Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоро 2 000 потребитела.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скоро 2 000 потребитела.

Вече имаме 1 999потребителя...да видим кой ще е щастливеца.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Спокойно някои от тях,да речем 400-500 не вярвам да са влизали повече от веднъж.Затова предлагам вместо да се пълни с потребители форума,3 месеца ако някой не е влизал,да му се иска нова регистрация Така броя на потребителите ще е по-актуален
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

400-500 бяха изтрити при профилактиката, после пух се справи и с други без постове.... така че този брой е доста по-реалистичен от други форуми

не че броя спамери е толкова важен де.... ние си се знаем, хубаво е да има хора, за които форума е просто полезен, без да е място за чешене на езици
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Само да ви вметна, че триенето на потребители без постове, не е особенно добра практика, аз съм регнат в ужасно много форуми, без да имам нито едно мнение, само поради факта, че така мога да проверявам актуалните постове от последното ми влизане

Просто да го имате впредвид, следващия път като триете, дали не изрязвате разни реални "читатели"
        Крайслер Неон Q2 ... много бърз
        Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

Първоначално публикувано от j1v
          Само да ви вметна, че триенето на потребители без постове, не е особенно добра практика, аз съм регнат в ужасно много форуми, без да имам нито едно мнение, само поради факта, че така мога да проверявам актуалните постове от последното ми влизане

Просто да го имате впредвид, следващия път като триете, дали не изрязвате разни реални "читатели"
          е то беше след едно особено удачно "разчистване на волуме" от страна на Насо, и тия потребители бяха с никове от типа "User XXX"

след 6 месеца пауза, който не се обади биде изтрит + това трябваше да е с 0 поста
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
          X