Известие

Collapse
No announcement yet.

Как оценявате действията на модераторите във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Mordohy, винаги съм се кефел на това което пишеш но сега такова слонско лайно излезе от клавиатурата ти, че чак се чудя как не си се редактирал. Набий си го в главата, че КАРБ е гост в този форум и единственото вярно нещо което си казал е, че Григор е собственика. ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е НА КАРБ по-добре от мен го знаеш.

Клуб Алфа Ромео България има едно членско разделче в този форум.Когато си член имаш достъп до раздела, единствено и само с това членовете на КАРБ се различават от нормалните потребители. Фащаш ли ми мисълта? Тук домакин не е КАРБ още един път да го повторя.

А който има проблеми с модераторите да си ги решава на лични. Аз още се чудя как не са извадили маняшките чукове.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Mordohy, винаги съм се кефел на това което пишеш но сега такова слонско лайно излезе от клавиатурата ти, че чак се чудя как не си се редактирал. Набий си го в главата, че КАРБ е гост в този форум и единственото вярно нещо което си казал е, че Григор е собственика. ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е НА КАРБ по-добре от мен го знаеш.

Клуб Алфа Ромео България има едно членско разделче в този форум.Когато си член имаш достъп до раздела, единствено и само с това членовете на КАРБ се различават от нормалните потребители. Фащаш ли ми мисълта? Тук домакин не е КАРБ още един път да го повторя.
      Oтговарям ти само, защото имам някакви симпатии към теб.
      За разделчетата грешиш!
      По принцип и аз бях заразен от определени мрънкачи, но като анализирах нещата, стигнах до други заключения!
      Положението наистина е шантаво, но само на пръв поглед!
      Трябва само да си зададеш правилните въпроси!
      Член ли е Григор на клуба?- да!
      Участва ли дейно в живота на клуба?- да!
      Съобразява ли се с решенията му! - да!
      Има ли някакви финансови изгоди от цялата работа?- категорично не!
      Справя ли се с Форума?- да!
      Като потърсиш Клуб Алфа Ромео БГ, има ли на страницата му "форум" и действа ли?- Да!!!
      Какъв е проблема!?
      Проблема е, че двама души се занимават с това, сега да можеме да си пишеме простотии, а няколко други реват, че нямат достъп до копчето!
      Всеки иска копчето!
      Проблема е, че както казва др. Сталин, с властта трябва да се пипа внимателно!
      Не случайно споменах за неформалите!
      Тия идиоти, бяха повода и оправданието да се съсипе всичко хубаво и стабилно от оная епоха, която за жалост мнозина не познавате.
      Сега има някакъв ред и това ме устройва.
      Ще ти дам пример, за да ме разбереш по ясно.
      Примерно, клуба си има касиер, който се грижи за парите му.
      Тегли, внася, плаща и прочие!
      Положението, приведено към сегашните мрънкачи е: ама той държи парите! Той се разпорежда с тях и сигурно злоупотребява.
      Искаме ние да управляваме парите!!!
      Нещастният касиер, не стига , че търчи като дърт пръч по бунище и жена му го чака с точилката на вратата, ами и трябва да се оправдава, че просто отговаря за банковата сметка и следи за паричния поток, а не краде!
      Тука ще е редно Пинко да ревне от името на УС и от неговото лично:
      - Чадо,аз харча парите, а ти само плащаш сметките!
      Казал го е Патриарх Кирил, но лафа ми харесва!
      Да се върнеме на темата!
      Има доста хора, които просто са си включили системата за саморазрушаване и заедно с това искат разцеплението на Клуба и закриването на форума му.
      Много пъти съм казвал, че не е необходимо да си член на УС или КАРБ, за да работиш за фенщината и марката.
      Като имаш проблеми с някой мод, обади му се, ако трябва се напийте или се сбийте, но си разрешавайте проблемите очи в очи.
      Практиката ми подсказва, че очи в очи, обикновенно се установяват най-добри връзки и приятелства.
      Ако си спретнете и един бой- приятелството ви е в кърпа вързано!
      Има и друго и си го набийте в тиквите!
      Най-гадните модове са гадни, защото и са най-работоспособни.
      Тоест вършат най-много работа!
      Малко от кухнята!
      Вие виждате не повече от 5% от работата на модовете!
      Това, че ви защитават от псувни и кретения е нищо.
      Основното е, че ви предпазват както от измами, така и от кретенски идеи, от които можете не само да си счупите колите, но и главите!
      Малко опростено и сухо излезе, ама си е истина!

А който има проблеми с модераторите да си ги решава на лични. Аз още се чудя как не са извадили маняшките чукове.
      Тука си прав!
      По стара традиция, проблемите у нас се решават на масата!
      Както каза Драката, който не може да пие, да повръща и пак на масата!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Примерно, собственика на форума изперква и в момент на умопомрачение го бастиства. КАРБ може ли да му държи сметка за това?? Юредически КАРБ има ли власт над форума. Да, едно врема на приказка ставаха нещата и цели империи са се градили само на една дума. Дрън дрън.. Ти би ли живял под наем само на една дума без да имаш договор. Говоря чисто примерно.

