Известие

Collapse
No announcement yet.

Доволен, Тунинг/Рацинг препоръка

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Доволен, Тунинг/Рацинг препоръка

За пореден път направих забележка за тунинг раздела, по точно към модераторите с цел градивност и нямам представа как, но откликнаха бързо. ЕВАЛА!!!

Това обаче не означава, че всичко е наред.

Супер е да има важни теми, но да се поддържат живи. И все си мисля, че нищо не коства на модовете ако имат желание да го правят. И помощ ще получат. ТЕМИ С ФАКТИ И РЕЗУЛТАТИ!!!

Пример за три теми:

1. Времена на 402 метра. Ами супер е ама на такава тема първия пост трябва да е класиране и някой да го направи. Супер ще е.

2. Времена на писти. Тука бих помогнал

3. Дино графики. Тука много хора могат да помагат.

Идеята ми е ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ФАКТИ и да са важни първите мнения. Демек да се видят резултатите аджеба от тия ми ти тунинг неща... А пък как е постигнато да се търси из раздела ... има перфектно работеща търсачка.
    Last edited by ne0; d.m.y г., 00:55.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

И трите предложения за важни теми ми харесват, но или ще станат на каталози или ще заприличат на тази тема, като и двата варианта не са това, което искаме.
    Така ги виждам аз нещата.
    Трябват ми няколко идеи как точно да изглежда съдържанието на тези теми, за да са максимално полезни за всички.
    Чакам конкретни предложения, които да обсъдим с Дригата
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
      И трите предложения за важни теми ми харесват, но или ще станат на каталози или ще заприличат на тази тема, като и двата варианта не са това, което искаме.
      Така ги виждам аз нещата.
      Трябват ми няколко идеи как точно да изглежда съдържанието на тези теми, за да са максимално полезни за всички.
      Чакам конкретни предложения, които да обсъдим с Дригата
      Ами ето:

1. Времена на 402 метра.
      Прави се класиране на времената от форума замервани с техника на писта. Всеки си пише времето... ако трябва се сверява и така. Мнения с времена може да има много, но в първия пос т да са обобщени и примерно да се въвеждат времена под 18 сек или 17 сек няма значение

2. Времена на писти.
      На около има две трасета Серес и Калояново. Казваме примерно че на калояново пишем времена по 1мин и 10 сек и на серес под 1мин и 50 сек и всеки си пише времето и в първия пост класиране. Тука мога да помогна.

3. Дино графики.
      На пърчия пост се почва с класиране с постигнатите реултати и и срещу всеки резултат се пише къде е измерено и ако има графика линк към графиката.
      Като правило може да се приеме че се пише чистия резултат от диното без разни там проценти загуби ит.н. за да няма спорове.

Мисля че по-полезно няма как да бъде. И вече ако някой го интересува как се постига даден резултат, примерно как колата на Пух е 270 коня... почваш да търсиш в търсачката и т.н....

даже мисля че тези три теми и тази за КАРБ и раздела са достатъчни за важни, другите като има интерес се качват на горе

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Това ми трябваше Аз съм ЗА и съм готов да действам веднага след като и Дригата каже какво мисли по въпроса.
        Разбира се, колегите с по-различни идеи, на които не им харесва предложението да не си мълчат
        и делта

Comment

Идеята е добра! С две ръце съм ЗА!
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колкото по-информативно, толкова по-добре
            Например като споменахте Пух, интересно е и не само как е 270 к.с., а и как ги слага на пътя, що за съединител, скорости и трансмисия трябват за да издържат.
            Или какъв сетъп трябва на кола 1.6 ТС да даде такова време на пистата.
            И т.н.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

С двете ръце подкрепям !
              Мисля, че на всички ще е интересно всичко относно бързите коли във форума
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Важните теми ще трябва да почакат малко, защото към момента при местенето на мнения с прикачени снимки (дино графики в случая) и малкото останали такива след профилактиката изчезват. Отделен въпрос е, че не става и редактирането на стари мнения (отново след профилактиката), което не позволява темите да изглеждат нормално
                и делта

Comment

Евала за ентусиазма, но според мен може спокойно да оставиш хората на ново да пуснат по едно мнение сами и така ти само да обобщаваш резултатите в първия пост. Ще ти отнеме много време сам да се блъскаш.

Comment

Така де, но знаеш, че за дино резИлтатите си е от дино до дино,
                    а и не вярвам да се събере всичката информация покрай всяка графика,
                    за да се направи реална съпоставка между отделните автомобили
                    та да пиша в първия пост едно под друго
                    ник/име - марка - модел - двг - к.с./об.мин. - N.m/об.мин. - дино стенд

П.П: Колегите с графики в оспамената тема имат ЛС с молба

За другите важни теми Дригата ми даде жокери, но ще ги мислим още, защото както стана ясно, има проблем с местене и редактиране на мнения.
                    и делта

Comment

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Тва е за линкчето от лс-то към новата тема...старата си седи, картинките си се отварят...
                      Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:32.
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Тва е за линкчето от лс-то към новата тема...старата си седи, картинките си се отварят...
                        Мдаа, лудницата е пълна. Оказва се, че линкът към новата тема от ЛС-то го отваряме само админи и модове
                        Satanism, на 5-та страница в старата тема не виждам снимките които си прикачил.
                        Дано проблемът е в моя "телевизор, а не във всички
                        Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 00:53.
                        и делта

Comment

да, моите снимки не излизат, но на Соф-бг от по-предните страници се отварят...също и на други колеги....
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Техните Дригата успя да ги пренесе и в момента са и в двете теми с отварящи се снимки...друг въпрос е, че едната тема все едно я няма
                            и делта

Comment

какво става или и Вие сте от сериозните... една тема се изгради... другите си седят и нови няма....

Comment

Working...
                              X