Известие

Collapse
No announcement yet.

Как оценявате действията на модераторите във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как оценявате действията на модераторите във форума?

Как оценявате действията на модераторите във форума?
    Няма да има определени имена/никове.
    Предполагам че след като е анонимна,ще си остана такава!
    88
    Действията им са пагубни за форума
    37.50%
    33
    Мисля че се справят
    51.14%
    45
    Не мога да определя
    11.36%
    10
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Ще ми е интересно дали резултатите ще имат тежест.

Наистина се надявам обикновенните юзери като мен да гласуват а не само да четат.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Анкетата е откровенно провокативна и израз на нежелание за диалог, който е достатъчно непукист да гласува!
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
        Анкетата е откровенно провокативна и израз на нежелание за диалог, който е достатъчно непукист да гласува!
        Колега,мнения ли трупаш?
        0888515205

Comment

Диалог с тези хора няма и не може да има в този им състав.
          Все пак е анонимна,написахме 20 страници глупости да си дъвчем едно и също.Даже хора които са се отказали от форума прописаха....
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
            Колега,мнения ли трупаш?
            Всъщност си търся причина да не махна с ръка и да тегля майната на всичко тука!

Comment

Всъщност си търся причина да не махна с ръка и да тегля майната на всичко тука!
              Ми то акрая така ще стане.Много потребители ще се махнат и какво ще стане тук......... смях ама пълен смях.

И темата не трябваше да е анонимна,но автора се е объркал.
              ех.. Малкото КуВе
              sigpic

Comment

На какво точно ще се смеете?На темите за лайна и стръв или ???

И никога не съм се опитвал и не съм искал да съм анонимен.... ....звучи малко като "господин никой"

Comment

Ще взема отношение към анкетата, но първо за да съм напълно коректна с гласуването си ще изчакам мъничко. Нека да видим дали модераторите ще чуят гласа на юзера и дали ще излезнат с някаква обединена позиция и предложения.
                  Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                  Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                  Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

На какво точно ще се смеете?На темите за лайна и стръв или ???
                    Не как модераторите само те ще си седят и някой нов алфист дето нищо не му е ясно и че почне с въпросите си и от там ще му се отговаря ползвай търсачката.
                    ех.. Малкото КуВе
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                      Не как модераторите само те ще си седят и някой нов алфист дето нищо не му е ясно и че почне с въпросите си и от там ще му се отговаря ползвай търсачката.
                      Ами то преди 4 години си беше пак така
                      А иначе мисля че преди време се справяха по добре, сега нещо се поодремват
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Аз мисля, че се справят. С малки изключения през последната седмица. То бива мрънкане, бива реване (опаа, извинете, това май само лошите модератори имаха право да казват), ама вярно жегите не се отразяват добре. Вземете се в ръце, бе хора. Дайте малко по-спокойно. Излезте на въздух, направете по някое кръгче с Алфата, живота навън не е лош. Наказали някой, баннали друг - е, случва се. Не е края на света. Много хора не пишели, не влизали вече. Ми за какво да влизат - да четат тонове глупости?
                        П.П. Не искам да съм модератор, не трупам мнения, не трупам червени точки, не правя свирки.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Само да отбележа, че протестният аватар е с правописна грешка.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не е има скрито послание в двойното Р
                            Жокер...някои хора имат дефект като заекване

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Не е има скрито послание в двойното Р
                              Жокер...някои хора имат дефект като заекване
                              И смяташ, че е проява на голямо мъжество да се присмиваш на говорен дефект?
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                              X