Известие

Collapse
No announcement yet.

Само за НЕсериозни тунинг проекти

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само за НЕсериозни тунинг проекти

Добър ден!
    Има раздел Тунинг и подзаглавието е "Само за сериозни тунинг проекти".
    Не може ли да има и раздел Мунинг за "Несериозни тунинг проекти", защото аз нямам толкова финансови средства за да си купя вал, мал, чип чисто нови дискове джанти гуми и незнам си какво и всички да ми кажат: "Евалаа, ти си пълен Маниак" , "Уоооу, браво пич страшна е колата!".
    Много ясно, че ще е "страшна" като са вкарани маса пари в колата за мен и за някои студентоподобни.
    Хора като мен искат да направят нещо дребно, също толкова стилно на колата си. Еди какво си решение за облепяне на джанти, стъкла. Поукрасяване на интериора, екстериора на колата. Как да подобрим усветлението и т.н. и т.н. Не говоря за "цигански" работи тип: Лилав ксенон и червен неон отдолу. 3 спойлера отзад и диско топка над главата + поставка за 50мл. ракиени чашки. Знаете за какво иде реч.
    Умолявам управата да се създаде нов раздел или поне тема, която да не бъде закрита или превърната в общ чат от 3ма от София, които си пият ракията във форума всяка вечер и се хулят кой бил Туин Спарк кой бил корав ЖеТеДе или кой карал FIAT!!

И Благодаря предварително!
    Last edited by valjo; d.m.y г., 13:34.
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

И
    Все
    Пак
    Защо
    В
    Този
    Раздел?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Има си цял раздел, който е озаглавен "Представете се", или ти не просто искаш да покажеш колата а държиш към нея да се реферира като "тунингована"..?

Comment

И
        Какво
        Очакваш да се
        Пише и показва в
        Тази тема, кога съм си сменил маслото и накладките ли?
        Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

е така малко по лесно се чете...

и като отговор, наистина не разбирам на колегата щението ...

за пример ще дам моята кола, която според неговите определения има "несериозен" тунинг ....

ама аз ли съм такъв характер какво ли ? ама съм си ги описал в темата с "ремонти и подобрения" и стига толкоз. всеки раздел има такива - така че що да не си ги описваш там

или желанието да има "уха" "браво" ... преобладава?
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Не ме разбирате найстина или по-точно аз не си формулирах правилно поста.

Не искам аз само да си показвам колата. Искам други хора да показват не само колите си еми неща, които са си ги правили те или им е хрумвало и са поставяли, преправяли допълнителни "неща" по колата си. Не желая някой да прави ихаа на колата ми. Говоря съвсем сериозно и ако може се отнесете така към мен като потребител, имам пълното право да изисквам нещо от модераторите. Темата ми е точно за тук, защото се отнася към сайта. Моля просто да бъде отворена тема от Модератор или някой доверчив човек, защото ако го направя аз както съм се мъчил да правя преди 1 година ще бъда оплют и нахокан от "разбирачи".

Пак повтарям, не искам тема където да показвам какво съм направил аз а тема където може да обсъждаме неща по колите за всички модели говоря, не само за моя и т.н. Двигател, екстериор и интерио.

Във въпросните теми Подобрения и ремонти не пише това, което имам предвид, а неща от сорта на....

Иванчо: Аз смених следното по моята кола.

1.ремъци
            2.ролки
            3.гуми
            4.Преден носач
            5.Тампони на стабилизираща щанга.
            6. Ох, боже излезе скъпо!
            7.Смених колата си

Разбрахте какво имам впредвид, всеки изрежда какво бил сменим с някви цени и това е.

Явно форума е под странна форма на управление. Не търпи промяна както по интерфейса така и по раздвижване на теми и нови екстри. Приятен ден.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            И
            Все
            Пак
            Защо
            В
            Този
            Раздел?
            Много си остроумен, но ще ти отговоря. Сложих темата в този раздел, защото е свързана с допълнение към форума. Кажи ми ти къде да я сложа? Мислиш, че с тази тема искам да се покажа като тъп селянин или да си покажа СКЪПАТА КОЛА за 5000лв. ??? Какъв ти е проблема?

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Очаквам да кажеш, че мислиш да преправиш бронята си по еди какъв си начин или че мислиш да добавиш осветление в краката и вратите и ще прекараш кабелите от еди къде си. И ти забавничиш "майсторе".
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Такива теми има почти във всеки раздел.

И не спори с хората,темата ти е на правилното място,вмомента.
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Добре, няма да споря. Благодаря, че ме излушахте и благодарности към управата. А от към колегите не се и съмнявах в тяхното отношение - високомерно както винаги. Да се заключи, сгъне и хвърли в кошчето темата, даже може и да я изгорите ако е по-лесно .
                Просто исках да дам някоя идея като колега( за модераторите). Спирам с безполезните си идеи и продължаваме по старому.. ;]
                Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                  ....

Явно форума е под странна форма на управление. Не търпи промяна както по интерфейса така и по раздвижване на теми и нови екстри. Приятен ден.
                  ....
                  странна едва ли е думата. но все пак, към момента ние не сме оправили докрай "баш" тунинга... нито ремонтите и подобренията...

и поради тази причина започването на нов проект "нещо по средата" направо не ни е по силите.

в момента има други технически приоритети по форума, които трябва да се решат, и след като всичко е стабилно, може да помислим и за нови екстри

твоето предложение не е пренебрегнато, просто в момента такава е ситуацията

easy
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                    Не може ли да има и раздел Мунинг за "Несериозни тунинг проекти", защото аз нямам толкова финансови средства за да си купя вал, мал, чип чисто нови дискове джанти гуми и незнам си какво и всички да ми кажат: "Евалаа, ти си пълен Маниак" , "Уоооу, браво пич страшна е колата!".
                    Много ясно, че ще е "страшна" като са вкарани маса пари в колата ....
                    [
                    Колега според мен имаш погрешни виждания за раздела "Тунинг". С малко пари, но вложени правилно в колата пак могат да ти кажат "Евала и браво пич"...Парите не са критерия

Не разбирам въобще защо тезата ти се върти главно около това, кой колко финансови средства има и какви "хвалебствия" са щели всички да кажат по негов адрес...

Общо взето виждам, че явно има какво да ни покажеш и напишеш. Ами напиши го, където сметнеш за добре Ако не си за там, то най-вероятно ще те преместят, но какво от от това? Дали темата ти ще е в "Тунинга" или в "общите приказки" да речем - хората пак ще я видят, прочетат и дадат съответното мнение, но най-важното е, че ти ще си ни показал твоя несериозен/сериозен проект. Не е ли това целта ти в крайна сметка ?
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Здравейте колеги ето да се опитам и аз да кажа нещо ,значи аз го разбирам момчето така ,че има желание за една тема в която може да се пише от всички които имат желание да си подобрят колите по по аматьорски начин като мене например.И момчето смята както и аз че трябва място за тази цел без да пишеш в темата за тунинг. На пример аз имам 155 1.7 и искам да си подобря спирачките ,като си сложа дискове и апарати от 155 2.0 16 к,ако пусна тази тема в темата за тунинг веднага ще получа отговори от рода ,че това не е добре разликата ще е малка ,и най добре да си сложа керамично Брембо с 8 буталца ,което за момента е най доброто. Та говориме за една тема за новобранци които искат да постигнат нещо без да се впускат в приключения .Тама на която истинските капацитети просто няма да обръщат внимание ,а и ние по абните няма да гадаем термини ,като Блоу оф ,ремап ,буст ,и други такива от китайския език .
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Заглавие
                        Любителски тунинг
                        под заглавие
                        Всичко което е свързано с непрофесионалният тунинг на вашият автомобил
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Заглавие
                          Любителски тунинг
                          под заглавие
                          Всичко което е свързано с непрофесионалният тунинг на вашият автомобил

Точно така колега ,това имах в предвид
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                            Здравейте колеги ето да се опитам и аз да кажа нещо ,значи аз го разбирам момчето така ,че има желание за една тема в която може да се пише от всички които имат желание да си подобрят колите по по аматьорски начин като мене например.И момчето смята както и аз че трябва място за тази цел без да пишеш в темата за тунинг. На пример аз имам 155 1.7 и искам да си подобря спирачките ,като си сложа дискове и апарати от 155 2.0 16 к,ако пусна тази тема в темата за тунинг веднага ще получа отговори от рода ,че това не е добре разликата ще е малка ,и най добре да си сложа керамично Брембо с 8 буталца ,което за момента е най доброто. Та говориме за една тема за новобранци които искат да постигнат нещо без да се впускат в приключения .Тама на която истинските капацитети просто няма да обръщат внимание ,а и ние по абните няма да гадаем термини ,като Блоу оф ,ремап ,буст ,и други такива от китайския език .

Колега,за примера който си дал ти отговарям,директно.

Та той е за 155 раздела,както и на колегата темата е за 147 раздела.

Не е нужно друг да ви прави теми и прочие,сами можете да си отворите правилните теми в правилният раздел.
                            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Е нали има общ технически раздел ,не е ли достатъчно за подобни теми,кой какво е преправил или постигнал по автомобила си ИЛИ Млад Техник имаше раздел мисля.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                              X