Известие

Collapse
No announcement yet.

ЛС спамерите как ги наказвате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЛС спамерите как ги наказвате?

Ето този: http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17119
    индивид, имащ 0 мнения и регистриран през май 2011, ми е пуснал ЛС с линк към някакъв клип в тубата, че му трябвал рейтинг брой гледания. И предполагам, че не съм единствения, ако има и други колеги, да си кажат.

Не знам как процедирате, но аз лично, във форумите в които имам съответните права, директно им режа клона на такива...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Да, малко неприятно е да получаваш подобни неща от хора които дори не познаваш!!!
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Ами лесно .
      Нагласяш си опциите на форума в контрол панела да получаваш ЛС само от хора които са ти в контакт листата и от модератори/админи.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Ето този: http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17119
        индивид, имащ 0 мнения и регистриран през май 2011, ми е пуснал ЛС с линк към някакъв клип в тубата, че му трябвал рейтинг брой гледания. И предполагам, че не съм единствения, ако има и други колеги, да си кажат.

Не знам как процедирате, но аз лично, във форумите в които имам съответните права, директно им режа клона на такива...
        На такива им режех не само клона!
        Свържи се с мод и тогава да видиме!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Не им обръщаш внимание и си чук!
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
          X