готово, моля потвърди че е успешно ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
потребители, нежелаещи да виждат някои раздели :)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеготово, моля потвърди че е успешно ?Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
И аз искам да питам дали е възможно малко да се доразвие ignore list-а - освен постовете на хората в списъка, да не виждам и темите, които са започнали?Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеИ аз искам да питам дали е възможно малко да се доразвие ignore list-а - освен постовете на хората в списъка, да не виждам и темите, които са започнали?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеаз поне не знам за такава възможностДен без бира е загубен ден!
Comment
-
@Ramsezsh
Има туул-че за игнориране на теми (при нас за сега няма) , но няма вариант ако навреш даден потребител в игнор лист да не се виждат и темите създадени от него .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение@Ramsezsh
Има туул-че за игнориране на теми (при нас за сега няма) , но няма вариант ако навреш даден потребител в игнор лист да не се виждат и темите създадени от него .Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Амииии
Освен да хванем някого на къс пас и да видим дали ще ни огрее
valjo ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Моля и при мен да бъде премахнат раздела За "хора" дето са безработни. То май най добре и тях да премахнете.
След като го скриете от мене този раздел ,нали няма да се появяват темите му когато цъкна на бутончето "Непрочетени теми и отговори" ?
БлагодаряAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеМоля и при мен да бъде премахнат раздела За "хора" дето са безработни. То май най добре и тях да премахнете.
След като го скриете от мене този раздел ,нали няма да се появяват темите му когато цъкна на бутончето "Непрочетени теми и отговори" ?
Благодаря
---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАмииии
Освен да хванем някого на къс пас и да видим дали ще ни огрее
valjo ?
а и пак казвам, както виждате, като се опре до доброволен отказ от сеир, пожелалите са единици
така че....
освен да номинираме специални "естети" на които да им се ЗАБРАНИ да гледат небогоугодни раздели ...'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеа и пак казвам, както виждате, като се опре до доброволен отказ от сеир, пожелалите са единици
така че....Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАз също не желая да виждам някои от разделите в Общи, но то е само заради 3-ма човека. Не смятам, че заради тях трябва да се лишавам от някаква възможност, която се предлага от форума. Предполагам така е и с другите.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
Comment
-
Това вече е стореноПроблемът е, че явно съм развил непоносимост към въпросните и не искам да виждам дори и никовете им - по-скоро хилядите теми започнати от тях. Благодаря за отговора!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment