Известие

Collapse
No announcement yet.

Каде е темата и защо я няма.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами какво да кажа ...
    А идеята на реформата беше ДА НЕ СЕ ТРИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ама ако много мрънкаме и тази тема ще зачене в коша а спамбота ще продължава да крещи, че сме играчи в неговата игра и , че е безсмъртен .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      Ами какво да кажа ...

Ама ако много мрънкаме и тази тема ще зачене в коша а спамбота ще продължава да крещи, че сме играчи в неговата игра и , че е безсмъртен .
      Ами Ице не,че нещо ама темата си беше сериозна,момичетата си бяха постнали и снимки и в един момент-ни снимки ни тема-тва е малко да не кажа долно -незнам какво лошо видяха в тази тема?Съвсем сериозен съм и тва с "ако продължаваме да мрънкаме" не го фащам!Съвсем сериозно-нека някой от модераторите обясни кво става и защо???
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

Наско
        Спор няма братче ,че темата си беше добра и нямаше изцепки .
        Но явно някого не го кефи .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Тука, без да съм на 100% сигурен, но познавайки хората си мисля, че някой е злоупотребил.
          Визирам админите, ако изобщо четат тука, да си видят хората и им напомнят нещата.
          Нито Гиги, нито Проповедника ще седнат да се занимават с тоя раздел.
          Само напомням, че правилата на тоя форум важат за всички.
          Най- вече за Григор и Вальо, защото те ги утвърждават
          С какво темата противоречеше на правилата, та я метнаха в коша, все едно е тема породена от пиянски делириум и родена от куца кокошка!
          Толкова ли грозни бяха колежките?
          Толкова ли много срамяха форума!
          Патрави с големи гъзери ли бяха, та се наложи да се хвърлят в коша, та да не ни срамят!?
          Акта е обида точно към дамите ни, а това е вече много лично!
          Факт, че вече доста време никой не дава обяснение!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
            Ами какво да кажа ...

системата "ноу мор гърч" беше разбрана погрешно и извика спамбота от миналото - как стана така и защо ... предпочитам да мълча

при нас феновете на Алфа Ромео има няколко стъпки на съсипване на нещата

- първата Милано Моторс е*аха майката на марката

- втората - КАРБ се пре*ба още от времето на Петко...

- третата - форума се саморазпада и допрее*ава нещата - последния пирон в ковчега хора

Щом започнахме да се дърлим кой кара ФИАТ и кой исктинска Алфа и че половината модели били скрапове и кензефи нещата са към батак

Благодаря за вниманието

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            ...
            С какво темата противоречеше на правилата, та я метнаха в коша, все едно е тема породена от пиянски делириум ..
            Иво, триенето на темата и шетането из форума беше доста късно бе човек
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Добре, някой с нашивки ще излезе ли да каже нещо по въпроса или още 3 дни ще се мълчи?
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
                Аз затова я търся и не мога да я намеря темата с колежките,тъкмо исках да гласувам и тя изчезнала
                нищо ще гласувам тук-за колежката lyuli
                мерси ))

---------------

Аз също се чудя къде изчезна темата, а никой не дава обяснение..... Само правим догатки.....
                И да - определено е обидно да се изтрие тази тема! А може би админа ще я пусне пак за празника хахахахахах (визирам 8-ми)
                Last edited by lyuli; d.m.y г., 13:03.
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Днес ви потърсих темата в коша,но не я открих и немога да ви я възтановя.

Отнесе питането си към gigi kak е я изтрил и може ли да я възтанови.
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Гиги, защо си метнал темата в коша?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
                      sigpic
                      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

щото не я метнал Гиги щото все си мисля че Гиги знае как се трие "меко"
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          Искаш да кажеш, че глобалните си правят сечено!?Не вярвам.
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение

Ти от къде знаеш?

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                            Искаш да кажеш, че глобалните си правят сечено!?Не вярвам.
                            И аз не вярвам
                            sigpic

Comment

Колега gigi кажи нещо.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ти от къде знаеш?

И аз не вярвам
                                вие вярвате или не вярвате мене не ме особено грее вярата не е нищо пред знанието
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X