Известие

Collapse
No announcement yet.

isklo4enie

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• isklo4enie

zdraveite!pisax i ot predi mnogo vreme na niakoi ot administratori tyka..no nikoi ne mi otgovori..iskam da pitam ako moze da pisam v forum s latinski bukvi.da napravete edno isklo4enie..4e ne sam bulgarin..i ste stane mnogo slozno da pisa s vasite bukvi!ako pak ne moze..o4akvaite mnogo greski ot men!
    sigpic
    powered by Extreme Service
    www.kaltsas.gr
    -insulation and building projects-

Първоначално публикувано от italos Покажи съобщение
    zdraveite!pisax i ot predi mnogo vreme na niakoi ot administratori tyka..no nikoi ne mi otgovori..iskam da pitam ako moze da pisam v forum s latinski bukvi.da napravete edno isklo4enie..4e ne sam bulgarin..i ste stane mnogo slozno da pisa s vasite bukvi!ako pak ne moze..o4akvaite mnogo greski ot men!
    Защо мислиш, че с латиница не правиш грешки?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

за чужденците се правят изключения,но има вероятност да не те разберат,другия вариант е да ползваш транслатор но може да се получи изгубени в превода
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Basi i foruma 4e i translator da se polzva ))
        Nadali 6te polu4i6 pove4e ot 1 mesec ban za tova
        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 18:41.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Ей сега ако някой го нападне или накаже човека,
          значи е ебати и изноения и повреден в следствие на употреба кондом.
          155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
          1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
          GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
          ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Γράψε στα ελληνικά και εγώ όταν έχω χρόνο θα κάνω μετάφραση φιλαράκι.
            .....μήπως γνωριστήκαμε μέσο τηλέφωνο,σε λένε Βασίλης αν δεν κάνω λάθος και πριν ένα χρόνο περίπου σε είχα στείλει στο Bobo?

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Защо мислиш, че с латиница не правиш грешки?
            Човека се опитва а ти се ядеш кат прасе....ми ае пиши му на гръцки без грешки.......
            Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:43.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Според мен ще е добре да се правят такива изключения . Аз бих се радвал ако в чужд форум не ми правят проблеми за правописа
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                Според мен ще е добре да се правят такива изключения . Аз бих се радвал ако в чужд форум не ми правят проблеми за правописа
                Обикновено не правят, ако в сигнатурата си напишеш, че предварително се извиняваш за грешките, поради това, че си чужденец.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Сусенце, като започнеш да говориш наполовина толкова добре гръцки, колкото той говори български, тогава ще правиш забележки, профан
                  sigpic

Comment

Добре де, ква е разликата дали ще пише : kola или кола.
                    Да научи кирилицата, нали гърци са я писали и без туй.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Добре де, ква е разликата дали ще пише : kola или кола.
                      Да научи кирилицата, нали гърци са я писали и без туй.
                      Това беше тъпо!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                        Това беше тъпо!
                        Кое точно е тъпото?
                        Ако има фонетика ще бърка, но ще свикне.
                        Не приемам желанието му да пише с латинска азбука.
                        Щом иска да участва в Бг форум ще трябва да научи кирилица.
                        К.М.

Comment

Защо не се простреляш в адамовата ябълка със стоп-патрон?
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Защо не се простреляш в адамовата ябълка със стоп-патрон?
                            Защото ще ти липсвам.
                            К.М.

Comment

Калос илтес , филе!
                              Опус влепис, на грапсес се вулгарика грамата елиника , ине сан на грапсис се латиника вулгарика.
                              Емис леме, оти ине идио прама, на грапсис се ската сто тихо.
                              Диавазете, ала вромай.
                              Както гледам, добре , даже отлично говориш български. Това е една добра основа, да се научиш да пишеш на български. Аз бях на същото положеие като тебе, но приятелите ми ме научиха с много труд и търпение да пиша на гръцки, та даже си защитих писменно дипломата на гръцки.
                              Колегите тука са добронамерени и ще ти помогнем . Важното е да имаш желание.
                              В прозореца за отговори има едно синьо (мпле) квадратче. Като кликнеш на него и започваш да пишеш на кирилица.
                              Ако имаш проблем, обади се или на мен или на Кайо или на който и да е друг!
                              Успех във Форума
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X