Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Митак, това беше големия проблем. Модовете мож еха и могат навсякъде да наказват, ама не могат да трият.
    проблема не си нито ти грозника, нито другия гей, а времето!
    Някой се изсира, а мода не може да го почисти. За сметка на това може да накаже всеки и той това прави.
    Всеки по презумпция опасен го наказва, той пропищява и той го банва яко.
    После на другия ден Прууфа се оправя с батака и в зависимост от това в кой крачол му е отсъжда кой да остане мод и кой не. Освен това с кафето се намесват и приятелите.
    Принципалите да го духат.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нека всеки малко да се замисли преди да пише - това е общодостъпен форум и може да се гледа от цял свят.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
        А модераторите неможе ли да са повече на брой?И като влизат рядко или не им се отдава,неможе ли и ние на някой да ги "докладваме?Или тях никой не ги наблюдава?
        Ами ако са на 2000 лв месечна зплата ще са в изобилие, но след 8-10 часа блъскане някъде на работа не може човек да е постоянно във форума. На обществени начала - толкова.
        ..................
        Ъъъъъъ... Това е само форум
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
          Mordohy...

Колко изчерпателно "мнение"..... Очаквах да е по-дълго обаче.Поне с 2-3 емотикона по-дълго.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Не възнамерявах да пиша изобщо в тази тема.
            Мордохи, моето уважение към възрастта ти, но понякога се чудя, не се ли умори да се стремиш да си приятел с всички, да нямаш конфликт с никой и да се стремиш да те харесват всички.

Поздравявам Митака-Пловдив за първия му пост по темата.
            Техническата част на форума наистина е изчерпана и това не е от скоро.
            Там има база данни, която едва ли има в друг автомобилен форум.
            Смело заявявам, че част от предишния модераторски екип действаше подмолно, манипулативно и силно субективно.
            Като цяло принципът беше: "никой няма право да се прави и да бъде по-интересен от мен, аз тук съм най-забавният, най-знаещият и най-готиният".
            Напълно самозабравили се и тотално заслепени от мисълта, че в тях е и хляба и ножа. Типично българска черта. Аз и за миг няма да си позволя да описвам лично на мен какви "к....нски" номера ми се правеха и за какви глупости ме наказваха, защото аз не съм важен.
            Форумът сега е истински демократичен. Сега никой от нас не забелява модераторите, сега дискусиите приличат на мач между Реал Мадрид и Барселона, в който съдията остава напълно незабелязан през цялото време.
            Няма нищо по-велико от свободата. Свободата да пишеш всичко, свободата да изразяваш личното си мнение.
            Всички Вие знаете, че всеки, който в един момент поиска по- строги санкции и ред, рано или късно сам пада в тенждерата под налягане.
            Свобода се губи лесно, а се печели адски трудно.
            Аз лично предпочитам днес да бъда обиден 10 пъти, пред варианта на някой без причина да му бъде затворена устата.
            Да модераторстваш означава "да не те виждат", да бъдеш в страни, да бъдеш в сянка, да пишеш рядко, да се появяваш рядко.
            Разберете, че не може в самите дискусии да участват активно модератори, както беше преди, това не са равнопоставени дискусии! Модераторът сам трябва да се усети и да се дръпне в страни. (разбира се, че има и хора, които владеят себе си и биха се справили с това).
            И все пак, много малко хора биха били напълно откровенни в дискусия с активо участващи модератори.
            Форумът е жив организъм, защото той е съставен от малки живи единици. Той понякога е сърдит, друг път забавен и весел. Често може да те нарани или обиди, друг път да те поласкае и да те накара да се чувстваш уникален и единствен. Форумът няма как да бъде някакво бездиханно, и константно образувание, което винаги реагира по команда и по устав. Форумът е място, в което човек иска да "живее" виртуално. Някои си решават тук проблеми, други печелят пари, трети се запознават с нови хора, четвърти и пети просто се забавляват.
            Недейте да се подхлъзвате по шибаната теория за здрава ръка и засилен контрол и ред. Винаги има хора, които се стремят да овладеят свободните пространства, хора които се стремят да ограничават свободи и причината винаги е само една, а именно, че тези хора само така могат да изпъкнат, само така могат да станат интересни, само така се чувстват значими и реализирани.
            И те така.....................
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 09:25.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
              Ами ако са на 2000 лв месечна зплата ще са в изобилие, но след 8-10 часа блъскане някъде на работа не може човек да е постоянно във форума. На обществени начала - толкова.
              ..................
              Ъъъъъъ... Това е само форум
              Жалко че много малко потребители осъзнават това.
              Според повечето,ние нямаме друга работа и задължения и трябва да сме във форума 24/7 !

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:45 ----------

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              Първо там има един милион излишни и стари теми,някои са затворени други не трети са на колеги с 2 мнения във форума ,и те самите не са влизали от 2009 година.Второ ъпване и писане в самите теми ,което е напълно безмислено,защото трее да четеш тъпи коментари на хора на които ,ако им размениш обувките ще ги убиват цял ден и няма да разберат защо.Раздела трябва да е като вестник модератора удобрява обявата качва я и край.Всички коментари пазарлъци и уговорки на лични или по телефона.Темата да си има срок един месец или там колкото е редно и след това автоматично в коша. Без глупави аргументи ,че старите теми са нужни ,за да си сверяваш часовника ,понеже няма истина в това времето, инфлацията и новите технологии не позволяват да правиш сравнения между 2 стоки с 2 месеца разлика камо ли с повече. о
              ,,
              Ако знаеш това колко пъти е предлагано от мен и други модове...

---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Явно е изряден в моите очи,ама аз кола от форума не бих си купил и затова не ме вълнуват и обявите там.
              Забелязал съм че Камен666 трие на ред обяви,без снимки,гуми без дот.....останал съм с впечатление че всичко е наред.
              трия аз на ред,ама ако ти покажа ЛС-ите получени после и сигурно ще ти стане много забавно
              Все има недоразбрали или 90% си мислят,че им трия темите на лична основа...
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Според повечето,ние нямаме друга работа и задължения и трябва да сме във форума 24/7 !

трия аз на ред,ама ако ти покажа ЛС-ите получени после и сигурно ще ти стане много забавно
                Предполагам ,че е така аз не казвам че проблема е в тебе ,даже не се и съмнявам ,че ако зависи от тебе ще го решиш.Проблемите са от глобален мащаб ,просто трее се въведе промяна в начина по които работи вашия раздал ,понеже говорихме ,за него а и всички други раздели. Преди да се въведе удобна система за работа на раздела Ти като модератор ще тънеш във работа ,а от страни погледнато ще изглежда, като че не си влизал вътре от месеци
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Мод екипа си е супер,в момента няма слаб модератор за разлика от преди.
                  Друго куца на форума но не ми се коментира даже.
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение

Колега трий и да не ти пука, аз си казвам може и аз да съм пускал такива теми и казвам трийте ги! Аз предлагам теми без смисъл да стоят не повече от месец ! А тези, които са смислени дори от колеги не пишещи вече във форума да си остана за да са в полза.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                      Мод екипа си е супер,в момента няма слаб модератор за разлика от преди.

Няма какво да се допълни ,точно така е
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                        Мариане, що не го кажеш - нали за това е тази тема.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
                          ........

Точно така е,виж обаче как ти и всички които са "пичове и фенове" много добре сте ме разбрали.
                          Когато спора се "изостри" ВИНАГИ,ама ВИНАГИ съм писал на всички от вас "феновете" на лично,защо и заради какво споря.Защото веднага усещам че нещата които казвам могат да ви засегнат.
                          В последния спор в които Токича и Фуриос "скочиха" да защитават 16 клапановия мотор,им писах лични съобщения че по никакъв начин не обиждам или "плюя" по този двигател.Критика ми беше отправена към самия автор на темата,поради начина му на "стопанисване" и подръжка.Но,въпреки всичко бях порицан и получих и наказания за (обида или заплаха?!?!!!? към участник във форума)Все тая.

И да,много хубаво си го казал това за кой как си подържа колата и да,много добре си разбрал какво искам да кажа за тези с колите по 2000..... И д а,дали на някоя сбирка ще се радвам на Алфета ГТ или на 156 2.0 тс,щом уважаваш колата си и си разбрал "идеологията" на това да си фен на Алфа Ромео,за мен степенуването на истинска,по-истинска и най-истинска алфа,няма значение.Остава чистото "удоволствие" от общуването и "мохабета".

Но темата не е за това.

След "вятъра на промяната" който задуха след "промените",сега се усеща миризмата на "плесен".
                          Което за мен трябва да значи,смяна/замяна/подмяна,на част от досегашните модове.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Точно така е,виж обаче как ти и всички които са "пичове и фенове" много добре сте ме разбрали.
                            Когато спора се "изостри" ВИНАГИ,ама ВИНАГИ съм писал на всички от вас "феновете" на лично,защо и заради какво споря.Защото веднага усещам че нещата които казвам могат да ви засегнат.
                            В последния спор в които Токича и Фуриос "скочиха" да защитават 16 клапановия мотор,им писах лични съобщения че по никакъв начин не обиждам или "плюя" по този двигател.Критика ми беше отправена към самия автор на темата,поради начина му на "стопанисване" и подръжка.Но,въпреки всичко бях порицан и получих и наказания за (обида или заплаха?!?!!!? към участник във форума)Все тая.

И да,много хубаво си го казал това за кой как си подържа колата и да,много добре си разбрал какво искам да кажа за тези с колите по 2000..... И д а,дали на някоя сбирка ще се радвам на Алфета ГТ или на 156 2.0 тс,щом уважаваш колата си и си разбрал "идеологията" на това да си фен на Алфа Ромео,за мен степенуването на истинска,по-истинска и най-истинска алфа,няма значение.Остава чистото "удоволствие" от общуването и "мохабета".

Но темата не е за това.

След "вятъра на промяната" който задуха след "промените",сега се усеща миризмата на "плесен".
                            Което за мен трябва да значи,смяна/замяна/подмяна,на част от досегашните модове.
                            И кои модове визираш?

И защо смяташ ,че трябва да се подменят?

Тези модове които искаш да се подменят имали ли са пряк контакт с теб?
                            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

И така,с радост следя темата.

Радва ме ,че се пишат смисленни неща и се стига до заключения.

Но никъде не прочетох какви действия предвиждате за да се отстранят проблемите които визирате?

Това за модовете ,че са в сянка ,беше една от реформите в форума която явно е постигнала целта си.

Разбрали сте ,че ние сме тук по своя воля и сме малко на брой за форум с толкова много активни потребители,все пак сме вторият по брой на потребители след бмв форума.

Тоест форума бележи разтеж ,на потребители,съответно и на авомобили.

Вярно е ,че повечето потребители са сравнително от маладото поколение,които тепърва прохождат,така ,че нека бъдем по толерантни към тях!

Всеки млад потребител изгаря от желание да си пусне първата тема в новият си форум,без значение дали се дублира със стара такава.

Още повече ,че те тепърва трупат грамотност за даденият автомобил,кое ,как,колко,кой,защо .

Аз лично много се радвам на форума такъв какъвто е в момента,всичко е мирно и спокойно,с нормалните ексцесии за даденият сезон,но това винаги ще го има колкото и да са строги модовете.

И в крайна сметка излиза,че една прослойка юзъри искат по строги модове,а друга иска повече свобода на изявите си и по възможност без намеси на модове,трета прослойка иска да изглеждаме като няакакъв си форум там,който бил за пример.

Да ,но това всичко на куп се самоизключва и за това сме ние модовете и КАРБ да потдържаме духа жив,до колкото можем,да защитаваме марката от неканени и недоброжелателни господа,госпожици желаещи да оплюят или да се подиграят с марката или потребителите на форума.

Но без вашата помощ почти всичко е безмисленно,колкото и да се стараем,форума,клуба,духа го създавате вие .

Всеки трябва да се замисли над това,до колко е допринесъл за този форум или за марката.
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

И предишните и сегашните модове са си пичове, но потребителите да се опитат малко да си култивират простотията.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X