Форума и Клуб Алфа Ромео България реално нямат нищо общо.Документално, юредически и т.н. И собственика на форума си е в пълното право да се разпорежда както си иска с него и по свое усмотрение. Финансови изгоди не коменирам, тези неща не ме интересуват. Но чисто хипотетично ако този форум беше собсвеност на КАРБ приходите от реклами (незнам дали има такива щото съм ги забранил) ще отиват в касата на КАРБ.

Иначе всичко което си написал е така.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          Примерно, собственика на форума изперква и в момент на умопомрачение го бастиства. КАРБ може ли да му държи сметка за това?? Юредически КАРБ има ли власт над форума. Да, едно врема на приказка ставаха нещата и цели империи са се градили само на една дума. Дрън дрън.. Ти би ли живял под наем само на една дума без да имаш договор. Говоря чисто примерно.

Форума и Клуб Алфа Ромео България реално нямат нищо общо.Документално, юредически и т.н. И собственика на форума си е в пълното право да се разпорежда както си иска с него и по свое усмотрение. Финансови изгоди не коменирам, тези неща не ме интересуват. Но чисто хипотетично ако този форум беше собсвеност на КАРБ приходите от реклами (незнам дали има такива щото съм ги забранил) ще отиват в касата на КАРБ.

Иначе всичко което си написал е така.
          Почвам, от зад напред!
          Приходите от форума си идват в касата на КАРБ!
          Не съм на 100% сигурен, ама Григор, какъвто си е завеян, май беше дал и от собствените си доходи в касата!
          Живял съм и под наем и то само на честна дума.
          Изчезнах за 7 месеца и като се върнах, бяха ми платили всичко и ме чакаха!
          Въпроса е, че бяха , а и сега са си много почтени хора!
          Фабулата, ако Григор изкрейзи....
          Това е несериозно.
          Всички можеме да изкрейзиме.
          ще ти дам и още материял за размисъл!
          С Григор, никога не сме се виждали!
          Гледам, обаче какво прави!
          Виж с дядо му сме си стари дружки!
          Имаше много як врат и здрава плесница!
          Отплеснах се!
          Ще ти поясна нещо, дето от дистанцията на положението ми и възрастта го усещам много силно.
          Григор, Вальо, Прууфа, Бобо и да не ги изреждам всичките са родителите на КАРБ.
          Запомнете го!!!
          Никой баща, не воюва с децата си!
          Това е ключа!
          Не търсете под вола теле!
          Дайте да се напием!
          Наздраве!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Като цяло модератоските действия са адекватни. Но има един модератор, дето не трябва да е модератор - той дори не може да пише правилно. И когато го поправиш, после ти трие поста, за да не го излагаш.
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Е кажи го кой е де.
              Нали в тази тема се пише "Прямо куме в очи"
              Така с има един всеки знае.
              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

С удоволствие бих споделил, обаче във форума ми харесва, и не искам да бъда баннат Ако ме включат в програма за защита на свидетели, може и да проговоря
                BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                  С удоволствие бих споделил, обаче във форума ми харесва, и не искам да бъда баннат Ако ме включат в програма за защита на свидетели, може и да проговоря
                  Ха,ха,живота ли ти зависи от един форум та не смееш да споделиш.
                  Страх лозе пази
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    Ха,ха,живота ли ти зависи от един форум та не смееш да споделиш.
                    Страх лозе пази
                    Ако имаше шанс да стане нещо, като го кажа убаво, ама няма сми да го правя.
                    BMW 328i

Comment

В България много хора бъркат "свободата" със "слободия". "Свобода" означава да имаш право на собствени действия, каквито си искаш, но в определени граници. "Слободия" е това, когато някой си мисли, че може да прави каквото си иска, без ограничение. Интересен факт е, че в България много хора си мислят че има "слободия", а не "свобода". Още по-интересен факт е, че същите хора са много против, когато някой почне да прави каквото си иска на "тяхна" територия, макар че дефакто са за "слободията"...
                      Мисля, че mordohy го каза много ясно - всички, които не са собственици на този сайт, са негови гости и като такива трябва да се съобразяват с правилата му. Това дали някой пише тук, или не, си е негово решение, на мен ми харесва и го правя от време на време. Харесва ми да чета и в повечето време правя само това, защото съм леко "инвалид" от гледна точка на автомобилната техника. Но затова пък си има "клубни" сервизи и когато имам нужда се обръщам към тях.
                      Дали модовете си вършат работата или не, може да го оцени собственика на сайта, или упълномощено от него лице. Лично аз, ако някой ми дойде на гости в къщи да си пием пиенето с него и тръгне да ми мрънка, че това или онова не съм правил както трябва, ще му посоча вратата. Ако иска нещо, може да каже - абе пич, искам това и това. Мисля, че това е правилният начин, а не мрънкане. Но както се казва - мнението е като задника, всеки си го има...
                      Накрая, ако на някой не му е станало ясно да уточня - нямам нищо общо с КАРБ, форума и т.н. Дори малко хора от тук ме познават лично. Просто ми писна от мрънкане. Имате проблем - решете си го. Разберете се със съответния човек. Ако смятате че не става, ескалирайте проблема по-високо. Толкова ли е сложно??
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        В България много хора бъркат "свободата" със "слободия". "Свобода" означава да имаш право на собствени действия, каквито си искаш, но в определени граници. "Слободия" е това, когато някой си мисли, че може да прави каквото си иска, без ограничение. Интересен факт е, че в България много хора си мислят че има "слободия", а не "свобода". Още по-интересен факт е, че същите хора са много против, когато някой почне да прави каквото си иска на "тяхна" територия, макар че дефакто са за "слободията"...
                        Мисля, че mordohy го каза много ясно - всички, които не са собственици на този сайт, са негови гости и като такива трябва да се съобразяват с правилата му. Това дали някой пише тук, или не, си е негово решение, на мен ми харесва и го правя от време на време. Харесва ми да чета и в повечето време правя само това, защото съм леко "инвалид" от гледна точка на автомобилната техника. Но затова пък си има "клубни" сервизи и когато имам нужда се обръщам към тях.
                        Дали модовете си вършат работата или не, може да го оцени собственика на сайта, или упълномощено от него лице. Лично аз, ако някой ми дойде на гости в къщи да си пием пиенето с него и тръгне да ми мрънка, че това или онова не съм правил както трябва, ще му посоча вратата. Ако иска нещо, може да каже - абе пич, искам това и това. Мисля, че това е правилният начин, а не мрънкане. Но както се казва - мнението е като задника, всеки си го има...
                        Накрая, ако на някой не му е станало ясно да уточня - нямам нищо общо с КАРБ, форума и т.н. Дори малко хора от тук ме познават лично. Просто ми писна от мрънкане. Имате проблем - решете си го. Разберете се със съответния човек. Ако смятате че не става, ескалирайте проблема по-високо. Толкова ли е сложно??
                        ;Малко бъркаш нещата.Това тука е авто форум и хора като голямата риба са много ценни за мен лично а и предполагам и не само за мен тъи като от тях човек винаги има какво да научи.Ама явно на така наречения собственник или домакин не му пука особенно че хора като голямата риба вече не пишат което е минус за целия форум.Също така не съм доволен и от деиствията на някои от модераторите,затова и моят вот е отрицателен.
                        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 19:34.
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Колеги, разбирам ви, че ви пука за Еньо. Не го познавам, но знам каква страхотна работа е свършил в Серрес, а и на други места!
                          С удоволствие бих изпил няколко бири или нещо по-силно с него.
                          Проблема ви е, че той е достатъчно зрял и можещ човек и вашата защита му е съвсем ненужна.
                          В известна степен му вредите!
                          Както казват у наше село: когато атовете се ритат- магаретата го овдеват!
                          Имаме достатъчно зложелатели, за да се дърлиме помежду си!
                          Светът е кръчма!
                          Да седнеме на една маса!
                          нека тия, които имат недоразумения, сами да си се оправят.
                          Ние не им помагаме!
                          Наздраве на всички!

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Колеги, разбирам ви, че ви пука за Еньо. Не го познавам, но знам каква страхотна работа е свършил в Серрес, а и на други места!
                            Проблема ви е, че той е достатъчно зрял и можещ човек и вашата защита му е съвсем ненужна.
                            Светът е кръчма!
                            Да седнеме на една маса!
                            Ние не им помагаме!
                            Наздраве на всички!
                            ето това е отговора на всички!!
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Светът е кръчма!
                              Да седнеме на една маса!
                              Ние не им помагаме!
                              Наздраве на всички!
                              Еньо просто го дадох като пример.Работата е там че не е само тои.mordohy не всичко се оправя със наздравици те са следствие от добре свършена работа а такава както гледам липсва.Аз не мисля че му вредим по какъвто и да и начин,правилното е че липсата на такива хора като него във форума е вредна за самия форум.
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                                Еньо просто го дадох като пример.Работата е там че не е само тои.mordohy не всичко се оправя със наздравици те са следствие от добре свършена работа а такава както гледам липсва.Аз не мисля че му вредим по какъвто и да и начин,правилното е че липсата на такива хора като него във форума е вредна за самия форум.
                                Зачакай да видим какви промени ще има по разделите и мод екипа, имам уверение че ще има промяна, и тогава ще коментираме кой прав и кой крив. За момента хабим само нерви взаимно.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X