Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно наказание...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    Дали вече има някакво становище по въпроса че най вероятно на доста хора им е интересно а и днес сутринта мина
    що
    комуноида добрев не ти ли снася вече

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      що
      комуноида добрев не ти ли снася вече

Е сняся ми естествено ма и на теб може да ти е станало интересно

( извинявам се за писаното не по темата, но Чичето и то пита там, където не трябва )
      Last edited by pininfarina; d.m.y г., 08:13.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

И така отново съм принуден да си пиша по темата, поради факта че модератора Алфаюзер продължава личната си война спрямо мен.
        Предишното неправомерно наказание беше отменено, но това озлоби като че ли мода на 155 раздела.
        Получавам пресилено наказание в "Общи спамерски приказки 155" като не съм обидил с нищо никои. Обида ако има е в предишното мнение на което отговарям.
        Който как иска да ме разбира но за мен, колегата модератор влага лична основа в наложеното ми наказание. Няма как на "Васил Петров" да са му отменили наказанието и да не се опитваме всячески да си върнем Малко като в казармата се получава.
        Не може всеки които няма 155ца да се третира като някакъв изрод, в повтарям се "Общи спамерски приказки 155", а и целия раздел 155. Въпросната тема е всичко друго но не и сериозна. Мога да постна 150 мнения от темата които са за наказания.
        В заключение искам да допълня че не рева и не се жалвам, нека глобалните и админите си направят собствените изводи по наказанието ми.

1
        Уважаеми Васил Петров,

Имате предупреждение от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод:
        -------
        Обида или заплаха към друг участник

Айде да спреме със заяждането, а ? Никой няма полза от това !
        -------

Оригиналната тема:
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=916986

Цитат:
        Цитат:
        Първоначално публикувано от vaklinator
        16V не е Алфа!!!

Смени си доставчика..........

Предупрежденията са предназначени да ви напомнят за правилата на форума, които сте длъжни да знаете и спазвате.

Поздрави,
        Club Alfa Romeo Bulgaria

2

Уважаеми Васил Петров,

Имате наказание от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод: Oставено мнение или заглавие на тема с непозволено съдържание
        -------
        Вторият жълт картон вече не е жълт ...
        -------

Това наказание Ви отнема точки (в случая - 2) и може да доведе до ограничение на достъпа Ви до изтичане на наказателния срок. При по-сериозните наказания няма давностен срок.

Оригинално съобщение:
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=917031

Цитат:
        Цитат:
        Първоначално публикувано от Pastora
        Полуфиат-полуалфа, някакво никакво такова, трошливо и за сметка на това скъпо

То нали 8в е нещо грандиозно здраво!!!!! То за тва твойта 155 роди 3 пъти...... след ремонтите ти.

Поздрави,
        Club Alfa Romeo Bulgaria
        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

И мен ме предупредиха в същата "Спамерска" тема, за което също като Васко не съм много съгласен.

Уважаеми digitalundgrd,

Имате предупреждение от Club Alfa Romeo Bulgaria.

Повод:
          -------
          Оставено мнение без връзка с текущата тема

Не се отклонявай от обсъжданата тема !
          -------

Оригиналната тема:
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=916422
          Цитат:
          Може би се има предвид, че всичко що не е 8в - не е 155

Каква е темата на "общи спамерски приказки 155" ?
          Още повече, че няколко поста по-надолу виждаме, че 16в не било АЛфа... 155 мисля, че беше модел на Алфа или бъркам?
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Предупредих ВСИЧКИ, забъркали се в последния спор. Имахте по едно официално предупреждение и преди.
            @ Васил Петров - ако обичаш ... не се прави на ущипана ученичка. Нямам нищо против никого - предупреждения имат всички, не само ти. Опитвам се да ви пазя от грозни картинки като в една друга тема (вече две де...), но не ви увира главата.
            Освен това, раздел "общи приказки" не означава раздел "спам" и не дава право на никой да подклажда личностни спорове и раздори. Преди време още писах - обиди и тъпотии на тема този или онзи двигател са повече от нежелани и излишни. И ако не сте забелязали "общи приказки" на раздела 155 не е за спорове за здравината на моторите (има си технически раздел за това), не е и за заяждане за резултати от гонки и трак-дни (има си раздел и за това).
            Та това е. В други теми те гледам че се изказваш добре за 155, което пък ще рече, че подклаждането на спорове в раздела за 155 е с цел да предизвикваш някого. Което отново е недопустимо за човек с твоите претенции...
            Същото се отнася и за digitalundgrd.
            Мисля, че ако ограничим тия подмятания и хапливост, ще сме много по-доволни от раздела и общата ни комуникация !
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да се оплаквате от предупреждение е безумно.

"
              Аз спамя и ме предупреждават да не спамя. Защо?"

Защо ли наистина...

Малко са форумите с възможност за коментар на мод. решения. Да не злоупотребяваме с него.

Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Предупредих ВСИЧКИ, забъркали се в последния спор....

....Освен това, раздел "общи приказки" не означава раздел "спам" и не дава право на никой да подклажда личностни спорове и раздори....

......В други теми те гледам че се изказваш добре за 155, което пък ще рече, че подклаждането на спорове в раздела за 155 е с цел да предизвикваш някого..
                Като ще играем честно би ли споменал поименно кои за предупредените?

Казваш в Общи спамерски приказки 155 "ДЪРА БЪРА" не означава раздел спам така ли? Почвам да чета между редовете кой от модовете как тълкува темата?

