Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо трябва да обновявам всяка страница?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо трябва да обновявам всяка страница?

Защо трябва да обновявам почти всяка страница за да прочета последните мнения и защо прочетени теми ги показва като такива с нови мнения? Това при всички ли е така или е само при мен? Благодаря!

п.п. Хаха и да добавя - новите теми ги показва пак след обновяване на страницата, иначе все едно не са написани.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Защо трябва да обновявам почти всяка страница за да прочета последните мнения и защо прочетени теми ги показва като такива с нови мнения? Това при всички ли е така или е само при мен? Благодаря!

п.п. Хаха и да добавя - новите теми ги показва пак след обновяване на страницата, иначе все едно не са написани.
    Нещо имаш проблем с браузера според мен
    Кешира повече от колкото трябва...
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Явно, след като никой друг го няма този проблем. Лошото е, че и на лаптопа и на телефона се случва това, но пък и на двете ползвам Опера.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

и аз имам същият проблем.На телефона, и на лаптопите/т.е. интерннет експлорер на vist,win 7 , и на ХР/
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

и при мене си е така
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз имам 4 лаптопа с всички видове операционнйи системи и два смартфона и на никой нямам такъв проблем
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А вие в същност какво правите?
              Да не давате бутона "back" и да очаквате прочетената тема да не е в зелено?

Или да седите в дадена тема и да очаквате темата автоматично да си са се обновява?
              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                А вие в същност какво правите?
                Да не давате бутона "back" и да очаквате прочетената тема да не е в зелено?

Или да седите в дадена тема и да очаквате темата автоматично да си са се обновява?
                Колега, шегите са през един раздел нагоре. Все пак съм виждал компютър.

Comment

Прокси?
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не.

Comment

Working...
                    X