Известие

Collapse
No announcement yet.

Нововъведение в правилата за публикуване в купува/продава !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
    Одобрена е.
    Само да те питам: -Ти на мое място как би погледнал на обява за кола която е "Очакван внос"?
    Дали не би се замислил, че е за Търговския раздел?
    Моля да бъда извинен, ако съм се изразил неправилно! Колата съм я купил и просто чакам да ми я изпрати един приятел от Италия. Затова така съм написал.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Предположих, че е такава схемата-затова е вече действаща.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
        Одобрена е.
        Само да те питам: -Ти на мое място как би погледнал на обява за кола която е "Очакван внос"?
        Дали не би се замислил, че е за Търговския раздел?
        Ти не трябва да гледаш нищо и ако обявата на момчето е в нормите на форума да я пуснеш аз имам 3 коли на мое име и само една е в бг а другите 2 са в чужбина и са на мое име от 2 години преди да таксуваш другите за комерсиални погледни си раздела понеже 90 процента от обявите са комерсиални .Ако с нещо съм нарушил пак правилата на форума за този пост наказанието може да ми го пуснеш по еконт с доставка за моя сметка .Пиши ми на лични да ти дам адрес и телефон за еконт .Цена на поста 5 лева ,дот 09 04 2012 . Поста е нов внос от Италия.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Темата бе чисто информативна за нововъведенията които влизат с пълна сила от днес.
          Не я омазвайте моля
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Ти не трябва да гледаш нищо и ако обявата на момчето е в нормите на форума да я пуснеш аз имам 3 коли на мое име и само една е в бг а другите 2 са в чужбина и са на мое име от 2 години преди да таксуваш другите за комерсиални погледни си раздела понеже 90 процента от обявите са комерсиални .Ако с нещо съм нарушил пак правилата на форума за този пост наказанието може да ми го пуснеш по еконт с доставка за моя сметка .Пиши ми на лични да ти дам адрес и телефон за еконт .Цена на поста 5 лева ,дот 09 04 2012 . Поста е нов внос от Италия.
            Шефе, аиде стига дава акъл кои какво трябва да гледа, Роби си е свършил перфектно работата. А пък никои не го интересува ти колко скрапа имаш и къде се намират.

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
              Темата бе чисто информативна за нововъведенията които влизат с пълна сила от днес.
              Не я омазвайте моля
              Ама е хубаво да се коментират разни работи

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Е това и аз няколко пъти съм го писал,така е в гръцкият форум,пуска се обявата и от там на там всичко е на ЛС,няма ъп,няма ръп,дори и редакция не можеш да направиш на собствената си обява,за редакция пускаш ЛС на модератора и той я прави,след три месеца обявата се изтрива автоматично,ако искаш я пускаш после пак.
              Но нашият раздел ,,Продава" е един огромен онлайн магазин и това с редакцията можем да го спестим на модераторите,ъповете да останата само за платените обяви,все пак там хората си плащат за тях.......
              С това вече съм съгласен,НО има едно голямо но,по този начин обявите ще се избутват много назад,а за да немриш нещо което търсиш си трябва читава търсачка,нещо което нашия форум определено му липсва.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На много места съм виждал да интегрират гугъл търсене в сайтове и форуми, интересно не може ли и тук?
                Може да се наложи на кеширащия бот да му се дадат права и в/у раздели само за логнати, но ще спести доста проблеми с търсенето.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  На много места съм виждал да интегрират гугъл търсене в сайтове и форуми, интересно не може ли и тук?
                  Може да се наложи на кеширащия бот да му се дадат права и в/у раздели само за логнати, но ще спести доста проблеми с търсенето.
                  Moже .
                  Правил съм го преди време на v.3.5 на форум със същата платформа .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Ама е хубаво да се коментират разни работи

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

С това вече съм съгласен,НО има едно голямо но,по този начин обявите ще се избутват много назад,а за да немриш нещо което търсиш си трябва читава търсачка,нещо което нашия форум определено му липсва.
                    Ми да се оправи търсачката...........
                    но не е само търсачката проблема според мен,въпреки,че и аз имам обяви в раздел ,,Продава" смея да твърдя,че това е най-големият раздел във форума,един огромен битак си е...........Компромисен вариант,един ЪП седмично
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Ми да се оправи търсачката...........
                      но не е само търсачката проблема според мен,въпреки,че и аз имам обяви в раздел ,,Продава" смея да твърдя,че това е най-големият раздел във форума,един огромен битак си е...........Компромисен вариант,един ЪП седмично
                      Че ние си чакаме читава търсачка от много години,па нея се я няма
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Че ние си чакаме читава търсачка от много години,па нея се я няма
                        хихиих
                        начи ще почакаме още

Comment

След многократни опити за качване на снимки стигнах до извода, че могат да се качват само 1 по 1, да не се чудите как да си подкарате обявата като мен А и ако чакате някой да ви помогне - забравете ..
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не знам какво значи това, но днес качих в обявата на един колега 12 снимки....
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ами ти си ок, обаче колегата Kamen666 явно нещо ми е сърдит. Пуснах си обявата вчера, както вече споменах снимки не могат да се качват по 3 и ги качих с IMG иконката и адрес. След което обявата ми замина в коша защото "няма снимки" без обяснения. Пуснах му лично - цъ. Ок, качих я втори път със снимки 1 по 1 щото друг начин няма, обаче - йок, пак няма обява. Да не стане като в Мобиле обявите да излизат след 1 седмица, толкова ли няма кой да стане модератор на раздела и да влиза във форума повече от 1 път на ден?
                              пп сега видях, че сте двамата на раздела, значи тотално не мога да се ориентирам какво става!?
                              Last edited by code; d.m.y г., 13:14.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Защо трябва да има излипшни обяснения,след като си пише,че няма снимки и това е причината обявата да не бъде одобрена ?
                                Плюс това срока за одобрение е 24 часа които в твоя случай НЕ са изтекли,какво е това бързане незнам...
                                Ако ти имаш възможност да стоиш във форума 24/7 да те назначим веднага за мод на раздела ?

Comment

Working...
                                X