If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
To и с клуба е така... освен Цецо другото номенклатура... се е хванало за ....ура
до автора на темата... ЧЛЕНСТВОТО е като това да имаш Алфа.... трябва да е трудно иначе няма да ексклузивно
Автора на темата жестоко се е объркал с този "клуб". 100% няма да съм част от него дори да ми отговорят. Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо
Автора на темата жестоко се е объркал с този "клуб". 100% няма да съм част от него дори да ми отговорят. Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо
Не се отказвай толкова лесно!
Да знаеш колко интересни работи предстоят...
Трябва само да си държелив и в момента ти правят пробния тест.
После ще видиш и големият Тестис!
Ама дерзай и не се отказвай!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Държа да подчертая, че това е защото намирам организацията за прекалено несериозна и безсмислена като цяло, а не защото взех, че се разсърдих нещо
Значи не съм напълно съгласен,въпреки отрицателните ми отзири и понякога заяждането ми с разни участници в този форум не намирам,че един форум и клуб са безсмислени стига да същестуват и да са истински.
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
Не са много форумите по света, където на втора страница вече си имаме забременял мъж. А?
Честито!
Значи не съм напълно съгласен,въпреки отрицателните ми отзири и понякога заяждането ми с разни участници в този форум не намирам,че един форум и клуб са безсмислени стига да същестуват и да са истински.
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
Кога бе Морди?
Το Άγιο Πούτσο ανήμερα?
.....всяка година чета за тия предстоящи неща...
Аз говорех, че му предстоят интересни неща, а не че на светия Член ще го приемат за член на клуба!
Тафтология, ама ние си я разбираме!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Извинявам се че чак сега се включвам но наистина нямам възможност да влизам редовно.
колегата наистина си пусна заявление което чинно съм пуснал в раздел УС за гласуване. За съжаление освен моето мнение, няма нито едно друго. Според устава на Клуба би трябвало да гласуваме предложенията на първото заседание на УС но такова не е имало.
говорил съм със всички от УС по телефона и всички казаха "приемаме го" но никой не е написал това в гласуването.
Не мога еднолично да взема решение все пак.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment