Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а какво ще правим с ревльовците в "Относно форума"
    А какво ще стане когато на тези ревльовци и писне да реват и си кажат :майната му на всичко???....

И защо в раздела за автомобилни продажби има обяви за пежо,бмв ,ауди , нали сме форум на алфа ромео , а не мобиле.бг или по-скоро мобиле.скрап
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      Последното не го разбрах но за предните две имам мнение - хапливите коментари, дами и господа, ги има навсякъде не нарушават правилата просто поставят на изпитание ответника да се покаже какво е - човек или не.
      Има едно явление, което при повечето хора тук го няма и то се нарича "Емоционална интелигентност" а именно пример - някой казал че оня задник Найтролера е тъп и прост селянин ... найтролера обаче е в силата си да преосмисли своята реакция и съответно дали да вдигне напрежението до небесата или да гледа отстрани и да се кефи примерно. Именно тази връзка между главния мозък и първото което идва като реакция позволява ние да сме интелигентни хора а не пияни каруцари ... надявам се ме разбра

Друго как ще промениш хората - много обичам думата "трябва" дай предложение де що не замениш думата "трябва" с "мога" примерно - сега да не кажеш че тва е лично към тебе

Последното не го разбрах ...
      "Тей" (означаващо "Така" или "Тъй" ,не знам и аз кое точно ,нека ползващите я да преведат) е едно от нещата което не харесвам във форума ,но то това си спада в графа "Неграмотност"...

Разбрах те перфектно ,но хората не са тук на емоционален изпит. Селяка няма нужда от провокации за да се докаже като такъв. Според мен провокирането трябва да се "криминализира" и да се получават картони за него.
      Хората не мога да ги променя и за това казвам "трябва". А потребителите ще се променят ако всички опитат да се държат по човешки ,по грамотно и да не изпадат в лиричен тъпизъм пред хилядите четящи форума. Лошото е че не останаха много хора чийто пример да се следва. Най крайната мярка която ми идва на ум е форума да приема нови юзъри само ако имат подкрепата на няколко от утвърдените вече лица. Това мисля е единственият начин да се запази форума спретнат и без скандали ,но тогава вече трябва да се променят и целите ,които се преследват.
      С други думи ,четете само това което ви интересува и прескачайте останалото ,защото промяна в хората е малко вероятно да се случи.

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
      а какво ще правим с ревльовците в "Относно форума"
      А какво ще стане когато на тези ревльовци и писне да реват и си кажат :майната му на всичко???....

И защо в раздела за автомобилни продажби има обяви за пежо,бмв ,ауди , нали сме форум на алфа ромео , а не мобиле.бг или по-скоро мобиле.скрап
      Когато им писне и се провинят ще бъдат банирани.... As simple as that.
      Който е получил наказание значи е имало защо.

ПП.
      Няма нищо лошо да има обяви за други марки коли и глупости ,но не трябва и да преобладават. Там просто трябва да се сложи ограничение за публикуване на тези ,които имат по малко от 50 мнения да речем. То като се замисля трябва да има такова ограничение за целият форум ,не само в продава. Или примерно 5-6 модератора ,които да преглеждат всяка нова тема и мнение на новите потребители преди да бъдат публикувани.
      Last edited by mochko1; d.m.y г., 17:42.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
        ...Най крайната мярка която ми идва на ум е форума да приема нови юзъри само ако имат подкрепата на няколко от утвърдените вече лица. Това мисля е единственият начин да се запази форума спретнат и без скандали ,но тогава вече трябва да се променят и целите ,които се преследват.
        С други думи ,четете само това което ви интересува и прескачайте останалото ,защото промяна в хората е малко вероятно да се случи.
        Тука си прав за последното но това за препоръките важи само и единствено за КАРБ!!! Форума е медия (Морфиуз къде сииии ??? ) която печели пари и ако се ограничи става страшно - ако искаш разговори каквито искаш да чуваш стани член на КАРБ и ела на срещите ни - те са истинсктото място за истинските фенове. точка.
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Мочко1, приятел, без да се заяждам ми се струва, че много лесно квалифицираш хората и слагаш етикети. Не харесвам хора констататори. Надявам се не си такъв.
          Отностно кой, какво е направил и прочие... е излишо да се пише то се вижда...

Лично аз искам просто да се запазят качествените неща и наличното във форума, това го прави ценен, но да се изтръгне плявата. На всички е ясно, че има хора който явно не им пука и помагат форума да потъва - ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНЯТ или ако имат достойство сами да се махнат. Никой на никой няма да се обиди като си каже, че е неспособен... визирам и модераторите... такива оправданиея: "бях на почивка ала бала не минават". Хора сме случва се. Ама като явно нямаш желание и точно обратното - рушиш нямаш място въобще тук.

Моите тези съм си ги отстоявал и пак ще го правя.

Значи от вчера вечерта оттолу позеленя от модове и само откъсъчни мнения на един единствен или двама... другите езика ли си глътнаха или нямат идея какво правят тук или чакат нареждане. Много ми е интересно.

Интересно ми е и управата на КАРБ и собствениците от друга старна на форума какво мислят или ние юзерите сме важни само, когато статистиката намалее...
          Last edited by ne0; d.m.y г., 17:56.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

...
            Last edited by nightroller; d.m.y г., 17:58.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Кои са утвърдените лица в този форум??????
              Вобще за какъв форум говорим?За шибаната простотия която цари тук ли?За модчета които си избиват комплексите ли?За КАРБ ли ?Кои е КАРБ?Кои е в КАРБ?Какво прави КАРБ да задържи позициите на Алфа сред феновете?Раздава карти за отстъпка която влиза в КАРБ за какво?За безплатно каране на ДРАГ ДЕЙ ли???
              Айде някой най-накрая да вземе да напише истината!!!Вие кво си мислите че нямам 200 шибани лева за една година за членски внос?За какво е този внос а?Да си карам на самолетна писта ли?Или да си взимам части с 10% отстъпка ?Къде са знаещите хора?Къде са а?Къде са техническите хора които знаят всичко за историята на марката?Половината тук знаят Алфа Ромео заради горублянската алфа която са взели за без пари и пускат теми как се развива контрата на резервната гума!Аз ли не съм алфист???Колко имат три алфи в момента и една зад гърба си?Спрете да пишете шибани простотий а напишете истината!Форум АЛФА РОМЕО и КАРБ НЯМА!!!!!И много отдавна няма!Слепи ли сте или глупави?За какво се пускат теми в чата????Като искате промени,смяна на модовете и на по-голяма част от УС на КАРБ.Това го знаете ама не ви стиска да го напишете.Аз съм на 33г така че си спестете коментарите по мои адрес.Не съм дете,както и повечето от вас.Като изключим Общия раздел които така и не пожелахте да признаете че е за закриване поради причина трафик,какви са тия обяви в раздел продава????Продавам си калъФчето за три лева и стелажите от гаража.Дъвчете едно и също в продължение на няколко години,но от около една сриването на Форума и КАРБ е тотално.
              Като сте толкова оправи защо нямате линк към форума на класическите Алфи?Колко от новите потребители са виждали такива автомобили?Има ли такива теми в английския форум.Няма организация нито във форума нито в КАРБ.Така че започнете от там.На Нено колко от модовете му отговориха??Всички бяхте на линия снощи само спечелиста се осмели да отговаря!Какво решихте,какво мислихте вече е 6 часа вечерта и едно смислено изречение от мод екипа няма!Или не сте длъжни?
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Кои са утвърдените лица в този форум??????
                Вобще за какъв форум говорим?За шибаната простотия която цари тук ли?За модчета които си избиват комплексите ли?За КАРБ ли ?Кои е КАРБ?Кои е в КАРБ?Какво прави КАРБ да задържи позициите на Алфа сред феновете?Раздава карти за отстъпка която влиза в КАРБ за какво?За безплатно каране на ДРАГ ДЕЙ ли???
                Айде някой най-накрая да вземе да напише истината!!!Вие кво си мислите че нямам 200 шибани лева за една година за членски внос?За какво е този внос а?Да си карам на самолетна писта ли?Или да си взимам части с 10% отстъпка ?Къде са знаещите хора?Къде са а?Къде са техническите хора които знаят всичко за историята на марката?Половината тук знаят Алфа Ромео заради горублянската алфа която са взели за без пари и пускат теми как се развива контрата на резервната гума!Аз ли не съм алфист???Колко имат три алфи в момента и една зад гърба си?Спрете да пишете шибани простотий а напишете истината!Форум АЛФА РОМЕО и КАРБ НЯМА!!!!!И много отдавна няма!Слепи ли сте или глупави?За какво се пускат теми в чата????Като искате промени,смяна на модовете и на по-голяма част от УС на КАРБ.Това го знаете ама не ви стиска да го напишете.Аз съм на 33г така че си спестете коментарите по мои адрес.Не съм дете,както и повечето от вас.Като изключим Общия раздел които така и не пожелахте да признаете че е за закриване поради причина трафик,какви са тия обяви в раздел продава????Продавам си калъФчето за три лева и стелажите от гаража.Дъвчете едно и също в продължение на няколко години,но от около една сриването на Форума и КАРБ е тотално.
                Като сте толкова оправи защо нямате линк към форума на класическите Алфи?Колко от новите потребители са виждали такива автомобили?Има ли такива теми в английския форум.Няма организация нито във форума нито в КАРБ.Така че започнете от там.На Нено колко от модовете му отговориха??Всички бяхте на линия снощи само спечелиста се осмели да отговаря!Какво решихте,какво мислихте вече е 6 часа вечерта и едно смислено изречение от мод екипа няма!Или не сте длъжни?

Виж какво е ревал Найтролера оня луд спамър инфантилен :

От цялото развитие на темата дотук стана ясно едно - модераторите нямат контрол над собствените си раздели,
                с което прецакват форума и го правят неадекватен за нуждите на ползвателите му!

И така понеже темата, както винаги, отиде накъм реката искам като член на "Клуб Алфа Ромео България" и редовен позлвател на този форум, както и от гражданската си позиция предлагам:

Преразглеждането на състоянието на модераторския екип - от Глобалните модератори до тези на всеки един раздел - искам мониторизиране на работата им с цел някакъв контрол върху вземаните от тях решения.

Предлагам подмяна на абсолютно всички Глобални модератори, като им се отнеме правото за няколко години да нямат достъп до модераторския раздел и да не упражняват "длъжността" модератор в какъвто и да е вид!!!

Целта на това е форума да излезе от калта, да се обнови и да се затегне контрола над темите, както и над целия форум !!!
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Много истина много истина....

Верно.... КЛАСИЧЕСКИТЕ АЛФИ ТРЯБВА ДА СА НА ПЕРВО МЯСТО да е първото нещо което вижда потребителя а не ТИНЯТА...... трафика не трябва да е от значение....НИКОГА...

или тиня тиня

слагам 4. Точка раздел купува продава......

