Първоначално публикувано от pr_00f
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как оценявате действията на модераторите във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Аз гласувах против действията на модераторите или в частност тези на рацинг раздела щото затриха темите за трак дните за което ме е много яд...
иначе немам нищо против нито Стефан нито Пламен нито Съни нито Спечелиста нито Гогата нито Алекс
Бе направо да си ви кажа че ми е крив Дригата щото съсипа всички темиAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
така, въпреки че явно няма особена идея как да се формулират някакви искания, все пак е отчетено повишеното напрежение и мерки ще се вземат
докато това стане, правилата продължават да важат, за всички
т.е. това не ви извинява да си отпускате езиците, и прочие'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Макар да не виждам кой знае какъв смисъл да се изказвам, ще си позволя да споделя и моето мнение по въпроса.
Модераторите и администраторите на един форум(без значение кои са персонално), винаги ще бъдат "лошите", защото те са хората, които "санкционират" в случай на необходимост от санкция.
А това е неизбежно понеже форума си има правила и всеки участник в него е длъжен да се съобразва с тях.
На който не му допадат тези правила има пълната свобода, право и възможности да напусне форума и да се пренасочи към друг такъв или да си направи свои, по свои правила(които му харесват).
Но такова явление като "свобода в интернет пространството", не съществува и ако някои хора живеят с тази илюзия, то хубаво за тях е рано или късно да осъзнаят, че това практически е невъзможно.
Да, свобода на словото има и би трябвало да има, но при спазване на правилата, които са предварително утвърдени и поместени в началото на форума и се отнасят за абсолютно всички, без значение кой какъв е и какъв не е .
Аз съм администратор на един друг форум и там (както и в останалите форуми) се наблюдават същите истории, винаги има недоволни, винаги има сърдити и смятащи, че админите и модераторите са "лошите".
И цялата работа опира до това, че не може да съществува каквато и да била общност (независимо дали в интернет или в реалното пространство), в която да цари пълен хаос, анархия и свободия.
Винаги има някакви правила, с които участниците са длъжни да се съобразяват, ако не желаят, то абсолютно никой не ги задължава да членуват там.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Гласувах!
В една каца с модераторски мед ако капнеш 3-4 капки катран...Кацата е за брак- по моите стандарти! А аз съм перфекционист! Трябва да се рафинира медът и пчелите ще са доволни! Мисля, че бях много ясен, вече за ен-ти път!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТази тема се дублира с няколко други, в които както там, така и тук споменавам, че модераторите си вършат работата.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТи нали си беше дома, що те ритнаха? И ти зеленееше нещо.
Както впрочем и много други!
Нека ти изясня на теб и другите неориентирани за какво става въпрос!
Това е клубния Форум.
В тоя клуб, МрХ е член на УС.
Ника му вече не е в зелено, защото сам пожела да не се занимава с модериране!
Това е израз на морална гледна точка, а не на селяния!
Много лесно пак може да му се оцвети в зелено ника, ама май и на него му е писнало да рине Авгиеви обори.
Модовете се назначават от членове на клуба.
Членовете са длъжни да изпълняват решенията на УС.
Не ви разкривам някакви тайни.
Просто не бъркайте клисаря със свещенника. Модовете са такива, каквито са и юзерите.
Има раздели, където модовете почти не се намесват, защото просто няма защо!
В други, трябва да имаш наистина здрави нерви!
Единствената им грешка е, че вместо да ръсят наказания за простотиите, просто заключват темите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕто, че и ти не си наясно с нещата!
Както впрочем и много други!
Нека ти изясня на теб и другите неориентирани за какво става въпрос!
Това е клубния Форум.
В тоя клуб, МрХ е член на УС.
Ника му вече не е в зелено, защото сам пожела да не се занимава с модериране!
Това е израз на морална гледна точка, а не на селяния!
Много лесно пак може да му се оцвети в зелено ника, ама май и на него му е писнало да рине Авгиеви обори.
Модовете се назначават от членове на клуба.
Членовете са длъжни да изпълняват решенията на УС.
Не ви разкривам някакви тайни.
Просто не бъркайте клисаря със свещенника. Модовете са такива, каквито са и юзерите.
Има раздели, където модовете почти не се намесват, защото просто няма защо!
