Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение към Модераторите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение към Модераторите.

Колеги забелязах, че 156-ците 166-ците и 147-ците с падането на цените и за наше щастие се "навъдиха" все повече из форума.
    Затова смятам за разумно предложение общия подраздел 147/156/166 и Гт да се раздели поотделно за моделите. Както е за 145/6 отделен за 155 и отделен за 164.

Все пак така търсенето, писането и въобще информацията ще е по-лесно споделяна.

Надявам се да се приеме предложението ми!
    Смятам че е разумно.
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Re: Предложение към Модераторите.

Първоначално публикувано от Gecata
    Колеги забелязах, че 156-ците 166-ците и 147-ците с падането на цените и за наше щастие се "навъдиха" все повече из форума.
    Затова смятам за разумно предложение общия подраздел 147/156/166 и Гт да се раздели поотделно за моделите. Както е за 145/6 отделен за 155 и отделен за 164.

Все пак така търсенето, писането и въобще информацията ще е по-лесно споделяна.

Надявам се да се приеме предложението ми!
    Смятам че е разумно.
    ами тези автомобили са на една и съща платформа, затова са обединени
    което важи за окачване на 147 е вярно и за 156 и за ГТ
    двигателите са също еднакви за едни и същи години на производство...
    това е идеята....

само 166 е изключение, но там пък са твърде малко колите за да ги отделим в самостоятелен раздел ...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Горе долу е така ама не баш.

Примерно: Изгаря ми крушката за осветление на таблото на 147-цата, едва ли се разглабя таблото по-един и същи начин, за да занимавам и тия със 156 тиците нали.

Интересува ме налягането в гумите на 156 ама то едва ли е същото като на 147.

Интересува ме как да си сваля въздушния филтър на 166-цата.

Ами акумулатора?

Искам да сваля кората на задна врата на 147. Не е като на 156! Нали!

И хиляди и хиляди такива неща. Замислете се!

Ами какво нима двигатела на 145/6 1.6ТС 1.8 ТС, 2.0 ТС 1.9 ЖТД не е същия като на 156? Да ама са в различни раздели.

Време е малко да се раздвижи секцията. Все пак времената се менят.

Както казах все повече са тези с 147/156/166 и ще стават все повече.

Тези от предишното поколение 145/6 , 155, 164 как са отделно. А тези не са.!?

Просто когато е създавана секцията са били малко ама това вече не така!

Малко разум и обновление няма да са излишни за да е приятно на всички.
      sigpic"

Comment

Ааа и още нещо тия с ГТВ/Спидер да не са повече от 156 или 166 ама са в отделен аздел.
        Замислете се бе хора това
        147/156/166&ГТ е много дразнещо.

Слагате цяло една епоха от Алфа Ромео в един раздл.
        Това не нормално. Както казах:
        Просто когато е създавана секцията 147/156/166 са били малко, ама това вече не така!

Не бъдете закостенели като Католическата църква.
        sigpic"

Comment

човек .... не ми се иска да ти влизам в тона, НО

айде замисли се ти

това разделение е правено след МНОГО мислене и обсъждане, много за и против, и много аргументи, от много хора, сведущи и във управлението на форуми, и в техническата част...

не ми се навлиза в чак такива детайли

масовия автомобил е 156, и той дълго ще остане такъв ...147 и ГТ са единични бройки, но това не значи че не трябва да са представени

GTV/Spider са в производство от 94та до 2004та (най дълго произвеждани от всички) и както виждаш раздела им е достатъчно оживен

166ци имат 4 човека, от които само един е активен форумист

мисли малко и ти преди да вкарваш чак такива крайни емоции и оценки
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Е то по тая логика трябва да разделим и 145/146 на две - щото едните са боксери - другите не, щото таблото не едните е преди фейслифта различно след фейслифта, а най последните са с различни барабани спирачки, комп, и други.

