Просто съм любознателен.....не мисля,че е грешно.За важните неща съм съгласен,но като седна и видя нещо различно,искам да знам защо е така.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Понеже не съм в час,искам да попитам....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениецелите общи приказки, няма чат не-чат
ето например на мен ми "отпаднаха" ок. 1700 "поста"
И на мен не ми е за броя мнения (още повече, че почти не пиша в този раздел), ама не схващам идеята
Примерно, Jivko7777 , който има поне по едно мнение в почти всяка една тема, пак си има голям брой отброени постове.
Така де, каква е файдата?!Last edited by Walker; d.m.y г., 16:34.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Дали пък не стана по-добър форума така....
Или накой си взе забележка......
А може би наказахме лошите.....
А може би нищо.......
Точно тва е......файда няма...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
))...не се косете бе момчета....някой ден може да задминете търтея.....
п.п. искам да имам 0 мнения...съвсем сериозно говоря.Last edited by Бобби; d.m.y г., 13:27.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеЩе задам въпроса си в тези тема,вместо да пускам нова.
Защо не мога да трия мненията си ? При положение,че в другите форуми в който участвам "тази" опция си е нещо нормално.
има форуми, в които дори не можеш да си редактираш мнението, какво остава да го триеш, например ...
причините ми се струват очевидни'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеСтранна форумна политикаАко решиш да едитваш мнение в случай,че си решил да добавиш нещо ново? Какво правим ?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеСтранна форумна политикаАко решиш да едитваш мнение в случай,че си решил да добавиш нещо ново? Какво правим ?
като приказваш на живо не можеш да се върнеш назад, та и тук така
но редактирането на пост тук е разрешено, засега
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеИмах предвид за форумите в който не може да се редактираТова е голяма глупост!
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment