То всички сме алфисти!Обаче има хора които са със собственическо чувство за раздела над които командват.Имат заучени реплики които използват,което пък от своя страна дразни доста хора.Това е ясно че на никои не се плаща ама като си на хорото ще го играеш както трябва о до край,нали така?Както казах по-горе..целият раздел общи приказки да се елиминира.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеCento-cinqunta-cinqu-sti !!! Ченточинкуантачинку-исти!!! 155 преводALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Спечелист спря да отговяреш,.... еайде де?
Кажи си открито мнението каквото и да е то.Last edited by ne0; d.m.y г., 23:58.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТо всички сме алфисти!Обаче има хора които са със собственическо чувство за раздела над които командват.Имат заучени реплики които използват,което пък от своя страна дразни доста хора.Това е ясно че на никои не се плаща ама като си на хорото ще го играеш както трябва о до край,нали така?Както казах по-горе..целият раздел общи приказки да се елиминира.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Като пречат Общите и т.н. защо ги четете? За чий пишете там?
Да закрием най-посещавания раздел защото? За да поддържаме някакъв псевдо стеилитет на 'истински алфисти'? Форума изпростява, не заради разделите, не заради модовете, не заради филинкишията, а заради пишещите в него. И аз искам да чета интелигентни, възпитани и учтиви постове, ма на ядец.
От единия край рев - няма хора, от другия махнете посещаваните раздели. БахтънLast edited by Old Fox; d.m.y г., 00:06.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Те общите си бяха ок ама в един момент едни образи решиха да правят комер и глупости, тъй като алфа ромео за тях не нищо, после други се възползваха от трафика и така....
време е за сеч или за надгробен камък
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеТи защо си в инвизибъл мод още бе????
И нищо не казваш конкретно като отговор на първия ми пост??????
1. Няма много мераклии за този тежък и отговорен раздел
2. Тече обсъждане по този въпрос
3. На този въпрос ще ти отговорят администраторите
Инвизибъл? Имам право. Няма да ми го оспорваш, нали?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеВие питате, ние - отговаряме (щото ни е кеф)
1. Няма много мераклии за този тежък и отговорен раздел
2. Тече обсъждане по този въпрос
3. На този въпрос ще ти отговорят администраторите
Инвизибъл? Имам право. Няма да ми го оспорваш, нали?
за инвизибила не го оспорвам просто питам защо го правиш? Щото ако е с цел да се скриеш има начин и бъг как да гледап кое е във форума.... само се иска почеве търение и бързина
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеБлагодаря ти...
за инвизибила не го оспорвам просто питам защо го правиш? Щото ако е с цел да се скриеш има начин и бъг как да гледап кое е във форума.... само се иска почеве търение и бързина
Comment
-
Добре де трафика е важен ама чак пък толкова.Къде в автомобилни форуми има такива изцепки с подобни теми?Колко смислени теми технически има примерно в 156?
20 дублиращи се теми.А в 155?Единственият не осран раздел е класикитеLast edited by Linkestis; d.m.y г., 00:07.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеДобре де трафика е важен ама чак пък толкова.Къде в автомобилни теми има такива изцепки с подобни теми?Колко смислени теми технически има примерно в 156?
20 дублиращи се теми.А в 155?Единственият не осран раздел е класиките
Comment
-
Форумът вече е пълна чалга!
За мен са виновни хората, които могат да направят нещо, но не го правят.
Замисляли ли сте се, че "Общи приказки" привлича утайката от, която така се възмущавате (или с, която по-скоро се примирявате) ?
Даже този гнусен раздел ги подстрекава и разписва още повече.
Това пак според един страничен наблюдател, който неволно е попаднал сред сръбското
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеКато пречат Общите и т.н. защо ги четете? За чий пишете там?
Да закрием най-посещавания раздел защото? За да поддържаме някакъв псевдо стеилитет на 'истински алфисти'? Форума изпростява, не заради разделите, не заради модовете, не заради филинкишията, а заради пишещите в него. И аз искам да чета интелигентни, възпитани и учтиви постове, ма на ядец.
От единия край рев - няма хора, от другия махнете посещаваните раздели. Бахтън
Comment
Comment