Като правихме последното подреждане на разделите и имаше гласуване и различни варианти - за това се гласува - това се прие.
            Има и още един проблем - ако сега ги разделяме ще трябва да се прехвърлят всички теми за да се отсеят тези за 156, от тези за 147, ГТ,166. Да обаче в много от случайте се говори и за 147 и за 156 - защото да речем окачване или двигател се обсъждат , а те са еднакви - тогава къде да сложим темата - ако я сложим при 156 - тази тема ще липсва в 147 и обратното. Просто колите са от един период.
            ГТВ и Спайдер са пък коренно различни като концепция и за това са отделно.
            И пак казвам - за разделението беше гласувано в форума. Няма смисъл да го разделяме и да остава един почти мъртъв раздел - 166 и още един такъв 147(щото са малко а имат много общо с 156.)
            Тогава също го обсъждахме. Ако решим може и на дизел - бензин да ги разделим - ама не е необходимо.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Абе вие пък , бавномислещи такива- в ауди форумите по света вече делят А4 преди и след фейслифта в различни раздели

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                Абе вие пък , бавномислещи такива- в ауди форумите по света вече делят А4 преди и след фейслифта в различни раздели
                Абе мани го света.
                Да направим и отделен раздел за ГТ - там има двама човека да си пишат двамцата и ако имат проблем с окачването или двигателя - няма да им отгоеври никои - щото хората със 156 и 147 няма да влизат в този раздел(макар да са с еднакво окачване и двигател) - както аз не влизам в раздела за 33-ки.

Опа - намерих резултата от гласуването , а то е от 2006 година.
                резултат- 156/147/ГТ/166 заедно ; GTV/Spider отделно
                85%

подкрепено от 85%

В другия възможен отговор 156 беше отделно 15%,

Има и още една такава тема в този раздел и там се е стигнало до извода да не е отделно.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Абе друго си е форума да е три екрана дълъг

Comment

Добре де, добре, горе долу се съгласих.

Ама не мога да разбера 145/6 един раздел, 155 друг раздел, 164 друг.

А при новите от същите класове, не.

Ми добре, щом се е гласувало. Ок. Приемам и се съобразявам.

Обаче да знаете, че помня. И един ден като станат три отделни категории ще Ви напомня че съм бил прав. Рано или късно това ще стане. Като изчезнат 145/155/164 тогава да видиме. Колко 164 има сега а? А след 5 години. Ама нищо аз съм търпелив. Ще чакам.

Тва за Католическата църква май беше шега, ама не съвсем.

Колега ЕвгенииМ, я кажи кво съм ти направил че се заяждаш с мен!?

В ауди форума А3/А4 са заедно, както и 80/90 както и 100/А6 без разлика стари-нови, фейс или не.

Аз имам чувството, че като зема 166-цата и доида на някоя среща ще ме

Аиде по-полека клега!
                    sigpic"

Comment

Не се заяждам, така си говоря - чудно ми е как ги мислиш тея теми дето ги пускаш- това за разделите е дъвкано хилядократно . И се бъзикам за Аудито но в голяма степен те разбирам - може да си влюбен в циганка но би се оженил за баварка която знаеш че няма да те предаде никога нали . Пък и аз не налитам на бой по принцип , имам други слабости

Comment

И се бъзикам за Аудито но в голяма степен те разбирам - може да си влюбен в циганка но би се оженил за баварка която знаеш че няма да те предаде никога нали . Пък и аз не налитам на бой по принцип , имам други слабости
                        Аз не за бой си мисля бре колега!
                        Имаш една бира от мен за тоя пост.
                        sigpic"

Comment

По някое време 164 ще влезе в класиките и готово Може би и 155, но това не се очертава да стане скоро сякаш.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

И се бъзикам за Аудито но в голяма степен те разбирам - може да си влюбен в циганка но би се оженил за баварка която знаеш че няма да те предаде никога нали . Пък и аз не налитам на бой по принцип , имам други слабости
                            е няма и да те гониме , аз даже добре посрещам гости ( има препатили из форума )
                            Приятна вечер и благодаря за бирата

Comment

Колега хубаво е да има предложения - аз не казвам , че няма да стане.
                              След времи като станат ретори 164 и влезат в ретро - ще има промени - но сега е прекалено скоро след предната промяна и не се е наложило.
                              Иначе виждам , че раздела за 156 стана доста активен в сравнение с преди 2 години.
                              Аз самия доста го чета - защото се интересувам от следващата си кола - ама се колебая между 156, 147,ГТ и ми е добре , че са заедно

Comment

Working...
                              X