If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как оценявате действията на модераторите във форума?
Зачакай да видим какви промени ще има по разделите и мод екипа, имам уверение че ще има промяна, и тогава ще коментираме кой прав и кой крив. За момента хабим само нерви взаимно.
Във момента бих казал че съм доста спокоенПросто коментираме.Колкото по бързо доидат решенията толково по добре.Почнат ли да се протакат нещата проблемите само ще си останат.
Аз лично ги оценявам непрекъснато действията на модераторите в форума,и те ме оценяват непрекъснато,аз съм си фен на Олди и Морфилустчо и те са ми фенове това е,най добрите момчета тука,гледам че напоследък към мен проявява интерес и чичо Съни от стошейсетичетири раздела ма той не е постоянен,още от начало беше строг и без това му е скучен раздела.
Пропер, Фаде, Тайфун, 164 и други скъпи за мене хора, отдавна не пишат тука!
Трябва ли да правиме трагедия от това!?
Не!
Те пак ще пишат, когато имат време и възможност!
Дайте им я!
Напоследък пишат слабо Дерри и останалите от тая група!
Това трагедия ли е!?
Не!
Просто събират сили!
Дори и такива големи усти като Бобо са в застой!
Просто няма с кой да се заядеш!
Ама и това ще мине!
Пак ще се почнеме!
Просто е нужно търпение!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Пропер, Фаде, Тайфун, 164 и други скъпи за мене хора, отдавна не пишат тука!
Трябва ли да правиме трагедия от това!?
Не!
Те пак ще пишат, когато имат време и възможност!
Дайте им я!
Напоследък пишат слабо Дерри и останалите от тая група!
Това трагедия ли е!?
Не!
Просто събират сили!
Дори и такива големи усти като Бобо са в застой!
Просто няма с кой да се заядеш!
Ама и това ще мине!
Пак ще се почнеме!
Просто е нужно търпение!
Само не мога да разбера помирител ли го играеш, будната съвест на форума или се бориш агейн да си си мод. Ей на тоя въпрос ми отговори без лирически отклонения, за да не ти отговарям аз и т.н. Не искам да пиша в момента по темата затова само на въпроса, моля.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Малко ме затрудняваш с отговора!
Явно не си разбрал някои неща!
За тебе , божеството е мода!
Попрочети по-горе!
Членовете на клуба, по принцип имат доста друга работа и модерират рядко!
Виж колко мода са членове на клуба!
Не са рядкост и глобални да се отказват, защото си имат други задължения!
Ако все пак много държиш да получиш наказание, в момент на мазохизъм- дай ми повод!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Малко ме затрудняваш с отговора!
Явно не си разбрал някои неща!
За тебе , божеството е мода!
Попрочети по-горе!
Членовете на клуба, по принцип имат доста друга работа и модерират рядко!
Виж колко мода са членове на клуба!
Не са рядкост и глобални да се отказват, защото си имат други задължения!
Ако все пак много държиш да получиш наказание, в момент на мазохизъм- дай ми повод!
Накажи ме, господин член Треперя от страх буахахаха. Не смяташ ли че малко ставаш за смях.
Накажи ме, господин член Треперя от страх буахахаха.
Ми няма как!
Ако беше написал "член" с главна буква, можеше и да те уредя!
Ама нъцки!
Провали се!
Ти се пази , да не те накажа по моя начин, че ще има много да повръщаш!
Ама пак на масата!
Верно че и Мордохай беше едно време от "Лигата на необикновенните" ама сега е простосмъртен,може да е станал агент на КАРБ под прикритие...не бе човека винаги е бил буфер в форума между доброто и злото по един или друг начин,добър дипломат е в късните часове няма спор...и е един от малкото който дойде на 155 срещата,а колко зелени величия и всезнаещи професори не дойдоха и си останаха в форума да воюват...
Верно че и Мордохай беше едно време от "Лигата на необикновенните" ама сега е простосмъртен,може да е станал агент на КАРБ под прикритие...не бе човека винаги е бил буфер в форума между доброто и злото по един или друг начин,добър дипломат е в късните часове няма спор...и е един от малкото който дойде на 155 срещата,а колко зелени величия и всезнаещи професори не дойдоха и си останаха в форума да воюват...
Бебо, наричам те така, защото си точно като едно огромно бебе! Чист и неподправен!
Спомняш ли си, когато търсихме ч;ш и щ по клавиатурата.
Ако ни бяха оставили, щяхме и с пунктоацията да се справиме!
Отначало си мислех , че ни ебаваш и си имах основания за това!
Просто и сега не правиш правописни грешки при изписването на думите!
после се срещнахме и ...
За едно не си прав!
Аз не съм агент на КАРБ!
Аз съм си член!
Членовете не могат да стават агенти, защото по презумпция са длъжни да докладват!
Алюзия от стари времена!
Иначе съм против всякакво делени и разкол!
Те това е!
Не учасву8вам в никаква клика!
Само не мога да разбера помирител ли го играеш, будната съвест на форума или се бориш агейн да си си мод. Ей на тоя въпрос ми отговори без лирически отклонения, за да не ти отговарям аз и т.н. Не искам да пиша в момента по темата затова само на въпроса, моля.
бе и аз не мога да разбера ти какъв го играеш. дай да те направят един модератор, никой няма да откаже. че да видим как е да отнасяш хорската любов така по твоя начин много лесно.
а тия хора които споменавате , не пишат , не щото модераторите са ги изгонили от форума.
а колко от тия няколкохиляди потребители са готови да ти помогнат ако имаш проблем с колата...
освен това, поне 90% от регистрираните влизат тука да питат за ремонт по колата, решават го и после си гледат живота.
бе и аз не мога да разбера ти какъв го играеш. дай да те направят един модератор, никой няма да откаже. че да видим как е да отнасяш хорската любов така по твоя начин много лесно.
а тия хора които споменавате , не пишат , не щото модераторите са ги изгонили от форума.
а колко от тия няколкохиляди потребители са готови да ти помогнат ако имаш проблем с колата...
освен това, поне 90% от регистрираните влизат тука да питат за ремонт по колата, решават го и после си гледат живота.
Въпроса ми беше зададен към конкретен човек не към теб така че не се обаждаи.
Comment