Известие

Collapse
No announcement yet.

Доволен, Тунинг/Рацинг препоръка

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
    Моля модераторите да се въздържат от преки заяжданици - знаете че съм сериозен форумен хейтър и ако продължавате така с отношението (особено към мои приятели) ще има сеир тука ама така ще го разиграя, че ще стане весело нищо лошо и нищо лично
    Викаш двама кат си мерат п..те си завираш д..то без да ти мигне окото

Аз не съм хейтър буахахаха.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      Моля модераторите да се въздържат от преки заяжданици - знаете че съм сериозен форумен хейтър и ако продължавате така с отношението (особено към мои приятели) ще има сеир тука ама така ще го разиграя, че ще стане весело нищо лошо и нищо лично
      Хайде и аз да помоля - потребителите, членовете и модераторите, в този безсмислен словопоток, да се успокоят, да пият по една студена бира ... Да не превръщаме форума в поле за изясняване на личностни несъответствия ...

Наздраве, пичове!

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Викаш двама кат си мерат п..те си завираш д..то без да ти мигне окото

Аз не съм хейтър буахахаха.
        Батка, оня ден отивам в един кенеф и от съседния писоар се обажда неккъф и вика - абе ти да не си мутра бре? и аз - бааа, е що бре, и оня - ми ква е тая бухалка дето я държиш

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
        Хайде и аз да помоля - потребителите, членовете и модераторите, в този безсмислен словопоток, да се успокоят, да пият по една студена бира ... Да не превръщаме форума в поле за изясняване на личностни несъответствия ...

Наздраве, пичове!
        Съгласен напълно - дори за да изразя по максимално елегантен стил моята позиция, както и да разсея напрежението по темата - разказах виц в който аз се поставих като действащо лице като вложих и присъщата ми самоирония
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Айде стига вече, викам аз ...

Comment

Working...
          X