Който прочел - прочел, аз пък съм доволен, че са ми изтрити разни глупости, които съм писал и няма останат в историята.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблема от 04.07.2011 и загубата на информация...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеИзчезнаха някои интересни мнения ... ама нищо, аз ги запомних
Backup-а си е свършил работата, 3-дни не са фатални.
Comment
-
При мене има проблем,немога да си редактирам старите мнения.Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЛошо, точно моята тема с важните неща изчезнаха!!!точка
Comment
-
Имам една молба до модераторите. Явно нещо е станало след като се бъгна форума и сега не мога да си ъпдейтвам първото мнение в темата, в която си продавам колата. Каквото и да променя в него ми казва, че нещо датабазата се е скапала...или нещо подобно. Актуалната инормация, снимки и всичко за колата в момента е на 3та страница. Има ли начин да го сложите като първо мнение и да изтриете останалите, или трябва да се изтрие цялата тема, и след това наново да се пусне? http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=50581 - линк към темата.Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Сега го тествахме с тестовия потребител, проблем с едитването на старите мнения няма.
Има ли потребители с подобни симптоми в момента ?
п.с Темата ти съм я позачистил.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеСега го тествахме с тестовия потребител, проблем с едитването на старите мнения няма.
Има ли потребители с подобни симптоми в момента ?
п.с Темата ти съм я позачистил.
След отключване и заключване взеха да се редактират.
Ъпдейт:
мога да направя малък едит (да сложа или махна точка) ... но ако се опитам да пейстна текста от новото си мнение в старото -
The Club Alfa Romeo Bulgaria database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the clubalfaromeo.com home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The clubalfaromeo.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.Last edited by morfius; d.m.y г., 20:55.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Днес забелязах ,че мога да променям по 1-2 символа в един от старите си постове в раздела Продава, но като се опитам да го актуализирам на пълно не се получава и пак дава грешка в базата данни
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЪпдейт:
мога да направя малък едит (да сложа или махна точка) ... но ако се опитам да пейстна текста от новото си мнение в старото -
The Club Alfa Romeo Bulgaria database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the clubalfaromeo.com home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The clubalfaromeo.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
П.П.
Букви и цифри мога да добавям, но упорито отказва да приема интервал и "/"Last edited by Old Fox; d.m.y г., 22:25.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Не знам дали питам на правилното място обаче след случката с форума 90 % от постнатите снимки не ги виждам освен тия които са на друго място. Проблема в моя телевизор ли е или в предаването.алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеНе знам дали питам на правилното място обаче след случката с форума 90 % от постнатите снимки не ги виждам освен тия които са на друго място. Проблема в моя телевизор ли е или в предаването.155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4