Известие

Collapse
No announcement yet.

Крадец на стихотворения

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Крадец на стихотворения

Здравейте,някой ми краде темите,пиша нещо но ги няма просто изчезват?не знам какво става,преди малко някой ми открадна цяло стихотворение от раздела "Поезия" това е поетичен труд може вие да не го оценявате но си е кражба на интелектуален труд,кой ги краде и защо?

Може би някой го е взел да му поправи грешките и ще ти го върне.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Хаха тук ще се посмея наготово

.. добронамерено
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не знам какво става найстина,аз обаче поне тука съм на тръни и винаги си имам едно на ум се застраховах и го снимах с фотоапарата оригинала и си го имам черно на бяло,освен пак да го публикувам и ако пак го откраднат вече ще викам оперативни работници да взимат отпечатъци,абе тука да не смееш к..а да си оставиш дето викат хората,може някой да има разумно обяснение и да напише ще чакаме,айде аз не съм за едно стихотворение но има хора ще напише някой научен труд нещо подробно да облагороди хората в форума и така някой да му го открадне под носа е шок за твореца,просто дано не се случва на другите хора айде аз съм се прежалил мене кучета ме яли въпреки че съм най доброто момче в форума само дето съм си оставил правописа и ангелските криле на химическо чистене,но какъвто и да съм пак не е нормално нали?

Comment

Първо, не е поезия, а заобиколно коментиране на модератор и модераторски действия извън позволеното място.
          Нито има ритъм, нито има рима... просто опит да помрънкаш отново.
          И на фона на избраното от родната и световна поезия, сам си прецени дали му е там мястото.

Това, че раздела е общи приказки, не означава, че правилата за него не важат.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

разбирам но къде му е мястото?къде да го публикувам явно не му е мястото при поезията не съм достоен за там,аз не виждам имена,заплахи,или някой конкретно ако се визира себе си...някой ако пише за Мечо Пух или за Прастчо стихотворения аз трябва ли да се засегна че съм дебел?защо не давате шанс на младите таланти като мен?някой ден може да стана известен и да имам изложба и форума да има правата над стихотворенията ми

Comment

За момента единственото място е този раздел...
              Поне докато главната тема на творческия напън е друг участник във форума, модератор или администратор.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Най-добре си ги събирай и публикувай стихосбирка.
                Според мен ще имаш голям успех. Лично аз обещавам да си купя няколко екземпляра за да раздавам на приятели и роднини.
                Държа обаче да имам екземпляр с автограф и посвещение от автора.

Темата е изчерпана след като модератора на раздела е отговорил.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                X