Известие

Collapse
No announcement yet.

Автоматична корекция на правописа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Материалът е такъв, какъвто е - по-добре да се създадат условия, пък каквото стане, а вие като искате - не четете и не пишете. Не могат да се възпитават хората, ако самите те не искат и не чувстват необходимост от това.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Не могат да се възпитават-да,но трябва ли да се толерират ?
      Тенденцията "Да се обградим с боклуци,за да се чувстваме значими" е силно изразена.
      Много е "пипнат" форума
      След като си добави човек в игнор листа неприятните (за него ) юзъри,тишината е оглушителна
      Браво !
      п.п.
      И си прав де,на който не му харесва не чете и не пише.Има толкова хубави места в нета
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Тенденцията "Да се обградим с боклуци,за да се чувстваме значими" е силно изразена.
        Много е "пипнат" форума
        След като си добави човек в игнор листа неприятните (за него ) юзъри,тишината е оглушителна
        Браво !
        п.п.
        И си прав де,на който не му харесва не чете и не пише.Има толкова хубави места в нета
        Каквото има в заобикалящата ни действителност го има и тук - форума трудно може да бъде нещо по-различно. Административните мерки само регулират - участниците правят форума, но явно не може да намерите нищо интересно тук. Жалко, защото с вашето участие този форум може да бъде по-привлекателно място.
        sigpic

Comment

Ma ъф корс че трябва. Всичко друго е полицейщина, тесногръдие и висш фашизъм.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Каквото има в заобикалящата ни действителност го има и тук - форума трудно може да бъде нещо по-различно. Административните мерки само регулират - участниците правят форума, но явно не може да намерите нищо интересно тук. Жалко, защото с вашето участие този форум може да бъде по-привлекателно място.
            Моята действителност и заобикаляща среда са съвсем други,билийв ми
            Всичко е въпрос на възпитание и мироглед.
            За мен човек,който не уважава другите(няма как да ги уважава ,след като мисли единствено за това на него да му е гот тук не уважава и себе си!
            "Заобикалящата действителност" на едно виртуално място лесно се подрежда и контролира обаче И е такава ,каквато се позволи да бъде
            п.п.
            И когато пак защитиш поредните неграмотни и арогантни недоразумения,си помисли че след 5-10 години,същите тези -ще ти учат децата,ще те обслужват в учреждения и (недай си боже )ще ти решават съдбата На мен от тази перспектива ми се изправя косата !
            Знаеш,че си ми симпатичен и ми е много приятно да общувам с теб,но в този случай не мога да се съглася с позицията ти Но тя си е твоя
            Казах каквото имах да кажа
            Приятен ден на всички !
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Ми то "спелчек" имаше, и даже не беше насилствен ... да не говорим, че дори работеше и като анти-спам филтър. Само че за една характерна част от обществото и в частност форума, такава работеща опция беше - както каза и Светльо - фашистка полицейщина.
              Па нищо, че огромна част от правописно-куците потебители са с невероятни претенции и ужасяващо самочувствие ... сега форума е error-tolerant и non-restrictional, което и се отразява така положително на формата и съдържанието му.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                Ми то "спелчек" имаше, и даже не беше насилствен ... да не говорим, че дори работеше и като анти-спам филтър. Само че за една характерна част от обществото и в частност форума, такава работеща опция беше - както каза и Светльо - фашистка полицейщина.
                Па нищо, че огромна част от правописно-куците потебители са с невероятни претенции и ужасяващо самочувствие ... сега форума е error-tolerant и non-restrictional, което и се отразява така положително на формата и съдържанието му.
                ноу мор гърч, Алфи - такъв филм вече не се прожектира.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Моята действителност и заобикаляща среда са съвсем други,билийв ми
                  Всичко е въпрос на възпитание и мироглед.
                  За мен човек,който не уважава другите(няма как да ги уважава ,след като мисли единствено за това на него да му е гот тук не уважава и себе си!
                  "Заобикалящата действителност" на едно виртуално място лесно се подрежда и контролира обаче И е такава ,каквато се позволи да бъде
                  п.п.
                  И когато пак защитиш поредните неграмотни и арогантни недоразумения,си помисли че след 5-10 години,същите тези -ще ти учат децата,ще те обслужват в учреждения и (недай си боже )ще ти решават съдбата На мен от тази перспектива ми се изправя косата !
                  Знаеш,че си ми симпатичен и ми е много приятно да общувам с теб,но в този случай не мога да се съглася с позицията ти Но тя си е твоя
                  Казах каквото имах да кажа
                  Приятен ден на всички !
                  За мое щастие децата ми изучиха по едно висше образование, но още по времето докато бяха ученици усещаха превъзходството си над учителите си, макар, че човек не знае следващите му деца на какво ще попаднат, но не това е най-важното.
                  Не се опасявай, че може да загубиш това което имаш - бягстото от общуването с хората според мен е по-голямата беда.
                  Човек винаги може да отсее нещо ценно, сред плявата.
                  sigpic

Comment

За мое щастие децата ми изучиха по едно висше образование, но още по времето докато бяха ученици усещаха превъзходството си над учителите си, макар, че човек не знае следващите му деца на какво ще попаднат, но не това е най-важното.
                    Не се опасявай, че може да загубиш това което имаш - бягстото от общуването с хората според мен е по-голямата беда.
                    Човек винаги може да отсее нещо ценно, сред плявата.
                    абсолютно подкрепям това мнение - готиното в човека - това е важното а не предразсъдъци и форуми глупости, вгледайте се в човека ... ако може да го виждате де
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

[QUOTE=viki;1028362]
                      п.п.
                      ,си помисли че след 5-10 години,същите тези -ще ти учат децата,ще те обслужват в учреждения и (недай си боже )ще ти решават съдбата

Повярвай ми, че вече ни определят съдбата.
                      Само като ги чуеш: В смисъл; искам да кажа; тва; гледаме какво се случва; очакваме да се случи; какво се случва и вариациите- просто ми е ясно, че отсреща ми седи примитив.
                      Поредният гунган, издигнал се далеч над нивото на собствената си некомпетентност!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

http://bgvesti.com/index.php?option=...:z-&Itemid=106
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          да живее новия проектозакон - "Закон за престоя в училищата"
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                            да живее новия проектозакон - "Закон за престоя в училищата"
                            С такива закони Рибарчето след някоя година ще минава за THE граматикО......
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              С такива закони Рибарчето след някоя година ще минава за THE граматикО......
                              Рибарчето ти да вземе да пише с Главни букви и да слага препинателни знаци, че каквито и мъдротии да ръси - трудно могат да му се разберат.
                              А, ако може да си разделя мислите по някакъв начин - направо ще бъде незаменим.
                              sigpic

Comment

Рибарчето ти да вземе да пише с Главни букви и да слага препинателни знаци, че каквито и мъдротии да ръси - трудно могат да му се разберат.
                                А, ако може да си разделя мислите по някакъв начин - направо ще бъде незаменим.
                                Румен не ръси мъдрости той е водопад на емоция в букви, затова нито аз нито той може да си разбере кво е искал да каже - не че е лошо, де
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X