Известие

Collapse
No announcement yet.

Трудно зареждане на форум Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Значи колеги сега видях темата,а на мене ми се взе здравето,с компа.Аз имам на компа 3 браузера или както им е името,ма ползвам само един Интернет Експлоерер,ма от една седмица на форума не мога да видя разделите с колите,виждам горната и долната част само на форума,средната не .То първо не ме изненада много ,викам нещо сигурно са ми сложили БАН.После се допитах и един приятел ме посаветва да опитам през друг браузер.Цъкнах Моцила и се отвори всичко,и една седмица ваче влизам във форума от този браузер,понеже стария и до сега не иска.Вчера обаче забелязах,че от Моцила обаче немога да ползвам цитати,или да редактирам постовете.Слагаш на цитат,а излиза като бърз отговор.Трее пробвам сега как ще е през Гугълхром.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

На мене всичко ми работи/засега/ в операта, ама понеже тука е мястото за предложения и въпроси, та няма да питам що?, ама ще предложа форумът ни да си има бутонче е тука на http://www.homepage.bg/ , при другите автомобилни форуми, ако все пак не е обидно да се наредим до другите марки де.Не че аз не знам де е форума, ма нека и други знаят за съществуването ни.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

с Internet Explorer 11 съм и аз имам проблем с цитата.

Също имам проблем като отварям снимки качени във форума. При първо отваряне, не се показва. Като отваря снимката за втори път, се показва. Явно има проблем със скрипта за зареждане на снимките.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

Пуснете си ИЕ който го ползва в Compatibility view за всички сайтове които ви правят номера.

Който има проблем със зареждането може да пробва адблок плюс (рекламния провайдър или някой от тях е лагав като да е на 2 кбс някъде в източна Нигерия, а някои антивирусни подобни сайтове ги третират като вредни и бавят допълнително).
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
          X