В други, трябва да имаш наистина здрави нерви!
Единствената им грешка е, че вместо да ръсят наказания за простотиите, просто заключват темите!
П.С. Докладвахте ли ме вече за обидаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКлубния форум, тука се чувствам съсечен. Аз си мислех че е на Григор форума, защото г-да модераторите се оправдават с него, когато бягат, не искат или не смеят да поемат отговорност за нещо. Иначе благодаря че ме осведоми, ма малко ме вълнува кой е щурмбанфюрер, унтерщурмфюрер и т.н.
П.С. Докладвахте ли ме вече за обида0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКлубния форум, тука се чувствам съсечен. Аз си мислех че е на Григор форума, защото г-да модераторите се оправдават с него, когато бягат, не искат или не смеят да поемат отговорност за нещо. Иначе благодаря че ме осведоми, ма малко ме вълнува кой е щурмбанфюрер, унтерщурмфюрер и т.н.
П.С. Докладвахте ли ме вече за обида...
Ами ограничени иаводи!
Де юре , собственика на форума е Григор, защото когато форума беше пред закриване, той беше човека, който търча да го оправи.
И да, копчето е във него!
Де факто всички благини от него, отиват там където трябва.
Заел се е с тоя товар и си го носи!
Какво става в кухнята на КАРБ, не е ваша работа!
Тука сте гости и нямате право на публично изказване и коментиране на форума на КАРБ.
Който иска да участвува в него и да допринася за обогатяването му е добре дошъл.
Който е дошъл да сере по него-да си намери друго място!
Проблема ви с модовете е, че не са достатъчно твърди!
Когато си на гости, не е редно да критикуваш домакина!
Лека нощНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеОграниченото мислене, води до......
Ами ограничени иаводи!
Де юре , собственика на форума е Григор, защото когато форума беше пред закриване, той беше човека, който търча да го оправи.
Тука сте гости и нямате право на публично изказване и коментиране на форума на КАРБ.
Който иска да участвува в него и да допринася за обогатяването му е добре дошъл.
Лека нощ
Лека0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеОграниченото мислене, води до......
Ами ограничени иаводи!
Лека нощ
П.С. Викаш да не коментираме КАРБ. Това новата масонска ложа ли е или Тамплиерски орден за да не мога да го коментирам. 89та година мина доста отдавна не мислиш ли?
Ако някои не ме репортне не сте хора да знаете, втори пост все пак. Нещо обида, не добър тон, неспазване на точка нз. си коя... и т.н.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:54.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕ заради такива селяндурски(състояние на духа нали знаеш да не обяснявам.. просто квалификация..) изказвания е целата схема. На гости..нямате право..модовете за нз. си кви си. Ако не сме ние гостите какво ще стане я помисли. Това че си чУен нещо по-така ли те прави. 60те лева за членския внос ли спират хората или "старите муцуни" които са несменяеми и богоизбрани, да членуват и да участват активно във форум и мероприятия. За да има уважение от редовия потребител към модераторите, самите те трябва да са авторитетни, просто и ясно. Тука се имат като някакви пъдари а не като едни от нас.
П.С. Викаш да не коментираме КАРБ. Това новата масонска ложа ли е или Тамплиерски орден за да не мога да го коментирам. 89та година мина доста отдавна не мислиш ли?
Ако някои не ме репортне не сте хора да знаете, втори пост все пак. Нещо обида, не добър тон, неспазване на точка нз. си коя... и т.н.
Ама то след 21:30 нед се репортва, щото нали знаеш!?.
89-та беше отдавна и си мисля, че модата на вечно недоволните неформали мина.
Просто историята си ги изхвърли на бунището!
Критиката е хубаво нещо, но преди да критикуваш, нещо трябва да си направил!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
абе на мен ми прави впечатление , че в последно време се е появила една прослойка мрънкатори в нашето общество. главната им цел е да се оплакват наляво и надясно , че видиш ли, били им нарушавали правата. това проблем на демокрацията ли е, някакъв комплекс ли или е просто модерно.
дайте сега да пуснем някоя тема за дюнери, военни,плейбой, абсент,за галин релефа или пък за обществена баня на терасата и после да питаме що има толко спам у форуматочка
Comment
Comment