Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо вече не пишем (не ни е готино) във форума

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    кажи честно, че още вярваш, че към момента има такава марка Алфа Ромео... и не са само емблеми???
    Ами Нено то по тая логика всички с Аудита трябва да си направят сепуко, щото карат VW-та ..

Карал съм 159 и Мито и това са Алфи отвсякъде, отвън, отвътре и като ги караш, пък сега, че задните дискове са в джантите ще го преживеем някак си ..
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      @nightroller

Опитай да си отговориш на простия въпрос - Who watches the watchmens?

бля-бляяяа

Да закрием общите приказки и да дъним за всяко отклонение точки... не знам как ще съживи форума.
      тва със закриването на раздела откъде го измисли? Морфиъз, много добре знаеш, че вследствие на влияния този форум е доведен до морален фалит. В членския те пуснах да трепеш теми тука обаче няма да го позволя защото гледат всички
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Сега пък теми съм трепал, все едно имаме различен статут там... не се увличай

Просто ти дадох нещо да се замислиш... щом не желаеш, твоя воля.

А моралния фалит може да се избегне ако по-голямата част от потребителите просто спрат да приемат форума като място да се заяждат, доказват, печелят и т.н.
        Просто е куриозно как се променят отношения в реална среща и тук.
        Пък нека да е бля бля...
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Сега пък теми съм трепал, все едно имаме различен статут там... не се увличай

Просто ти дадох нещо да се замислиш... щом не желаеш, твоя воля.

А моралния фалит може да се избегне ако по-голямата част от потребителите просто спрат да приемат форума като място да се заяждат, доказват, печелят и т.н.
          Просто е куриозно как се променят отношения в реална среща и тук.
          Пък нека да е бля бля...
          не ги трепеш а ги олигавяш - илюстративно - всичко започва като захапваш дъното на темата, както в този случай, и започваш да я лигавиш докато цялата тема плувне в слуз и се обезмисли чисто илюстративно ти го представих
          И това е основен модераторски похват, който наблюдавам от доста време - много е елегантен

п.п. това нали няма да бъде окачествено като обсъждане стила и работа на модераторите, че вече имам едно такова предупреждение, да му се не знае и работата
          Last edited by nightroller; d.m.y г., 14:05.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Я къде е бил купона!
            Аз си пиша тука, щото имам някаква отговорност и ме кефи ФорУмо!
            Всичко около нас е вълна!
            Приливи-отливи, влиза-излиза...
            Мда!
            Много от истинските капацитети вече не пишат и то по съвсем битови причини!
            Другите и да искат не могат, защото са се отделили от нас.
            Сервизите ни пречели!?
            Извинете, ама тия сервизи не могат да поемат и 2 процента от алфите дето се движат.
            За какъв бизнес и интереси говориме!
            Било тъпо по форума!?
            Ами тъпо ще е!
            Когато беше весело и модовете се пънеха да е така и щедро, но под лупа раздаваха много внимателно банани и караха хората да мислят, тогава пак имаше недоволни.
            Сега модовете гледат само да не сгрешат и от там разделите стават поле за спам и словоблудствие!
            Давам по ред!
            Общ технически!
            Нито една тема, която да е провокирала 20-30 страници!
            145/6- Тонов отговаря като технически справочник, но го нямя живеца на Колев и Фаде!
            155- тия там са си откаченяци и хич не ги боли, какво става у Форумо
            156/47....166- сръб
            166- покой!
            Мултимедия- ако нещо не е достатъчно скъпо и престижно, Камен го чисти!
            Така де!
            Парата е важна!
            Газовия!
            Тука няма какво да се каже!
            Роби въпреки всичко се справя!
            За форума...
            Басс да не се крие зад черния си ник и да се вземе в ръце като мод тука и да размаха тоягата!
            Купува-продава!?
            Содом и Гомор!
            Ако някой има други претенции, да му ги обясня лично!
            Раздела 33 / сюд / и спринт не се обсъжда по презумпция и поради потенциалната висока опастност!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Я къде е бил купона!
              Аз си пиша тука, щото имам някаква отговорност и ме кефи ФорУмо!
              Всичко около нас е вълна!
              Приливи-отливи, влиза-излиза...
              Мда!
              Много от истинските капацитети вече не пишат и то по съвсем битови причини!
              Другите и да искат не могат, защото са се отделили от нас.
              Сервизите ни пречели!?
              Извинете, ама тия сервизи не могат да поемат и 2 процента от алфите дето се движат.
              За какъв бизнес и интереси говориме!
              Било тъпо по форума!?
              Ами тъпо ще е!
              Когато беше весело и модовете се пънеха да е така и щедро, но под лупа раздаваха много внимателно банани и караха хората да мислят, тогава пак имаше недоволни.
              Сега модовете гледат само да не сгрешат и от там разделите стават поле за спам и словоблудствие!
              Давам по ред!
              Общ технически!
              Нито една тема, която да е провокирала 20-30 страници!
              145/6- Тонов отговаря като технически справочник, но го нямя живеца на Колев и Фаде!
              155- тия там са си откаченяци и хич не ги боли, какво става у Форумо
              156/47....166- сръб
              166- покой!
              Мултимедия- ако нещо не е достатъчно скъпо и престижно, Камен го чисти!
              Така де!
              Парата е важна!
              Газовия!
              Тука няма какво да се каже!
              Роби въпреки всичко се справя!
              За форума...
              Басс да не се крие зад черния си ник и да се вземе в ръце като мод тука и да размаха тоягата!
              Купува-продава!?
              Содом и Гомор!
              Ако някой има други претенции, да му ги обясня лично!
              Раздела 33 / сюд / и спринт не се обсъжда по презумпция и поради потенциалната висока опастност!
              От всички модове най-много уважавам Роби и Калин (Кукер) за другите само любов, както е в една по-горна тема
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

