Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно наказание...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеБаце,по голяма излагация от това има ли?????Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеХора спрете... както се пееше в една песен!
Това, че не е изрично указано името на този раздел в правилата НЕ означава, че не се има него предвид - подходящо за целта място.
И тази точка ако трябва ще бъде редактирана за по-голяма яснота.
Точките от това оспорвано в последствие наказание което всъщност запали тоя флейм (а не първото) с натрупването си водят до БАН... което е всъщност проблем номер 2.
Ще замоля всички позволили си лични квалификации, да се опитат да преброят до 100 и да се извинят ... кой на когото трябва, темата да се почисти и да спрем да се излагаме!Last edited by thecleaner; d.m.y г., 03:34.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТака де, ма защо на нас простосмъртните трябва Милена да ни изнася квалифицирана информация, за да разбереме защо точно е баннат Васил ?
То па и една класифицирана информация, системата на този тип форуми така си работи, има праг на точки, като се надхвърли следва автоматичен бан, според прага и периода.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТака де, ма защо на нас простосмъртните трябва Милена да ни изнася квалифицирана информация, за да разбереме защо точно е баннат Васил ?
И ще се възползвам от възможността да се извиня първа на всеки, който по някакъв начин се чувства засегнат от мен, със сигурност не е било нито умишлено, нито целенасочено, нито пък личностно.
Просто изказах едно мнение.
И наистина, ако всеки от нас се опита да бъде малко по-толерантен към останалите(независимо дали са му френдове или не), то форума със сигурност ще стане едно полезно и приятно място за всички тук.
Лека нощ и дано се опитаме да сме малко по-етични, със сигурност никой няма да пострада от това, дори напротив.
И това е доста странно, в почти 3ч , толкова будни съфорумци)
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Добре де, в крайна сметка да разбираме ли, че според мод екипа като цяло, наказанието и бана са си в реда на нещата и са правилно наложени?
Чакаме да си минат дните на бана и от там да си "отшумят" нещата ли?
Интересно ми е какво мислят хора като Прууфа и Григор(баш Шефа на форума) по случая с наказанието на В.Петров, защото като има по-заплетени казуси винаги се включват...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеПростосмъртни сме всички, а аз просто се поинтересувах и разбрах.
И ще се възползвам от възможността да се извиня първа на всеки, който по някакъв начин се чувства засегнат от мен, със сигурност не е било нито умишлено, нито целенасочено, нито пък личностно.
Просто изказах едно мнение.
И наистина, ако всеки от нас се опита да бъде малко по-толерантен към останалите(независимо дали са му френдове или не), то форума със сигурност ще стане едно полезно и приятно място за всички тук.
Лека нощ и дано се опитаме да сме малко по-етични, със сигурност никой няма да пострада от това, дори напротив.
И това е доста странно, в почти 3ч , толкова будни съфорумци)
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеБаце,по голяма излагация от това има ли?????
То пак ще се напиеме де!
Прав си!
Не може три мода да се плюете тука!
Има си къде!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Аз съм си казал мнението и какво трябва да се направи и чакам до утре (трябваше да е днес вечерта, но заради спирането ще бъде до утре сутрин) модовете или да ме опровергаят или да направят това което трябва да се направи.
Моля модераторите Дрига, Мирфей и алфа Юзър повече да НЕ пишат в тази тема !2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Направени са някой промени в наказанията в този радел.
МОЛЯ темата повече да не се коментира от зрители, съмишленици и др. "доброжелатели !
Има наказан, който иска обяснение и Модератор който го е наказал.
всички различни от горните двама в тази тема са чиста проба спамери и не само не помагат, а и доста пречат...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеАз съм си казал мнението и какво трябва да се направи и чакам до утре (трябваше да е днес вечерта, но заради спирането ще бъде до утре сутрин) модовете или да ме опровергаят или да направят това което трябва да се направи.
Моля модераторите Дрига, Мирфей и алфа Юзър повече да НЕ пишат в тази тема !
Дали вече има някакво становище по въпроса че най вероятно на доста хора им е интересно а и днес сутринта минаsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеДали вече има някакво становище по въпроса че най вероятно на доста хора им е интересно а и днес сутринта минаAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Аз още вчера мисля че писах че съм махнал наказанието в този раздел (което маха и бана) писал съм и на двамата.
За старото наказание от 2 точки... няма дори да гледам... две точки и достатъчно нерви досега... за мен нещата са приключили вече.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
Comment
Comment