Ето това е основния проблем и ти сам го застъпваш. Щом се изкажеш по различно от "цветя и рози за 155" значи не си за този раздел, заяждаш се и т.н., наказанието е налице

Нищо заядливо не съм написъл.Ако да напишеш "смени си дилъра" е обида .......... нямам думи в 1 клас ме върна.

Всичко започна от една твоя тема дето се орева света за едни свещи и аз написах че са скъпи свещите за 8в мотор (около 40лв клиент) и от там скочи.И започна голямото дебнене.След това наказаха Токича,а на мен ми свалиха наказанието от теб (неправилно) и ето до къде стигаме.Аз пиша буква в 155-раздел ти веднага ме наказваш.

Сега като ми пишеш че съм ощипана ученичка (това също е обида?!)

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение

"

Защо ли наистина...

Малко са форумите с възможност за коментар на мод. решения. Да не злоупотребяваме с него.

Само да кажа малко малоумно съм го копирал но веднага след предупреждението следва наказание от 2точки.
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение

"

Защо ли наистина...

То че "гарван гарвану око не вади" е ясно, но в коя тема Васил е предупреден да не спами Или да се смени името на темата, или да се заключи, или да не валят наказания, така мисля аз като редови потребител е правилно.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз пък предлагам да започнете да четете внимателно какво, кога и как ви се пише.
                    "Цветя и рози" за 155 никой не е задължен да пише, но обиди на тема "моя и твоя двигател" са повече от детински и излишни - писах ви за това поне 3 пъти.
                    И на въпроса ти - "смени си дилъра" си е точно обидно подмятане, всеки мислещ човек над 3-ти клас знае какво се има в предвид с това.
                    Второ - всеки, замесен в разразилия се ПОРЕДЕН спор за "8v с/у 16v" е предупреден. Но след предупреждението за поста ти за дилърите имаш насмешливо подмятане пак по повод мотори - да цитирам ли, или ще се сетиш сам ??? Освен това, съвсем ОФИЦИАЛНО бяхте предупредени всички в раздела (не само ти), че при следваща дрязга с такъв повод, ще има картони. Което ме подсеща да прочетете ПАК първото ми изречение в този пост...
                    Трето - не съм оревал света за едни свещи, щото за разлика от теб при мене няма особено значение какви ще са. Просто попитах за магазин с минимални шансове за ментета - или и това ще извъртиш ??? (постовете са още там...)
                    Защо ми се струва, че си търсиш личен конфликт, при положение, че няколко пъти обяснявам че нямам нищо против никой, посещаващ раздела ни - стига да спазва правилата и да не внася конфликти и излишно напрежение. Стремежа към постоянно подбуждане на дрязги не е много похвален. Както казах и преди - виждам в други теми, че пишеш добре за 155. Какво да видя обаче в раздела ??? Явно желание за конфронтация. Точно това отговаря на описанието "ощипана ученичка" - много добре знаеш какво правиш, и че не трябва... въпреки това го правиш, и като те "шляпнат", се възмущаваш ...
                    Стига вече. Не сте малки деца. Оставете приумиците и излишната делба на кукли и парцалки, и да бъдем един отбор - като истински фенове!

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    То че "гарван гарвану око не вади" е ясно, но в коя тема Васил е предупреден да не спами
                    И за теб се отнася горния призив за четенето ...

Comment

• Ето попитах кой друг е наказан?Ти от 9 кладенеца вода ми вадиш.Защото съм сигурен че Ваклин си го пропуснал да го накажеш.Е това не е ли двоен стандарт.Ако си взема и аз 155 може и да спреш да ме наказваш за щяло и нещяло.Дори и конфликт не видях в изписаните постове за 8в/16в. Има една приказка:Ако се дебнем ще се хванем.

На мен ми дреме на ........ за 2 точки но след като имаш някакви дадени права използвай ги еднакво за всички.Не за Гошо примерно едно а за Тошо друго.Иначе се бием в гърдите как трябва да сме задружни и да се уважаваме.Е по тоя начин няма как да стане това.

Ако искам да се заям с даден потребител на дали по тоя начин ще му пиша.Доста по цветно мога.
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• За простия юзер няма отговор...............
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

• Ваклин е с официално предупреждение, както и ти. За теб двете точици дойдоха за следващото ти писание. Ако той беше продължил - и той щеше да си го отнесе, можеш да си сигурен!
                          Предлагам ти обаче да не коментираш повече дейността на модераторите, защото пак ще има недоволни ... Това предупреждение го приеми съвсем приятелски!

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                            За простия юзер няма отговор...............
                            Във ФВ форума, например, за подобни действия, щеше да има дългичък бан! Действия на модератор не се обсъждат. Точка.

Добре, че тук не е така. Засега

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Във ФВ форума, например, за подобни действия, щеше да има дългичък бан! Действия на модератор не се обсъждат. Точка.

Добре, че тук не е така. Засега

Ми освен да се купим по един ГоУф и да се прехвърлим там. Или па да си купат модовете по един ГоУф и да станат модератори там или па да си направим по-едно пернишко увеселение, какво предлагаш да е решението та да заприличаме на ФВ форума.

Този ти пост като заплаха ли, като закана ли, като спам ли, как да го разберем.
                              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:41.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Айде да спрем с обидите! И голфа е кола, и в Перник живеят хора! А?

Просто исках да кажа, че в този форум има доста повече демокрация!

Comment

Working...
                                X