Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никой не ме разбира
    Само тоя пустиняк, Токича!

Аз ги питам за акциза, защото от другия понеделник ще варя ракия на форумния казан, те се оплакват от липса на бирник!
    Нема угодия!
    Едит:

Вместо да се тюхкате и вайкате на чужди гробища, нека всеки си погледне неговата мутра в огледалото.
    Дайте да направим всеки каквото може, според възможностите си.
    Нека се стремим да пишем грамотно, да се уважаваме, да имаме толерантност и там някъде в средата ще намерим пътя.
    Спамерите, кретените и дразнителите да ги ограничим.
    Как!?
    Много просто!
    Да убием простака с мълчание!

Няма защо да чакаме някой друг да го прави!
    Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:22.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ядрото на този форум е техническите раздели и взаимоотношенията в тях и твърденията, че са изчерпани са смешни, защото техниката се развива и не винаги могат да се обхванат различните случаи на проблеми.

Там трябва да се концентрират усилията на собственици и модератори, но имам съмнения, че не им е изгодно на собствениците, феновете да са технически грамотни, за да могат да се хвърлят безкритично към толерираните от форума фирми - не знам отношенията им дали са безкористни или комерсиални.

Новите колеги не винаги могат да намерат старите теми с ценна информация, но струва ми се, че не е случайно това да се намират трудно.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Ядрото на този форум е техническите раздели и взаимоотношенията в тях и твърденията, че са изчерпани са смешни, защото техниката се развива и не винаги могат да се обхванат различните случаи на проблеми.

Там трябва да се концентрират усилията на собственици и модератори, но имам съмнения, че не им е изгодно на собствениците, феновете да са технически грамотни, за да могат да се хвърлят безкритично към толерираните от форума фирми - не знам отношенията им дали са безкористни или комерсиални.

Новите колеги не винаги могат да намерат старите теми с ценна информация, но струва ми се, че не е случайно това да се намират трудно.
        да, тва е щото сме партия със сервизите, разбира се
        а Елвис е жив, и евреите са виновни за всичко....

тази тема ще бъде разфасована като градивната част ще бъде отделена, с цел бъдеща дискусия

останалите теории на конспирацията и спомени от полицейското минало ще бъдат оставени само за справка

---------- Post added 13-03-2012 at 00:04 ---------- Previous post was 12-03-2012 at 23:58 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Никой не ме разбира
        ....

Вместо да се тюхкате и вайкате на чужди гробища, нека всеки си погледне неговата мутра в огледалото.
        Дайте да направим всеки каквото може, според възможностите си.
        Нека се стремим да пишем грамотно, да се уважаваме, да имаме толерантност и там някъде в средата ще намерим пътя.
        Спамерите, кретените и дразнителите да ги ограничим.
        Как!?
        Много просто!
        Да убием простака с мълчание!

Няма защо да чакаме някой друг да го прави!
        не е верно, разбран си и наздраве

принципа laissez-faire ми е любим, и си мисля че би могло да се ползва успешно и тук - и от позиция на опита мога да го кажа

но пусто тва си е според мен национална черта, искаме се някой да се меси активно, да се навира, да прави да струва .... вместо всички заедно да се държим нормално, и да ни е приятно тук ...
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
          вместо всички заедно да се държим нормално, и да ни е приятно тук ...
          Всички искаме да се държим нормално, но вашата работа е да усещате ненормалността и пак подчертавам, особенно в техническите раздели.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
            принципа laissez-faire ми е любим, и си мисля че би могло да се ползва успешно и тук - и от позиция на опита мога да го кажа
            А от позицията на моят опит по формите мога да кажа само

Амин
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
              А от позицията на моят опит по формите мога да кажа само

Амин
              Вальо използва клишета за да ги пусне тука - имам любим афоризъм "ако искаш думите ти да станат "крилати" не ги пускай на вятъра" Вальо

имам апел към админите - моля, включете към UCP-то на всеки юзър опция "раздели, които да не виждам" и всичко ще си дойде на ... не баш на мястото ама

баааси колко хубаво е да си видя истинския ник

Вальо, арогантността , безхаберието, прикрито с приятелство не води до нищо добро това го казвам аз от моя опит - знам, че няма да ме разбереш но все пак - стей уит ми
              Last edited by nightroller; d.m.y г., 00:47.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Бояне
                Опцията си я има като плъгин
                Говорил съм с Валери за това когато питаше кой какво иска да вижда но не съвпадала с концепция за форума .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Бояне
                  Опцията си я има като плъгин
                  Говорил съм с Валери за това когато питаше кой какво иска да вижда но не съвпадала с концепция за форума .
                  ами аз по заобиколен начин се опитвам да обясня на Вальо това, което му обясняваш ти - понеже знам, че обича загадките и не умее да се вслушва затва му го поднасям като "капан за маймуни" - всичко е ОК
                  Обаче се мисля длъжен да обясня - значи ние тука дето ревем и рием някой замисли ли се защо го правим ? заради влияние - таковал съм го и влиянието, заради известност ? аз си я имам, заради популизъм или бизнес интереси? ми не Правим го защото сме част от идеята на АР и тъй като това е единственото място където сме се събрали по тази линия няма как като виждаме че се съсипва да останем равнодушни ... Вальо

Има една марка Ланча тя направи модел капа - много консервативна никой не я купуваше, след тва Ланча реши да направи нов модел за да поправи грешката си и направиха Тезис - толкова различна от Капа че изби рибата - пак никой не я купуваше... лашкането от крайност в крайност няма да породи нищо освен вълнение а в този пресъхнал басайн в който плаваме ние не е вълнение ами пляскане на сухо по дъното - Вальо
                  Last edited by nightroller; d.m.y г., 01:01.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Вальо, приятелю!
                    След като се е стигнало до там, ами просто заключете техническите раздели, оставете малко каталожна информацийка за новобранците и линкове към избрани сервизи. И всичкото това - го забийте в дъното на страницата. А най-отгоре - може да подредите в отделни раздели спам; хумор и забава; нощна разтуха; блатни историйки и т.н. "За да може хората лесно да направят правилния избор" - както се казваше в една реклама ...

