Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно наказание...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Проблема , колежки и колеги е, че не се събираме редовно!
    То работата на търкал отива,ти за събиране ми говориш.
    Тоя форум е ебаси тлаката.Само караници,само тъпотии,само малоумщинаи простотия.
    Нищо стойностно,нищо техническо,никой нищо съществено не прави.Ама писаници много.Сеири...е.аси мамата!Не усещате ли как идва времвто на клановете.И то това е много правилно.Еднаквите хора с еднакви интереси се събират...и магаретата и те.Едни се мърлят по каналите,втори чукат по клавиатурите!
    Какво е това абстинантно поведение от вас бе хора,някои стават смешни!
    Я на всички бан за 1 месец и бегайте си стягате колите,че ша се изпотрепете с тия гробове.
    155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
    1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
    GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
    ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Мадбой се отказа да пише поради друга причина,пак е над нещата,пордължава да прави и възстановява все истински класически автомобили от марката Алфа Ромео.
      За което - Поклон.
      Голямата риба- Еньо много го уважавам ,помогна ми веднъж момчето -Евала/много е голям/ ,не знам защо не пише той си знае.
      Но все си мисля,че и той е над тези дребни неща.
      Ми и аз това си помислих - просто са достатъчно пораснали и самоуважаващи се за да се оставят да бъдат порицавани и "наказвани" като нек`ви прегрешили ученици
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
        Мурко токи4а има много приятели знаеш добре!
        Дрига заради кой токи4а отнесе наказанията от теб?Заради Васко Петров-накрая го отнесе ти и го банна!
        Стегнете се-големи мъже сме и всеки трябва да си отговаря за действията(с това се различаваме от децата)!
        Сега ме банни и мене!Поздрави!

Един жокер - Токи4а не го банна Дригата.
        И внимавай, Токи4а също като теб преди време помоли пред всички да бъде баннат цитирам : "за 6-7 години".
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

Не съм забравил ,че имам да те черпя ракия господине.
          Сега и Аз ще отнеса наказание ,че не пиша по темата.
          Ние от Леген 155*типично обращение и изказване от нямащите такъв автомобил и редовно пишещи там хора* раздела се стараем да си се събираме редовно ,да си помагаме и уважаваме Забравих и Купонясваме.
          Наздравето ще го пропусна ,че трябва да ставам рано и да пътувам.
          Лека и Живи и здрави .
          Господине, писал съм винаги в раздела ви с необходимото уважение, щото знам и аз какво ще стане, ако някой нещо лошо каже за нашите кошници!
          Само луди се занимават с тях!
          Така е и в раздела за класиките, към които уверено вървим. Това някои люде не го разбират и за това стана тоя тюрльо-гьовеч!
          Дайте всички пишещи тука да си кажем едно наздраве, а бития бит, а задругия не винаги е приятно!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
            Един жокер - Токи4а не го банна Дригата.
            И внимавай, Токи4а също като теб преди време помоли пред всички да бъде баннат цитирам : "за 6-7 години".
            Ако с това ще спечели форума давай-наложи бан на цялата Пз група!
            155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
            Powered by ...
            sigpic

Comment

Въпроса е, че не може даден юзър да бъде баннат заради това, че е пуснал тема, жалейка или там както го наричате(а точно това се случи). До колкото виждам, в този раздел е мястото, където "недоволните" реват, хленчат и нещата се обсъждат/разясняват итн...

Колко хора има наказани за това, че плюят по 16в ТС моторите и техните собственици? Все едно сега аз да се почувствам обиден, че някой си който кара 155 8в ми нарече колата родилка, варел итн...Ами ок добре съгласен съм, истина е, родилка е, плюйте по 156 колко са по-зле от 155 итн...

Истина си е, обаче и това което е казал В.Петров - свещите за 8в са "скъпи" (всички разбхраме какво е искал да каже).
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не намесвай ПЗ групата в тази тема.Тук изобщо не става въпрос за вас.
                Mercedes ML 63 AMG 07'
                159 TI 2.4JTDm SW 09'
                156 2.0 20V Turbo
                VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Дрига, би трябвало да се самосезираш!
                  То бива простотия, ама чак пък толкова!
                  Коя е Милена, знаеме всички и не ти и аз, омазаните мърльовци можем да я съдиме! Ако ние ръчкаме по техниката, то тя възпитава децата ни!
                  Ние изобщо не сме от нейната класа!
                  Нещо забравяш тия неща!
                  Сега научавам, че Алкекс и е мъж, но мога да кажа, че е бил винаги от най-коректните! Направо се учудвам.
                  Чистача и аз съм го наказвал, с не много ясни за останалите аргументи, но винаги си ги е понасял наказанията мъжки!
                  Всъщност е цар в кашите!
                  Алекс е видял нещо и го е прекъснал в зародиш!
                  Постъпил е правилно!
                  Останалото е просто боза!
                  Иначе излейте си душата!
                  Поревете си на воля!
                  Всеки има право да квичи 5 минути, като го накажат!
                  Само не бъркайте клисаря с първосвещенника!
                  Ха наздраве!
                  Бацко пак ли си пил????????
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Истина си е, обаче и това което е казал В.Петров - свещите за 8в са "скъпи" (всички разбхраме какво е искал да каже).
                    Без да ползваш жокер Светльо честно кажи - Колко струват според теб?
                    Къде се продават , кои са истински ,а не ментета, с кои си карал и какви са ти впечатленията?
                    Като споделиш това с някой дето е на зор и го вълнува тази инфоррмация тогава ще бъдеш полезен както за него така и за форума. А сега дали са скъпи или е друго нещо.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                      А къде в правилата на форума наказанията се разграничават по раздели ?
                      И аз чакам с нетърпение твоя отговор ?
                      О боже,ако беше мод щеше да знаеш ,че този раздел е оставен точно за тази цел,да има оплаквания от юзъри за да има сезиране на глобалните и да се решат нещата има ли грешка в даденото оплакване или не,а мъжа ти банна потребител точно в този раздел!
                      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Въпроса е, че не може даден юзър да бъде баннат заради това, че е пуснал тема, жалейка или там както го наричате(а точно това се случи). До колкото виждам, в този раздел е мястото, където "недоволните" реват, хленчат и нещата се обсъждат/разясняват итн...
                        Първо- До колко от знам юзера Васил Петров не е баннат заради това, че е пуснал тема жалейка.
                        Второ- юзера В.П е баннат, защото му е дошло времето, вследствие на насъбрани точки с течение на времето .
                        Трето-същия този юзер е баннат за време, което в утрешния ден приключва, за разлика от токича, на който ми изсякоха цял месец, именно заради същия В.П.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                        О боже,ако беше мод щеше да знаеш ,че този раздел е оставен точно за тази цел,да има оплаквания от юзъри за да има сезиране на глобалните и да се решат нещата има ли грешка в даденото оплакване или не,а мъжа ти банна потребител точно в този раздел!
                        И въпреки всичко, този раздел е част от форума, следователно правилата на форума би следвало да важат и тук .