ПРОДАВАМ КАРТОФИ... домати.... смех

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нео ,ти на кое точно ми се обиди не разбрах? За това ,че нарекох ревльовците ,ревльовци ли ? Нямах предвид предложенията за подобрението на форума ,а всички оплакващи се от наложените им наказания ,които не са един или двама. Дори наказанията трябва да са по строги и стриктни. Коментара по тях също трябва да е забранен. Като страничен наблюдател виждам ,че водите някаква война срещу модераторите и една групичка хора се опитвате всячески да ги унижите пред всички с оплаквания относно разделите ,оплаквания относно наказанията ,оплаквания относно модераторите. Има пропуски наистина но не са чак толкова черни колкото ги изкарвате и за мен всичко е един фарс ,който разигравате. Също така не вярвам на конспирациите ,че някой умишлено убива форума?!? Единствените ,които го правите в момента сте вие с тези скандали отблъскващи потребителите. Всичко трябва да става малко по културно и смирено ,а не с преврат. Хора сме и можем да се разберем за всичко.
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

Мочко не се заяждам, но какво направи ти за форума или КАРБ или Алфа Ромео.....
                      И щом теб те кефи във форум на легендарна марка Алфа Ромео да се пише за политика, курви, алкохол, бойлери, да се продават четки за зъби, стари чорапи и т.н.. сори... ама няма да стане.

Аз съм допренесъл за форума и искам да се запази качеството...

искам най-четенето (независимо че ще има трафик 10 чоека ) ама да е за моделите в класическия и т.н.....

ВСИЧКО ДРУГО Е ТИНЯ....

разбери ме няма как да те боли като мен защото не си дал и 1/10 от това което аз съм дал.

Ок?

п.с. и няма боккот към модераторите, просто те са част от тези които зависи пряко... а както виждаш идей, действия и отзвук няма...

И да ти кажа лавината от простотия е в момента 1/5 от отва което настава ....
                      Last edited by ne0; d.m.y г., 22:39.

Comment

Нищо не съм направил нито за форума ,нито за клуба поради причината ,че ви чета от хиляди километри ,а дори и да бях допринесъл с нещо ,нямаше да парадирам с това.
                        Не ми харесват чатърските теми ,но предпочитам да си стоят там където са отколкото да се разлеят из форума както беше преди създаването на чат раздела.
                        Знам ,че си дал много от себе си за форума имам наблюдения и те разбирам напълно ,но нека всичко да е по цивилизовано. Нека в открит разговор да се дават предложения и да се обсъждат. Аз направих няколко предложения ,ваш ред е ,но моля за спокойствие и човечност.

ПП. Кандидатирай се отново за модератор ,смятам че ще получиш подкрепа.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                          Брадвата е безмислена - въпроса не е в качеството на хората - това са Бойковщини - въпроса е в отношението на хората а това отношение априори не е заслужено - то се заслужава
                          Колега, нали се сещаш, че образа на размаханата брадва е тук, за да илюстрира точно определен образ ?
                          Ако не си схванал какво исках да кажа (отнася се за всички недочели) - най-лесно е да се отсече "от тук нататък" или "повече няма да..." ... обаче реалността е по-сложна, и не това е вярното решение. Сега разбрахте ли ???

@ mochko1 - колега, много верни неща казваш, и мога да потвърдя, че доста от хората, на които наистина им пука за този форум, мислят по същия начин. Обаче виж какво се изсипва срещу теб, и сам си направи равносметка защо са такива нещата. Ако болшинството потребители имаха преценка като твоята, или на alexandrov70 примерно, нещата далеч нямаше да са каквито са сега. Нямаше и да си губим времето с ненужни обяснения и теми.

Мога да ви кажа, че доста от най-сериозните клубове в страната (в случая, за да съм точен - визирам мото-клубовете) допускат нови потребители именно след предложение и одобрение от поне 3-ма настоящи членове. Дали това е лошо ??? Ами не, в тия клубове членуват само истински фенове, и място там за спамери и комплексари няма !
                          За пускането на мнения и обяви - на някoи места нови потребители нямат право да пускат самостоятелни теми до 1 месец след потвърдената регистрация, а за обяви - не по-малко от 3 месеца. Не е нормално първото мнение на новорегистрирал се потребител тук да е "Продавам еди-какъв-си телефон" ...
                          И последно - не можете да очаквате, че модовете ще са постоянно около вас да ви бършат сополите. Ако вие си нямате работа и киснете постоянно във форума, то за мод-екипа не е така. Това че в момента има еди-колко-си мода онлайн, не означава че ще ви обърнат внимание специално на вас. Не всички освен това имат глобални права за намеса, и не знам някой да може да следи 100 теми едновременно ... Освен това, много хора наистина си позволяват да коментират работата на модератори/админи. Не знам дали съзнавате, но в повечето форуми при такива своеволия отдавна тия хора нямаше да могат да пишат повече - така че оценявайте толерантността, и внимавайте с думичките, които използвате !