[QUOTE=nightroller;906442]От всички модове най-много уважавам Роби и Калин (Кукер) за другите само любов, както е в една по-горна тема [/QUOTEИ
                Има още два ентусиасти!
                Тонов и моддратора ни Боби!
                И двмата, пълни тъпанари!
                Така де! само номален ще се занимава с нас!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Оспамихте дори и тази тема.
                  Браво момчета.

Ама нищо де той форума нали и без т'ва е кенеф.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Боби,
                    моля те пий си хапчетата редовно!
                    Мордохай-тоже
                    Мине се не мине време и се появява тема"колко е зле във форума"
                    'ми като е зле -бегом в някой друг форум,където ще бъдете оценени.Сигурно има форуми за ядрена физика (примерно),там нивото би трябвало да е високо
                    Всъщност ,каква е целта на темата?
                    Питам,защото ако човек иска да помогне -не прави сценки и сапунки.Тук случаят явно не е такъв

п.п.
                    не пиша напоследък,защото съм отпуска и не се задържам много пред компютъра
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Боби,
                      моля те пий си хапчетата редовно!
                      Мордохай-тоже
                      Мине се не мине време и се появява тема"колко е зле във форума"
                      'ми като е зле -бегом в някой друг форум,където ще бъдете оценени.Сигурно има форуми за ядрена физика (примерно),там нивото би трябвало да е високо
                      Всъщност ,каква е целта на темата?
                      Питам,защото ако човек иска да помогне -не прави сценки и сапунки.Тук случаят явно не е такъв

п.п.
                      не пиша напоследък,защото съм отпуска и не се задържам много пред компютъра
                      Е Вики, тва от теб не го очаквах ...
                      Значи мине не мине време (според теб) и се появява тема като тази?! разликата е, че за първи път аз пускам такава точно ти много добре знаеш с какъв ентусиазъм бях в тоя форум и в тоя клуб - айде сега ми кажи че трябва да се доказвам за нещо - за каквото и да било...
                      Иначе няма лошо, онова за хапчетата ще го пропусна

П.П. Абе хора защо никой от вас не разбира, че липсата на коректив води до затъпяване бре ???! Толкова ли ви е важен комунизма тука ? Кво ми скачате като тийнеджъри под напрежение - замислете се малко по-сериозно и погледнете отвъд първореакциите и малко по-позитивно и си задайте въпроса - аджеба Найтролера толко ли е тъп и комплексар че се излага да нарушава спокойствието на блатото - айде повечето от вас ме познават лично ... май обаче не съвсем

Най-интересното е че никой не все отношение по тезата поставена от мен в по-предишен пост ...
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                        Браво момчета.

Пруфе, много бих се радвал на адекватно и смислено отношение поне на един човек от вашия екип ...
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          ...
                          абе квото и да си говорим, във вашия раздел е най-весело , нищо че малко се пише. винаги има какво да се види - я бутала я клапани
                          иначе аз не си падам по груповите изпълнения и срещите, обаче ме кефи да си пиша у форума и се радвам ако мога да помогна на някого. а и редовно някакви индивиди ме зариват на лични съобщения.
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            Браво момчета.

Ами кенеф ще е, като някои решения се вземат след 21.30.
                            Тоест по ракиено време!
                            Иначе всичко си е наред!
                            Щом пишеме по тая тема, значи ни пука за идеята!
                            Вики, подготви се като се срещнем, да те нацелувам здраво!
                            Баси и жената!
                            Никога не мрънкаш!

Comment

Ей заради това:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61321

П.П. Това е просто последният пример. Иначе мотиви има и още и още ...
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Адекватно отношение срямо какво?
                                Чета аз ма ми се губи нишката.
                                На найтролера не му е готино да пише във форума. Оказва се че затова са виновни глобалните модове барар с всички останали модове. И за да му е готино отново дай да ги махнем? Схванал ли съм? Ма не знам каква да би могла да ми бъде адекватната реакция. Ми ако на някой друг му стане "неготино" с евентуалните нови модове?

П.П. А и кефи как намеси Вики в първи си пост, а после тя ти написа нещо много стойностно:

Питам,защото ако човек иска да помогне -не прави сценки и сапунки.

Евала вики. Понеже напоследък е модерно да се призовава към размисъл - то нека поразмислим върху горното.
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X