Така организиран, форума даже няма да има и нужда от модератори - що да юркате хора, които и без друго след това ще бъдат оплюти от потребителите ...

Също така може да помислите да смените и името на форума, щото той и без друго няма нищо общо с Клуба, доколкото ми е известно...

Ето Ви едно конструктивно предложение!
                    Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Ядрото на този форум е техническите раздели и взаимоотношенията в тях и твърденията, че са изчерпани са смешни, защото техниката се развива и не винаги могат да се обхванат различните случаи на проблеми.

ша са сетите.... както се казва - интереса клати феса , а администраторите се правят на приятно разсеяни.
                    точка

Comment

• Не мога да разбера, каква е тая щраусова психология.
                      Не искам да виждам даден раздел!
                      Ами като не искаш, не го отваряй.
                      Аз лично съм любопитен и искам да виждам всички раздели.
                      В тунинг раздела няма какво толкова да научат от мене, освен някоя простотия, но аз пък там и не пиша.
                      Виж искам да чета, та да не мухлясвам, ама хората са си го скрили сериозния раздел.
                      Това за мене също е неприемливо, защото си е директна дискриминация.
                      Форума има доста опции за спамене по групи, но там се влиза по един път в година.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Не мога да разбера, каква е тая щраусова психология.
                        Не искам да виждам даден раздел!
                        Ами като не искаш, не го отваряй.
                        Аз лично съм любопитен и искам да виждам всички раздели.
                        В тунинг раздела няма какво толкова да научат от мене, освен някоя простотия, но аз пък там и не пиша.
                        Виж искам да чета, та да не мухлясвам, ама хората са си го скрили сериозния раздел.
                        Това за мене също е неприемливо, защото си е директна дискриминация.
                        Форума има доста опции за спамене по групи, но там се влиза по един път в година.
                        дай да направим един разбор на регистрираните потребители във форума.
                        1-да речем едно 60-80 % и 90 да ги кажеш няма да сбъркаш, потребители които влизат само когато имат технически проблем и после си карат живота.
                        2-които влизат редовно, основно четат или пишат в техническите раздели, мероприятия,кой от каквото му е интересно и подобни - наречи ги фенове
                        3-комерсиално свързаните- продаващи автомобили,авточасти,автосервизи, автомонтьори, моргаджии и други
                        4-комплексари които се въртят 24/7 само в общи приказки и подразделите му но не пропускат да ръсят простотии и в другите раздели.

на един автофорум би му подхождало да се стреми към 1 и 2-ра група, като за целта би имал стандартни правила и хора следящи спазването им.
                        липсата на адекватни решения очевидно би наклонила везните в полза на 3 и 4
                        е, питам аз, тоя форум какви потребители си търси. изглежда въпроса ми е риторичен
                        точка

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Нещо не ми отговорихте за акциза
                          Не е ли 2,20лв. на литър?
                          2,20лв. до 30 литра и 4,40лв. за всеки литър отгоре.Май нещо такова беше.
                          Защо питаш?Да не си решил да плащаш?
                          Купи си едно казанче и не се занимавай с глупости!
                          sigpic
                          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Абе казах аз че във форума трябва да се влиза с измита кола и изгладен костюм, а... и с десертация поне по клатене на оборотите на туинспарковете.

Блатото и да го закрият, самото съществуване на тези хора ще дразни.И отделен форум да си направим и там ще сме трън в очите.Не може да караш Алфа и да си веселяк.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Абе казах аз че във форума трябва да се влиза с измита кола и изгладен костюм, а... и с десертация поне по клатене на оборотите на туинспарковете.

Блатото и да го закрият, самото съществуване на тези хора ще дразни.И отделен форум да си направим и там ще сме трън в очите.Не може да караш Алфа и да си веселяк.
                              Димитре, ако можеш разграничи Блатото и забавната част на форума от сериозната - хубаво е и да ги има и двете.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Димитре, ако можеш разграничи Блатото и забавната част на форума от сериозната - хубаво е и да ги има и двете.
                                Фного си праФ Олди,ама де е сериозната част??????
                                И стига с това Блато,мамка му и на блатото,5-6 човека си киснем и си пишем там,ама поне не си бъркаме по дупките.
                                Осмелявам се да кажа,че Блатото е един от най-читавите раздели,поне всички там се придържаме към целта на раздела.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                4-комплексари които се въртят 24/7 само в общи приказки и подразделите му но не пропускат да ръсят простотии и в другите раздели.
                                Не гледай треската в окото на другия,когато не виждаш гредата в своето.......

п.п.Всяко изречение започва с голяма-главна буква.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X