Известие

Collapse
No announcement yet.

Към модове, админи и т.н. правоимащи!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според мен трябва да има едно ниво, под което да не се пада и да се направи отделно тема "Турбопростотия - не чети, ако не ти понася!!" Така всички ще са доволни
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      ... членовете на клуба
      оф топик, но е свързано с темата..

Боянски, какво общо има Клуб Алфа Ромео България с този форум?

П.С. ЧУДЯ СЕ КАК НЕ СА ТЕ БАННАЛИ ЗА РЕКЛАМА В АВАТАРА приемерно!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        оф топик, но е свързано с темата..

Боянски, какво общо има Клуб Алфа Ромео България с този форум?

П.С. ЧУДЯ СЕ КАК НЕ СА ТЕ БАННАЛИ ЗА РЕКЛАМА В АВАТАРА приемрно!!!!
        а де ? много бързо стигнахме до целта !
        ами не са ме баннали щото не знаят ко е тва дръм енд бейз примерно но подозирам че Сен7 или някой като него ще се изстреля скоро време пак

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
        Писна ми всеки ден като влизам във форума да виждам все по-безумни теми...
        Имам познати (с други марки коли) които влизат тук да четат и честно казано им прави мнооого лошо впечатление видяното ,от това и аз не се чуствам особенно щастлив....
        Призовавам правоимащите да трият тези теми без никакви обяснения!!!
        Знаеш ли това явление защо се появи - защото на никой не му пука за тоя форум
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Здравейте колеги тези теми са последствие на това ,че в този форум няма място за други .Ако почнеш да предлагаш нещо то това е търговия и темата бива затворена .Ако питаш ,че ти тресе волана то тая тема я имало преди 6 години използвай търсачката . Ако кажеш нещо в една тема а то не е точно за нея наказание за оставено мнение без връзка . Ако питаш защо едикакво си се е случило на колата ти получаваш отговор от рода на защото при шесттактовиете е така ,понеже грамотните хора са зарезали да пишат от отдавна за да не се ядосват .Пускаш обява продавам кола тя ако е одобрена изопщо по ред причини като колата на снимката не е измита или е без винетка,то обявата излиза ,когато вече си продал колата.Е според мене колега МИМОУЗУНОВ това са причините поради които се наслаждаваш на готини теми
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            ... понеже грамотните хора са зарезали да пишат от отдавна за да не се ядосват ...
            Предполагам повечето разумни хора тук се сещат каква е причината за това ???
            За другите ще дам жокер - именно простотията, превзела форума отвсякъде от толкова време насам !

Така че, за хубаво или лошо, сериозни промени ЩЕ ИМА и ТРЯБВА да има ! На който не му изнася това, да ходи да си пуска идиотизмите в bgmama и вече споменатите proztak.bg и кele6.com ...

По цял свят Алфа Ромео е символ на престиж и спортен дух, съчетани с един по-друг възглед за света - и вярвайте ми, простотията ИЗОБЩО не се вписва в тая схема. Преди няколко поста беше споменат швейцарския форум - аз мога да добавя и английския ... На светлинни години сме от тях като организация, манталитет и каквото още се сетите. Това не ви ли кара да се замислите ??? И мисля, че оправдания от типа на "ама ние българите сме си такива" не трябва да важат. Нали се борим да покажем на всички, че сме нещо по-така ??? По-така от какво обаче - от ла*ната ли ???

Мисля, че всички трябва да се засрамим от положението, до което докарахме и Форума, и Клуба ... VW да се възмущават от простотията тук ??? Че нали трябваше да е точно обратното ?!?

Може и да съм краен в изказването, но за съзнателния си път до тук разбрах, че българина освен бой и бъркане в джоба друга форма на възпитание не приема !!!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Колега, Фреди, и ти ша прощаваш, ама този форум заприлича на кенеф (извинявам се за израза, но така го виждам), благодарение на плурализма в този форум и оливането на някои видни потребители и деятели тук. Отчаяните опити на модераторите да поддържат някаква чистота, биват оплюти, че едва ли не въвеждали цензура?!? Темите в раздел "Чат" са достойни за proztak.bg или кele6.com... Айде, нема нужда ... Този форум се казва АЛФА РОМЕО, ако случайно сте забравили и е с претенции за нещо повече, от форумите на другите, по-обикновени марки ... Да, бе?!?

И още нещо - хайде моля, членовете на Клуба, да се опитват да дават някакъв положителен пример, с поведението си и действията си, а не само, срещу членската си карта, да търсят търговски отстъпки и т.н. ...

Съглен съм, не защитавам форума в този вида, просто смятам, че според мен има цел да се махнат определени раздели, затова и нарочно се пускат разни теми.
              Помниш ли, преди година, две да речем не беше така?Просто бързо се реагираше на подобни теми.Какво пречи сега бързо да се затварят и предупреждават разни такива, ако има втора-наказания и т.н.
              Колкото до втория абзац не се виждам там

Добре де... А как да коментирам думите на мои приятел (от WV форума) "абре какви са тия идиотски теми във вашия форум?" Даже и при тях (WV) няма такива чудесии ,същото важи и за други АВТОМОБИЛНИ форуми!!
              Е като нямат чувство за хумор, никой не им е виновен, това да ни е кусурът...

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
              Здравите сили са си зели бележка, и очаквайте пълния разгром на ретроградните елементи
              много добре го е казал fred и е много прав
              администрацията на форума обаче няма сили да превъзпитава, опитвахме няколко години - не става ...
              значи ще стане с втория вариант - рязане до здраво и така
              експект соон
              Вальо, аз го казах така, самоусещане, но явно съм прав-гледам здравите сили набират скорост.....
              Last edited by fred; d.m.y г., 19:30.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

стига бе,
                то кое си требе оно си сака.

като е тъпа темата сама ще си потъне.
                дали е тъпа решават членовете а не модератора.

бил питал човека, що вкъщи не се пише като в гъза.
                еми има и хора с чувсто за хумор, оригинални и не вулгарни. не обиждат и не унижават никого.

къде ви е проблема, тогава?!
                sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Предполагам повечето разумни хора тук се сещат каква е причината за това ???
                  За другите ще дам жокер - именно простотията, превзела форума отвсякъде от толкова време насам !

Така че, за хубаво или лошо, сериозни промени ЩЕ ИМА и ТРЯБВА да има ! На който не му изнася това, да ходи да си пуска идиотизмите в bgmama и вече споменатите proztak.bg и кele6.com ...

По цял свят Алфа Ромео е символ на престиж и спортен дух, съчетани с един по-друг възглед за света - и вярвайте ми, простотията ИЗОБЩО не се вписва в тая схема. Преди няколко поста беше споменат швейцарския форум - аз мога да добавя и английския ... На светлинни години сме от тях като организация, манталитет и каквото още се сетите. Това не ви ли кара да се замислите ??? И мисля, че оправдания от типа на "ама ние българите сме си такива" не трябва да важат. Нали се борим да покажем на всички, че сме нещо по-така ??? По-така от какво обаче - от ла*ната ли ???

Мисля, че всички трябва да се засрамим от положението, до което докарахме и Форума, и Клуба ... VW да се възмущават от простотията тук ??? Че нали трябваше да е точно обратното ?!?

Може и да съм краен в изказването, но за съзнателния си път до тук разбрах, че българина освен бой и бъркане в джоба друга форма на възпитание не приема !!!
                  Колега всичко което си написал е живата истина ,но проблема според мен е точно в твоите колеги модератори .Между вас има грамотни момчета и също така абичи които нямат алтернатива в европейски мащаб.Привеждам пример ,преди няколко дни чета тема в купува един колега търси алфа 155 ,аз му пиша в темата ,че имам 2 такива коли едната е пусната в продава другата понеже я купих преди няколко дни не е сложена още никаде и ако има интерес да пусне едно лично .След няколко часа поста ми вече го няма изтрит ,сигурен съм че колегата не го е и видял .Газаджията или някой друг абич го е изтрил.Значи до тук добре ,но утре ти като пуснеш тема купувам спешно термостат за 155 че немам парно а вънка е минус 25 аз понеже имам 3 ,2 са втора употреба и 1 чисто нов няма да си направя труда и да ти пиша понеже може да забогатея като ти продам един термостат. И ако може някои да ми обясни от екипа феномени отговорни за раздел продава каква е ползата от графата купувам ,като ако някой пише да имам то поста бива изтрит.
                  Колега Алфаузер проблема е че ако в един бар е забранено пушенето то виновен е чорбаджията че е оставил клиентите да пушат и той е човека които понася глобата.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Има и верни неща в поста ти, има и неща, дето им липсва точност в детайлите ...
                    Няма да изпадам в подробности, за да не нажежаваме обстановката.
                    Нека дружно проявим търпение и изчакаме замислените промени !
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Добре де... А как да коментирам думите на мои приятел (от WV форума) "абре какви са тия идиотски теми във вашия форум?" Даже и при тях (WV) няма такива чудесии ,същото важи и за други АВТОМОБИЛНИ форуми!!
                      Мимо, дълбоко те уважавам и поради тази причина, и а не само, никога не бих си позволила да кажа не теб (а и на когото и да е) как да подреди къщата си