@ ne0 - пич, айде да си пазим уважението! Ако искате наистина мод-екипа да се хване сериозно за работа - сещате ли се колко активни потребители и теми ще имате наоколо ??? Защото качествените потебители се отдръпнаха сериозно, а качествени теми вече почти не се пускат ...
                          mochko1 може да не е направил кой-знае-какво за форума, но има ПРАВИЛНОТО МИСЛЕНЕ - а мисля, че това е доста важно. А и ако ще парадираме с това кой какво е направил за форума - спретнете си темичка в чат-раздела !!! Истинския фен няма да се изпъчи пред всички с думите "Абе вие, потребители прости, знаете ли АЗ какво съм направил за тоя форум/клуб?" Стегни се, не си такъв човек !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Готина тема, а? Няколко човека реват че общи приказки са само тиня и в същото време са най-активни именно там и участват в безумни теми. Гот.
                            Стратегията кефи. Да напишем n- на брой простотии, за по-голям обем и после да твърдим, че модовете нямали контрол. Модовете искаме да бъдем либерални и разбрани, но не става с либерализма тук се злоупотребява и не се цени.

П.П. Нямало технически теми. Ми напиште бе! Що не се потрудите да напишете една такава вместо 100 - колко ни е кофти тук - много сме загрижени. Смешно е вече.
                            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 20:09.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Готина тема, а? Няколко човека реват че общи приказки са само тиня и в същото време са най-активни именно там и участват в безумни теми. Гот.
                              Стратегията кефи. Да напишем n- на брой простотии, за по-голя обем и после да твърдим, че модовете нямали контрол. Модовете искаме да бъдем либерални и разбрани, но не става с либерализма тук се злоупотребява и не се цени.

П.П. Нямало технически теми. Ми напиште бе! Що не се потрудите да напишете една такава вместо 100 - колко ни е кофти тук - много сме загрижени. Смешно е вече.
                              Що, бе? Темата за бойлера не е ли техническа?!? Какво по-техническо искаш!?! Че и бизнес оттенък има! Направо си е като Пътеводител на младия Алфист! Мумхаха

Comment

По темата на ne0!!!

В този форум вече влизам само когато съм на 2-3 питиета/както съм в момента/, иначе за мен си е загубено време, откъдето и да погледнеш! Защо ли???
                                1. Смятам, че форума има бъдеще, но с толкова "некачествен" административен персонал това бъдеще никак не е цветущо! Защото точно този "..." персонал прокуди качествени ползватели и остави празни пространства във всички раздели!
                                2. Предлагам да се преразгледат наказанията с БАН на всички юзъри и да се амнистират и съответно да се "обещетят" с подобаващо се дипломатично извинение от страна на модераторите наказали ги!
                                3. Модератор да няма право да влиза в спор " в ефир" с юзерите", а само на лични, като по този начин няма да показват колко много са "могъщи" в правомощията си и ще се избегнат излишни спорове и натрупване на омраза!
                                4. Да се премахнат модераторски наказания на раздели като "Общи..." и подобни, където всеки може да си каже свободно приказката. Така там няма да се наказва, а теми ще се трият след преценка и при евентуалното и некачествено развитие!
                                5. Ами това предлагам...но съм сигурен, че пак си загубих времето...Кой знае може пък и да не съм!?
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X