Действително много грозна тема се получи, от което на мен ми става мъчно, като знам колко красиви бяха нещата и как всички ние стояхме зад една идея на обединяващата ни страст. Сега виждам някакви нисши прояви на дребнодушие и мании за величие....много жалко наистина....Аз не случайно бях спряла да влизам във форума за няколко месеца, но напоследък влизам по-често заради срещата на 155.
                        Обаче като гледам как са се освинили нещата, май като мине срещата ще вазирам отново, все пак има и хубави неща на този свят..
                        Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:26.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                          Първо- До колко от знам юзера Васил Петров не е баннат заради това, че е пуснал тема жалейка.
                          Второ- юзера В.П е баннат, защото му е дошло времето, вследствие на насъбрани точки с течение на времето .
                          Трето-същия този юзер е баннат за време, което в утрешния ден приключва, за разлика от токича, на който ми изсякоха цял месец, именно заради същия В.П.

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

И въпреки всичко, този раздел е част от форума, следователно правилата на форума би следвало да важат и тук .
                          Първо и второ,не е много редно ти да знаеш каквото и да било от мод раздела
                          Трето-абсолютно неуместно е да се смесва случая с наказанието и бан-а на Васил Петров и бана на Токича.
                          Да не говорим,че конкретните наказания нямат нищо общо с предишните подмятания между тях.
                          Темата наистина стана доста грозна....както и цялото положение....
                          Mercedes ML 63 AMG 07'
                          159 TI 2.4JTDm SW 09'
                          156 2.0 20V Turbo
                          VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                          sigpic

Comment

Без да ползваш жокер Светльо честно кажи - Колко струват според теб?
                            Къде се продават , кои са истински ,а не ментета, с кои си карал и какви са ти впечатленията?
                            Като споделиш това с някой дето е на зор и го вълнува тази инфоррмация тогава ще бъдеш полезен както за него така и за форума. А сега дали са скъпи или е друго нещо.

Аз жокери не ползвам...Бях лично като се купиха свещи миналата седмица за 164 2.0 8в. 8 броя по 4.10 български левчета, марка БЕРУ от Тех-ко и се смениха пред мен в сервиза на РУмен...Предполагам не са ментета. Мотора на колата заработи много по-равномерно и като цяло има повече мощност с новите свещи.

До колкото съм запомнил от разговорите ми с Ванката (фуриоуса) иридиевите свещи за 8в са около 200лв.

Та надявам се да съм бил полезен на форума

Не това е въпроса сега. По-скоро се питам, ако пусна тема в този раздел, че съм недоволен от някой модератор, защото според мен наказва тенденциозно, дали ще ме баннат поради "обсъждане работата и действията на модератор"...
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                              Първо и второ,не е много редно ти да знаеш каквото и да било от мод раздела
                              Трето-абсолютно неуместно е да се смесва случая с наказанието и бан-а на Васил Петров и бана на Токича.
                              Да не говорим,че конкретните наказания нямат нищо общо с предишните подмятания между тях.
                              Темата наистина стана доста грозна....както и цялото положение....
                              Е как , тук всеки явно знае в какво легло и с кого спя, може би и кой номер чорапи гащи нося, пък аз няма да знам неша, които така или иначе ме заинтригуваха вече.
                              В интерес на истината не ме вълнуват тези истории, но след като работата така се разшумя, че и глухия цар чу, се поинтерсувах по-детайлно от нещата, най-малко ме интересува какво е станало с токича, защото ми е приятел и той го отнесе именно заради дружинките на Васил Петров, заради който е този уревалник в момента.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Екстра, досега "само" по модели имаше разделения, а вече и по градове
                                Ама от много разделения да не стане всеки срещу всеки

http://www.youtube.com/watch?v=uKiT06urRpk
                                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                                и делта

Comment

Working...
                                X