Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамник във форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измамник във форума.

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...4&postcount=22

Оттук почва цялата работа. Моля администраторите да обърнат внимание на проблема, за да няма други изгорели като мене!!

Преведи парите за куриера на някой от Пловдив все ще се намери човек да помогне. Докато се намери друг купувач или ддз. Така е мн тъпо и на мен ми се е случвало.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Ти прочете ли до края темата?

Comment

Първоначално публикувано от maptod Покажи съобщение
        Ти прочете ли до края темата?

Парите за Еконта са ти 100лв(ебах тия джанти по 20кг парчето )щото са в двете посоки.
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Много тъпо. Изпадала съм в същата ситуация /в сайт за онлайн търговия/ и знам колко е гадно. Просто си разходих пратката до София, клиента така и не благоволи да си я вземе от офиса /беше до поискване, по негово желание/, нито да си вдигне телефона и накрая си я прибрах, за което си и платих Да не говорим, че му бях направила предварително добра отстъпка.
          Кофтито е, че нищо не може да се направи. Може би по- сигурно е да се пращат нещата на адрес, а не до офиси, защото по адреса поне можеш да го намериш после и да му пратиш много поздрави , докато иначе ходи го търси с едно име и тел.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

Цялата сделка е необмислена - хлапешка работа.
            Употребявани джанти не се купуват така - трябва да ги види окото на живо, да се направи уговорка, че ако не пасват нещо ще може да се върнат.
            Не е коректно да се поставят куриерите като арбитър.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

О, Боже... е тва е то българския форум, всеки ти обяснява колко си тъп... ко да прайш-съдба.
              Не искам да ми се правите на съдии и арбитри, прокурори, обвинители и т.н., просто да си получи наказанието от форума.

И пише ли си пиши
              http://clubalfaromeo.com/forum/showp...7&postcount=45
              Last edited by maptod; d.m.y г., 17:45.

Comment

Първоначално публикувано от maptod Покажи съобщение
                О, Боже... е тва е то българския форум, всеки ти обяснява колко си тъп... ко да прайш-съдба.
                Не искам да ми се правите на съдии и арбитри, прокурори, обвинители и т.н., просто да си получи наказанието от форума.

И пише ли си пиши
                http://clubalfaromeo.com/forum/showp...7&postcount=45
                Кофтито колега е че няма никои нищо да му каже ,и то виж че няма нито един пост и пише само в раздела за търговия,просто не е тука за да общува ,а е във форума само с търговска цел.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                  Кофтито колега е че няма никои нищо да му каже ,и то виж че няма нито един пост и пише само в раздела за търговия,просто не е тука за да общува ,а е във форума само с търговска цел.
                  Уж такива не трябваше да има извън платения раздел...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Уж такива не трябваше да има извън платения раздел...
                    В другите форуми трее да имаш определен брои постове за да пуснеш обява в купува и доста повече ,за да пускаш в продава.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                    X