---
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не мога да цитирам и редактирам
Collapse
X
-
Не знам дали това ще внесе някаква яснота във вашите предположения и догатки, но при мен на някои от постовете във форума, може да се редактира и цитира, а на други не.
И всичко това става само с едни и същи : компютър, операционна система и никнейм, от едно и също място в пространството, което ме навежда на мисълта, че има нещо гнило във форума, без да обвинявам никой.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТова не предполага ли че проблемьт трябва да засяга всички потребители? Доста народ твьрди че няма проблем.
Сега ще подкарам Убунту 10.04. Изрових един от старите дискове и виждам че не сьм се гаврил с него още.
Особено на такъв от определени големи играчи, които в желанието си бързо да изкарат на пазара определен продукт го недоглеждат и в последствие разчитат на bug - report - ите за да го изчистват в движение.
За съжаление тази порочна практика просперира.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Току що направих обновяване на Експлоръра си с последната версия и резултата от всичко това е с нулев ефект по отношение на проблема дискутиран в темата.
Цитирането и редактирането работи на случаен принцип.
Нещо като, тука има - тука нема.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТоку що направих обновяване на Експлоръра си с последната версия и резултата от всичко това е с нулев ефект по отношение на проблема дискутиран в темата.
Цитирането и редактирането работи на случаен принцип.
Нещо като, тука има - тука нема.Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX
Comment
-
Мисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни, че проблемът е в интерпретирането на джаваскрипта на форума от отделните браузери. ИТ хората знаят , че всеки "уеб-четец" си има своя собствена концепция по въпроса. Лично при мен всичко си работеше отлично с лисицата, хрома и операта под Дебиан 7 и убунту 12.04 от домашния ми лаптоп, както и от убунту в офиса. Откакто тече проблемът, минаха няколко ъпдейта и на лисицата и на хрома. Виж за ИЕ-то и по-неразпространените браузери нямам инфо. Но дълбоко се съмнявам, че някой е пипал форума, а и че някой може на 100% да каже какъв е кахъра. Та затова нека всеки се оправи както може, защото никой не може да даде универсално решение. И да не забравя... наздраве145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеМисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни...
Като цяло колегата ecotronic е абсолютно прав във всичките си мнения в темата какъв е нормалния начин в ИТ сферата, да се реагира в такива ситуации в които потребителите имат проблемЗа съжаление не мисля, че са много хората които го разбраха.
А на колегите които тука се опитваха надменно да казват на останалите, че не можели да си оправят проблема, да се спасявали самостоятелно, как ше пратели Григор да им оправел компютрите на всичките, как те си карали колите на майстор като не можели и т.н. ще споделя един забавен принцип, който често цитираме на по-младите колеги, които когато някой им каже, че потребителите имат проблем със ш*****я софтуер, а те казват "еее, ама то не е възможно, на моята машина работи"Та, принципа е:
We are not shipping your machineLast edited by Sm0k; d.m.y г., 03:02.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеЗначи аз не знам...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБоже, колко много редове взаимопомощ..
Вече всичко си работи....някой се е взел в ръцеAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеЗа разлика от тебе да..........
Вече всичко си работи....някой се е взел в ръце
И никой нищо не е пипал.
Което означава - ако действително проблемът вече не съществува (а лично аз не съм го имала, та дори нямам лични впечатления за какво иде реч), че Съни и Пачо са прави.
Както и да е - кой крив, кой прав.. Безкраен спор.
Радвам се, че всичко работи.
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение...We are not shipping your machineПървоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБоже, колко много редове взаимопомощ..А ако на някой не му се занимава да прочете всички редове, не го виня, аз така по принцип съм си по-обстоятелствен, за това съм болднал последния ред, понеже той синтезира по-горните
Първоначално публикувано от czd Покажи съобщениеМисля, че успях да ги подкарам на Мозила 27.0.1 по следния начин:
1. User control panel...
Standard editor - Extra formatting controls вместо Enhanced Interface - Full WYSIWYG editing
Иначе да, права си, спора кой е крив и кой е прав е безкраен. Може би и причината не е във форума, защото изглежда че при някои потребители работи и с двете опции.
Въпреки, че тези при които работи не си направиха труда да си User CP-то дори след като колегата czd го написа това.
А за да не го водим тоя спор можеше просто някой от хората които отговарят за форума да седне, да се опита да възпроизведе проблема и да каже: Колеги в случай, че имате този проблем, можете да го заобиколите по следния начин, докато се установи със сигурност какъв е проблема с WYSIWYG редактирането при някои потребители. Мисля, че това беше и смисъла на мненията на колегата ecotronic - че просто така се прави в тоя бизнесLast edited by Sm0k; d.m.y г., 14:55.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеМисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни, че проблемът е в интерпретирането на джаваскрипта на форума от отделните браузери. ИТ хората знаят , че всеки "уеб-четец" си има своя собствена концепция по въпроса. Лично при мен всичко си работеше отлично с лисицата, хрома и операта под Дебиан 7 и убунту 12.04 от домашния ми лаптоп, както и от убунту в офиса. Откакто тече проблемът, минаха няколко ъпдейта и на лисицата и на хрома. Виж за ИЕ-то и по-неразпространените браузери нямам инфо. Но дълбоко се съмнявам, че някой е пипал форума, а и че някой може на 100% да каже какъв е кахъра. Та затова нека всеки се оправи както може, защото никой не може да даде универсално решение. И да не забравя... наздраве
С Mozilla Firefox V3.0.15, която НЕ се ъпдейтва и работи върху линукс Live OS не съм имал дискутираните проблеми допреди момента в който масово хората започнаха да се оплакват.
Със същия браузер или с ъпдейтван такъв, работещ върху друга ОС, примерно win7, нямам дискутираните проблеми с други форуми на vBulletin.
С оглед на всичко това ми е трудно да приема теорията за ъпдейтите по клиентските станции, като разумно обяснение на причината за проблема.
---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБоже, колко много редове взаимопомощ..
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment