Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с форума от мобилни устройства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с форума от мобилни устройства

Днес ми направи впечатление, че като отвориш някоя прикачена към мнение снимка от мобилен телефон, то голяма част от нея попада извън екрана(Е, ако си с Галакси Ноут, едва ли, но...) и за да я видиш, трябва да скролнеш....обаче като тръгнеш да скролваш и снимката се затваря.....

Не е голяма драма, но ако можете да го оправите....

Телефона е Сони Ериксон с Андроид 4, от който аз отварях
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Днес ми направи впечатление, че като отвориш някоя прикачена към мнение снимка от мобилен телефон, то голяма част от нея попада извън екрана(Е, ако си с Галакси Ноут, едва ли, но...) и за да я видиш, трябва да скролнеш....обаче като тръгнеш да скролваш и снимката се затваря.....

Не е голяма драма, но ако можете да го оправите....

Телефона е Сони Ериксон с Андроид 4, от който аз отварях
    Ако се замислиш и тук атачнатите при скрол или клик извън нея ги затваря.
    Тоя форум отчаяно се нуждае от мобилен интерфейс.
    Дифолтния браузър е в забранените програми... ползвам Опера (че си ме кефи и на компа).
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Просто скрипта отваря снимките в същия размер с който са качени.
      Трябва да се взима предвид размера на прозореца и от там вече има няколко варианта...
      ...

Comment

Като кликнеш веднага в/у снимката, тя се отваря в нов прозорец - там може да си я скролваш на воля.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          Като кликнеш веднага в/у снимката, тя се отваря в нов прозорец - там може да си я скролваш на воля.
          Точно. Аз така си го реших този проблем.
          Мен друго ме дразни. Банерът отгоре излиза, когато е на 99,9 % заредена страницата и вече цъквам някъде и точно тогава се появява и премества страницата, която съм посочил. Много е неприятно. Ако може нещо да се помисли в тази насока ще съм благодарен. А най-добрият вариант е да се направи мобилна версия. Поздрави!
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Явно много сте се пристрастили - като не може от телефона ще влезете във форума, когато се установите някъде на по-постоянно място.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Явно много сте се пристрастили - като не може от телефона ще влезете във форума, когато се установите някъде на по-постоянно място.
              Дори не знам как да окачествя коментара ти, колега

Що да не си губя времето с алфа форума където си реша?

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Дори не знам как да окачествя коментара ти, колега

Що да не си губя времето с алфа форума където си реша?
                Губи си времето където искаш, но не с форума - ако някой държи на него ще намери начин да се включи тук и никой не длъжен да се чувства виновен за твоите прищевки.
                sigpic

Comment

Губи си времето където искаш, но не с форума - ако някой държи на него ще намери начин да се включи тук и никой не длъжен да се чувства виновен за твоите прищевки.
                  Чичага, ако може да не ми се зъбиш, първо защото не си ми никакъв, после защото тук не си никакъв, трето защото най-културно съм помолил, АКО МОЖЕ, да се реши проблема, четвърто защото ти не си тоя, дето ще ми определя с какво да си губя времето, кога да влизам във форума и като цяло какво да правя...така че ходи си хейтвай някъде другаде и не ме натоварвай със злобарското си поведение, ако обичаш....
                  Last edited by Satanism; d.m.y г., 23:16.

OEM & Ventura Garage

Comment

Чичага, ако може да не ми се зъбиш, първо защото не си ми никакъв, после защото тук не си никакъв, трето защото най-културно съм помолил, АКО МОЖЕ, да се реши проблема, четвърто защото ти не си тоя, дето ще ми определя с какво да си губя времето, кога да влизам във форума и като цяло какво да правя...така че ходи си хейтвай някъде другаде и не ме натоварвай със злобарското си поведение, ако обичаш....
                    Никой не е длъжен да ти осигурява възможност да си играеш с играчката и изобщо си ми перфект стрейнджърс.
                    sigpic

Comment

Никой не е длъжен да ти осигурява възможност да си играеш с играчката и изобщо си ми перфект стрейнджърс.
                      Ти май нещо страдаш хронично в горната част на тялото...
                      На никого не съм опрял пистолет в главата да ми оправя каквото и да било.Пак казвам, попитах най-културно дали може да се оправи.
                      В тая връзка не разбирам три неща:
                      1.На теб какъв ти е проблема като цяло и в частност?
                      2.Защо се месиш където изобщо не ти е работа?
                      3.Толкова ли е лошо форума да има мобилна версия?Като голяма част от другите форуми....

Повече не желая да се обяснявам с теб, ако обичаш не пиши в темата ми повече, ако няма с какво да допринесеш

OEM & Ventura Garage

Comment

Аз пък всекидневно си чета форума с Tapatalk на Андроида, и атачнатите файлове се оразмеряват, и текста се оразмерява чудесно, и трафика е в пъти по-малко. Ето - Tapatalk forum app.

Comment

И аз се сблъсках със същия проблем, по едно време мислех, че е от телефона, с тапаталк снимките се оразмеряват.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Аз пък всекидневно си чета форума с Tapatalk на Андроида, и атачнатите файлове се оразмеряват, и текста се оразмерява чудесно, и трафика е в пъти по-малко. Ето - Tapatalk forum app.
                            Благодаря

OEM & Ventura Garage

Comment

добавихме го одавна нашия форум.. и за айФон и Блекбери става.. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55745
                              147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                              Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                              156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
                              X