Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да цитирам и редактирам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:52.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Не знам дали това ще внесе някаква яснота във вашите предположения и догатки, но при мен на някои от постовете във форума, може да се редактира и цитира, а на други не.
      И всичко това става само с едни и същи : компютър, операционна система и никнейм, от едно и също място в пространството, което ме навежда на мисълта, че има нещо гнило във форума, без да обвинявам никой.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:53.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Това не предполага ли че проблемьт трябва да засяга всички потребители? Доста народ твьрди че няма проблем.
          Сега ще подкарам Убунту 10.04. Изрових един от старите дискове и виждам че не сьм се гаврил с него още.
          Нагледал съм се на всякави странности в поведението на различен софтуер, първоначално или след някакъв ъпдейт на версията.
          Особено на такъв от определени големи играчи, които в желанието си бързо да изкарат на пазара определен продукт го недоглеждат и в последствие разчитат на bug - report - ите за да го изчистват в движение.

За съжаление тази порочна практика просперира.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:54.

Comment

Току що направих обновяване на Експлоръра си с последната версия и резултата от всичко това е с нулев ефект по отношение на проблема дискутиран в темата.
              Цитирането и редактирането работи на случаен принцип.
              Нещо като, тука има - тука нема.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Току що направих обновяване на Експлоръра си с последната версия и резултата от всичко това е с нулев ефект по отношение на проблема дискутиран в темата.
                Цитирането и редактирането работи на случаен принцип.
                Нещо като, тука има - тука нема.
                Компютри какво да ги правиш. Понякога са нечиста сила.
                Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Баща ми е на 77г. и когато работи в Ексела и направи някоя глупост, започва да обвинява компютъра, че е виновен.
                  sigpic

Comment

Мисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни, че проблемът е в интерпретирането на джаваскрипта на форума от отделните браузери. ИТ хората знаят , че всеки "уеб-четец" си има своя собствена концепция по въпроса. Лично при мен всичко си работеше отлично с лисицата, хрома и операта под Дебиан 7 и убунту 12.04 от домашния ми лаптоп, както и от убунту в офиса. Откакто тече проблемът, минаха няколко ъпдейта и на лисицата и на хрома. Виж за ИЕ-то и по-неразпространените браузери нямам инфо. Но дълбоко се съмнявам, че някой е пипал форума, а и че някой може на 100% да каже какъв е кахъра. Та затова нека всеки се оправи както може, защото никой не може да даде универсално решение. И да не забравя... наздраве
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Мисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни...
                      Значи аз не знам кой какво се е опитал да обясни, ама аз лично прочетох цялата тема ей така от интерес, и не ми стана ясно сега проблема в браузъра ли е, в прецаканата джава ли е, какво точно й е прецаканото, в ъпдейтите на бозата ли е проблема, в антивирусната ли е и как ако е в ъпдейтите на windows, някои са го наблюдавали и на Linux. А уж бях завършил информатика и до тая вечер преди да се прибера у дома последно бачках като програмист. Ся за утре не знам, явно съм доста тъп

Като цяло колегата ecotronic е абсолютно прав във всичките си мнения в темата какъв е нормалния начин в ИТ сферата, да се реагира в такива ситуации в които потребителите имат проблем За съжаление не мисля, че са много хората които го разбраха.

А на колегите които тука се опитваха надменно да казват на останалите, че не можели да си оправят проблема, да се спасявали самостоятелно, как ше пратели Григор да им оправел компютрите на всичките, как те си карали колите на майстор като не можели и т.н. ще споделя един забавен принцип, който често цитираме на по-младите колеги, които когато някой им каже, че потребителите имат проблем със ш*****я софтуер, а те казват "еее, ама то не е възможно, на моята машина работи" Та, принципа е:

We are not shipping your machine
                      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 03:02.
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                        Значи аз не знам...
                        Боже, колко много редове взаимопомощ..
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                          За разлика от тебе да..........
                          Вече всичко си работи....някой се е взел в ръце
                          Alfa 155 1.9TD '97 EX
                          Alfa 166 2.4 JTD EX
                          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                            За разлика от тебе да..........
                            Вече всичко си работи....някой се е взел в ръце
                            Ами проверих.
                            И никой нищо не е пипал.

Което означава - ако действително проблемът вече не съществува (а лично аз не съм го имала, та дори нямам лични впечатления за какво иде реч), че Съни и Пачо са прави.

Както и да е - кой крив, кой прав.. Безкраен спор.

Радвам се, че всичко работи.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                              ...We are not shipping your machine
                              Занчи аз се извинявам, ако от хостинга таксуват форума на брой букви, не знаех А ако на някой не му се занимава да прочете всички редове, не го виня, аз така по принцип съм си по-обстоятелствен, за това съм болднал последния ред, понеже той синтезира по-горните

Първоначално публикувано от czd Покажи съобщение
                              Мисля, че успях да ги подкарам на Мозила 27.0.1 по следния начин:
                              1. User control panel...
                              Standard editor - Extra formatting controls вместо Enhanced Interface - Full WYSIWYG editing
                              И сега, за да не страда мнението ми от липса на взаимопомощ, проверих това което е написал колегата czd и наистина е така. При мен и в Мозила и в ИЕ не работи с Enhanced Interface - Full WYSIWYG, но със Standard editor - Extra formatting всичко си е ОК и в двата браузъра.

Иначе да, права си, спора кой е крив и кой е прав е безкраен. Може би и причината не е във форума, защото изглежда че при някои потребители работи и с двете опции.
                              Въпреки, че тези при които работи не си направиха труда да си User CP-то дори след като колегата czd го написа това.

А за да не го водим тоя спор можеше просто някой от хората които отговарят за форума да седне, да се опита да възпроизведе проблема и да каже: Колеги в случай, че имате този проблем, можете да го заобиколите по следния начин, докато се установи със сигурност какъв е проблема с WYSIWYG редактирането при някои потребители. Мисля, че това беше и смисъла на мненията на колегата ecotronic - че просто така се прави в тоя бизнес
                              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 14:55.
                              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                Мисля, че Съни през цялото време се опитваше да обясни, че проблемът е в интерпретирането на джаваскрипта на форума от отделните браузери. ИТ хората знаят , че всеки "уеб-четец" си има своя собствена концепция по въпроса. Лично при мен всичко си работеше отлично с лисицата, хрома и операта под Дебиан 7 и убунту 12.04 от домашния ми лаптоп, както и от убунту в офиса. Откакто тече проблемът, минаха няколко ъпдейта и на лисицата и на хрома. Виж за ИЕ-то и по-неразпространените браузери нямам инфо. Но дълбоко се съмнявам, че някой е пипал форума, а и че някой може на 100% да каже какъв е кахъра. Та затова нека всеки се оправи както може, защото никой не може да даде универсално решение. И да не забравя... наздраве

С Mozilla Firefox V3.0.15, която НЕ се ъпдейтва и работи върху линукс Live OS не съм имал дискутираните проблеми допреди момента в който масово хората започнаха да се оплакват.

Със същия браузер или с ъпдейтван такъв, работещ върху друга ОС, примерно win7, нямам дискутираните проблеми с други форуми на vBulletin.

С оглед на всичко това ми е трудно да приема теорията за ъпдейтите по клиентските станции, като разумно обяснение на причината за проблема.

---------- Post added at 14:47 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

За разлика от вашата "взаимопомощ" спрямо други колеги, това което пише колегата SmOk, когото нямам честта да познавам, е до голяма степен обосновано, макар и че вероятно вие не го разбирате добре.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X