Гласувах със НЕ.Също така мисля че и раздел общи приказки не трябва да го има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да върнем ли чат раздела?
Collapse
X
-
Гласувах ДА,чат се води и без това в повечето раздели,ако има Чат раздел поне ще е регламентирано.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Върнаха се нещата както си бяхаЗа това ли беше целия цирк?!
Добре че си подадох оставката, сега щях да се срамувам излишно.
Само си губих времето...баси майката.
А за някои технически раздели не ми се говори, няма кой да редактира даже грешките в заглавията.
Кой ли не се опитва да ме убеждава, колко било смислено всичко....sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЕ то не беше ли очевидно, че ще стане така в крайна сметка
Видя ли как изгонени от форума пишат отново?Но са подбрани!
Явно и настоящите модератори от бившата милиция са клекнали!
А знаеш ли кой е Иван Руменов?!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Човек да не реши да пусне една е*авка...
Честито, имаме си раздел пълен с хуманитарна помощ... я му сменете заглавието на "виртуален фууд файт" или "виртуален пишкомер" ...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
аз съм против връщането на ЧАТ раздела щото..ми просто не ни трябва вече можеме и без него се оказа,и аз съм страшно доволен от сегашното подреждане на форума,всичко е някак си приветливо направено с желание с вкус,абе личи си че е женска ръка пипала някак си е дом уютно е,има всичко за всички,заповядайте да се уверите сами, стига с тая меланхолия бъдете европейци,жалко че чакахме толкова години развитието и прогреса.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеаз съм против връщането на ЧАТ раздела щото..ми просто не ни трябва вече можеме и без него се оказа,и аз съм страшно доволен от сегашното подреждане на форума,всичко е някак си приветливо направено с желание с вкус,абе личи си че е женска ръка пипала някак си е дом уютно е,има всичко за всички,заповядайте да се уверите сами, стига с тая меланхолия бъдете европейци,жалко че чакахме толкова години развитието и прогреса.
Интересна логика...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment