Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Моите уважения колега, но това последното - не е много сигурно!

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Ей, нетърпеливко! Как да ти отговоря - като обикновен потребител или отговорен модератор?!?
    Е отговори де....

п.с. Много харесвам някой да ми говори все едно ми е баща......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• sunny2006,според теб темите които визираш дали са плод на скучната ни вечер?
      spe4e4list не го намесвайте че тои е най-разумен от всички модератори.
      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 23:52.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Според теб темите които визираш дали са плод на скучната ни вечер?
        spe4e4list не го намесвайте че тои е най-разумен от всички модератори.
        Това за мен ли беше?Ако е така , ок , скучни... ...да направим заедно усилие да го променим , нима като се дърляме и преливаме от пусто в празно става по-интересно и забавно?

п.п. видях редакцията , но предложението ми си остава!
        ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          п.с. Много харесвам някой да ми говори все едно ми е баща......
          Е, аз пък се радвам, че не съм ти баща!

Comment

Е, аз пък се радвам, че не съм ти баща!
            Пак не отговори...

п.с. Няма как да си ми баща, аз СЪМ ПРАВЕН ОТ СПЕРМА НЕ ОТ ПИКНЯ!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Пак не отговори...

п.с. Няма как да си ми баща, аз СЪМ ПРАВЕН ОТ СПЕРМА НЕ ОТ ПИКНЯ!
              Това го оставям за да видят всички колко струваш.
              Ся си кажи сам това обида ли е? Искам отговор в твой стил - моментално!
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Като гледам как върви темата си е направо за общите.Оставям ви на синовно-бащински отношения , че утре работа ме чака.Лека вечер на всички ,ще радвам утре като вляза да сте намерили общ език!
                ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Нено Калачев, айде спри с простотиите! Достатъчна реклама си направи вече! Няма да отговоря, вече ти обясних, но ако пак не си разбрал, пак се обърни към собственика на форума.
                  Last edited by spe4elist; d.m.y г., 00:01.

Comment

• Много се радвам когато оф топика се започва от модератори...

Напомням за 4-те поставени въпроса от първия пост, не прехвърляйте темата в спор, въобще не ми се спори с никой, ок?

Comment

• Много бързо забравяш, отговорих ти преди 2 дни в същата тази тема!

Comment

Много бързо забравяш, отговорих ти преди 2 дни в същата тази тема!
                        Принципно ти правя евала за това, че може би единствен комуникираш с юзърите ама, реално резултати няма. Погледни поне какво съм предложил за моторспорта, ако го бяхте приели, да бяхте го изпълнили за 30 минути работа е.

Comment

• Още малко ще чакам!
                          Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Това го оставям за да видят всички колко струваш.
                          Ся си кажи сам това обида ли е? Искам отговор в твой стил - моментално!

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                            Още малко ще чакам!
                            Пак сме офф топик ама ти предлагам нещо, утре пътувам по работа към Варна, ще минавам и покрай Шумен звънни един телефон 0888 198 470, да се нацелуваме малко, кво ще кажеш, така по Бургаски? Па после ще пишем у форума.

Comment

Принципно ти правя евала за това, че може би единствен комуникираш с юзърите ама, реално резултати няма. Погледни поне какво съм предложил за моторспорта, ако го бяхте приели, да бяхте го изпълнили за 30 минути работа е.
                              Не взимам сам решенията, както предполагам се сещаш. Имай малко търпение. Ето - и на това ти отговорих.

Хайде сега, ти отговори на Фокса! Може пък и аз да ти направя евала ...

Comment

Пак сме офф топик ама ти предлагам нещо, утре пътувам по работа към Варна, ще минавам и покрай Шумен звънни един телефон 0888 198 470, да се нацелуваме малко, кво ще кажеш, така по Бургаски? Па после ще пишем у форума.
                                Почна да мутрееш, без да ми отговориш. Сори с това с пикнята прекали.

Comment

Working...
                                X