Ако си пуснал тази тема, заради себе - ок, но, ако е заради нечии възгледи... е странно

Да, форумът има нужда от подреждане, наистина.
                      Но.. да припомням ли как се размирисва рибата?
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

С прост народ трудно се прави каквото и да е, камо ли свестен форум, но да не губим надежда.
                        Съгласен съм с мненията за бързо реагиране на явни простотии - цели теми, на които още от заглавието си личи какво ще се роди в тях.
                        Трябват начетени и разтропани момчета сред модераторите, на които им сече бързо пипето - повечето са такива, но не мога преценя дали да се селектират и дали не е необходимо още бройки.
                        Служебните лица няма да могат да смогват на простотията, ако не получат помощ и подкрепа от обикновените потребители.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          Мимо, дълбоко те уважавам и поради тази причина, и а не само, никога не бих си позволила да кажа не теб (а и на когото и да е) как да подреди къщата си

Ако си пуснал тази тема, заради себе - ок, но, ако е заради нечии възгледи... е странно

Да, форумът има нужда от подреждане, наистина.
                          Но.. да припомням ли как се размирисва рибата?
                          Пуснах си тази тема заради две неща:
                          1-во Не ми харесва на мен лично ,да влизам тук и да виждам безумни теми които нямат нищо общо с целта на АВТОМОБИЛЕН форум.
                          2-ро Колкото и да е смешно или тъжно (или и двете) имам доста приятели които влизат тук за да попрочетат нещо за Алфа Ромео и попадат на тези безумици... Значи във WV Renault и тн форуми няма такова нещо ,защо тук е различно!?
                          Това е...
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Тука гледам повечето от пишещите са доста интилигентни,а останалите които са пускали теми са ПРОСТ НАРОД!
                            Така ли?
                            Ако ви е трудно да разберете за какво са темите,явно и вие спадате към ПРОСТ НАРОД!
                            Но ще ви култ,вие сте представителната извадка на форумните летописци.Браво,браво че ви има!Благодаря!

Старуха,моите уважения,но почваш да преиграваш....
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Тука гледам повечето от пишещите са доста интилигентни,а останалите които са пускали теми са ПРОСТ НАРОД!
                              Така ли?
                              Ако ви е трудно да разберете за какво са темите,явно и вие спадате към ПРОСТ НАРОД!
                              Но ще ви култ,вие сте представителната извадка на форумните летописци.Браво,браво че ви има!Благодаря!

Старуха,моите уважения,но почваш да преиграваш....
                              Може би съм се поизхвърлил - отстрани прочетено да изглежда по-различно написаното.
                              Както съм казвал и в други теми, че и от глупостите човек може да научи нещо, а ма защо пък да не се опитаме да ги намалим - ако на някой не му бендисва нещо да не плямпа щяло и нещяло.
                              Безгрешни хора няма, но нищо не пречи да се учим.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Пуснах си тази тема заради две неща:
                                1-во Не ми харесва на мен лично ,да влизам тук и да виждам безумни теми които нямат нищо общо с целта на АВТОМОБИЛЕН форум.
                                2-ро Колкото и да е смешно или тъжно (или и двете) имам доста приятели които влизат тук за да попрочетат нещо за Алфа Ромео и попадат на тези безумици... Значи във WV Renault и тн форуми няма такова нещо ,защо тук е различно!?
                                Това е...
                                Такаа...значи,по първа точка има две решения-или не влизаш никъде или влизаш само в определени раздели;
                                ...по втора точка-форума не е забранен за никой и всеки който му е кеф,влиза чете това което му е интересно и чао....а защо четат твоите хора глупостите,а не нещо друго???
                                ..и все пак горе долу се познаваме тук,и във всеки раздел можем да си кажем по нещо,а защо не и по некоя простотия...всеки обича да се шегува и т.н.
                                Вярно,на моменти се прекалява и то често.Аз самия съм пускал подобни теми,но явно сме си такива и тва е...за съжаление
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X