Известие

Collapse
No announcement yet.

До кога ще се цапа форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• До кога ще се цапа форума?

Интересно ми е след всички тези промени във форума (повече преименуване на теми ама как да е), защо не се помисли върху това защо е стигнал до тук?

Чаках да видя какви ще са промените и много се чудех дали да пиша, но не издържах - продължават хора да си пишат не по темата и да се прави говорилня във всяка втора тема във "Общи приказки" (а може и във всяка просто не ми се преглеждат всички теми).
    Новия антракт - ми чат с ново име и хиляди теми тип - нямам си работа.

За техническия раздел и темата тук за помощта - ми аз помощ съм намерил само в темата за мултимедията. Когато питам "ходи на диагностика". Аз че ще ходя е ясно, но искам да знам какво да очаквам, а не пак да съм на*бан. Когато не попитах ами отидох в един сервиз от тези които трябва да са ок (все пак са в "Общ технически раздел") ме одрусаха със солидна сума и ми оставиха проблемите.... Точно за това се опитах да бъда по-подготвен следващия път, но не намерих разбиране.

До сега си мълчах и за модераторите и за ревльовците - как може за толкова време да нямам нито едно наказание?

Вече няма общност, която е събрана заради страстта към автомобила й, ами хора за дизел/бензин, легенди, алфисти, алфаджии и т.н. В общи линии хора който влизат в един форум и те не знаят защо!

Та основната ми питанка е ще имаме ли един уютен форум или всеки ще реве за да не се ядосвам напразно?
    Преди си беше много по-добре със строгите правила, сега някакви хора ги е срам от някой си, че форума ни бил такъв. Ми пичове мен не ме е срам ами ми е жал. За мен не трябваше да се превръща в място за реване и за мерене на пишки - това са само комплексарски изпълнения. Имахме си тема която да се оплачеш от нещо което ни е изтормозило през деня, но постоянно се отваряха нови теми за глупости, ставаха чат руумове и за какво? Сега тенденцията не се е променила.

П.П. Не си търся оправдание за това дали да пиша тук или не просто искам да видя дали има смисъл за пред мен си. Не ми пука дали ще ме баннат сега ама половината форум са клавиатурни "големци" и "разбирачи" ама пичове - вие разбирате от едно аз от друго спрете с тая комплексарщина и се осъзнайте малко - всички имате 18 значи трябва да мислите като възрастни хора.

П.П.2 Към админи, модове, собственици и там който взима решения: Форума ще стане ли по добро място с равни права за всеки (независимо кой познава, дали е бивш модератор или е модератор на някоя друга секция, че ревете за полицейщина ама и тука не е по различно)?

П.П.3 Темата я сложих тук защото за мен това се отнася за форума като цяло и не искам да стане чат и мерене на пишки, за това моля да си остане тук!

Надявам се да видя адекватни отговори както от потребителите така и от администрацията на форума, а ако някой съм обидил - негов проблем!
    Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 10:22.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Всеки има желание да е уютно във форума, но тази работа не става хей-така с вълшебна пръчица - трябва си време за да придобият потребителите форумна култура, но това става при положение, че всички го искат.Трудно се управлява форум, в който няма желание у всички за нормални човешки отношения.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Трудно се управлява форум, в който няма желание у всички за нормални човешки отношения.

Това е истината за съжаление.
      Интриги, май са по важни за хората тук, отколкото нормалното общуване. Мнението ми е че, който сее интриги ще жъне интриги, простотия и селяния!
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

@DarkKnight

хм, честно не ти разбирам поста докрай

след промените полицейщината намаля рязко, най малкото като брой намеси, брой репорти, и брой наказани потребители

в същото време за брутални изцепки се взимат мерки своевременно

ако не можеш да понесеш свободата? и имаш нужда някой чичко милиционер непрекъснато да ходи и да прави забележки то тогава наистина незнам дали това е проблем на форума ?

а уюта е нещо, което не се насажда, той може само да се благоприятства и подпомага - това се опитва да прави в момента администрацията на форума - чрез избиране на подходящи модератори (лидери), а не просто контрольори, и оставяне на по-свободна дискусия и чрез други мерки - които може да са недостатъчни със сигурност

ако имаш конкретни теми, посочи ги, и ще преценим дали трябва да се намесим - но така по принцип "чата незнам си кво си" ... а колко хора казаха "къде ми е темата с поздравите".....
        е няма две добри, т.е. тоя подфорум ще го има (хората го искат), но ще е с много по-строги правила - това в момента е факт, и мисля че не само аз мисля така

за общите технически, няма вариант някой да бъде накаран да "помага". това е форум, и всичко е доброволно - може би трябва да провериш собствения си тон към компетентните технически ?

та протеста ти наистина ми изглежда като "ама защо света е лош" ... може и да не съм прав, но точно така ми изглежда
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

полицейщина казваш ?

а за протекциите да говорим ли ?
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Според мене форума е много по готин след промените и много по либерален точно това за което мрънкаха потребителите и аз също преди. Сега има много по добро отношение между всички.Модераторското присъствие почти не се усеща,а иначе малко спам не вреди на никой и празни приказки,защото ако го няма това трябва да влизаме във форума само когато се счупи колата
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Кои промени!?
              Някои дадоха заден, това е!Мрънкаха срещу нещо което и до ден днешен не е променено.
              А според въведените правила, мод присъствие ще се усеща предимно на ЛС.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Калине ми той целия форум е тръгнал на заден ход

а мрънкалата по поръчка сега са под протекция
                заеби .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Форума и преди за мен си беше уютно място и сега също е . Малко тъпо ми е това , че започва да прилича на повечето форуми , което според мен нетрябва да се случва . Все пак Алфа Ромео е различна и форума трябва да е такъв . Харесва ми като вляза тук да мога да чета и пиша на различни теми а не както се изрази колегата nicola 59 "да влизаме във форума само когато се счупи колата"
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

[QUOTE=V@K@T@;934201]Форума и преди за мен си беше уютно място и сега също е . Малко тъпо ми е това , че започва да прилича на повечето форуми , което според мен нетрябва да се случва . Все пак Алфа Ромео е различна и форума трябва да е такъв . Харесва ми като вляза тук да мога да чета и пиша на различни теми а не както се изрази колегата nicola 59 "да влизаме във форума само когато се счупи колата"[/QUOTЕ

МНОГО, МНОГО .............. ТОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      Калине ми той целия форум е тръгнал на заден ход

а мрънкалата по поръчка сега са под протекция
                      заеби .
                      Изобщо не ги отразявам!
                      Малко ме е яд че "Общ технически" е заприличал на кошче за няколко дни.Трябва да му сложат някой клошар за мод, ще има да си рови...
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                        Изобщо не ги отразявам!
                        Малко ме е яд че "Общ технически" е заприличал на кошче за няколко дни.Трябва да му сложат някой клошар за мод, ще има да си рови...
                        Е избор богат има

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                          Изобщо не ги отразявам!
                          Момчета не обръщайте в кошче и тази тема
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аз ще опитам да отговоря само на един от поставените по-горе въпроси: дали форумът ще стане по-уютен.

Това е възможно, само ако всеки от нас направи това, което е по силите му за постигане на уют и само при наличието на истинско желание за същото.
                            А също и при достатъчно толерантност и приемане на факта, че този отсреща има право на свои нужди, гледна точка и вкус

И ще подмина с притворено око някои неверни заключения, свързани с раздела, за който ми е гласувано доверие да се грижа. Приемам, че са плод на недостатъчни наблюдения, а не на желание да се мятат хаотично обвинения в пространството

И още нещичко - последно:
                            Порядките и визията на общност, обединяваща толкова много и различни характери, никога не може да съответства 100 % на вижданията на всеки. Затова бих предложила на теб и на всички, които не намират форума като цяло за прелестен, да открият своето кътче в него и да дадат възможност на останалите да направят същото
                            Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 01:40.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                            X