиват нещата у тоя форум и тоя клуб Пий една студена, а пък мода нека прави като вятъра
                    Наско, аз за последно пиша тука и то на тебе - вече немам ресурси да се занимавам - бия си хуубаво камшика оттука и да ми е кеф, че ми писна от глупости ...
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Темата я заключвам до вземане на окончателно решение от страна на мод екипа.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                      X