Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо?Как? Лични съобщения!!!!
Collapse
X
-
Дааааааамм супер :P :P Радвам се че постигнахме успех :PAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
такаааааа. 2 бъг рипорта:
на първото може да се види броя на съобщенията. Също и ми се губят едно-две нови съобщения.
А второто се получи, като се опитах да кача скрийншота от първия бъг в бмп формат.
Плийз тейк кеърI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
По въпроса с броя на личните съобщения май не се сещам какво да направя - там просто се показва стандартна променлива на phpBB-то, която си я сетват скриптовете на форума. Ще попрегледам де.
За BMP-тата пък отдавна ми направи впечатление, че не им се получават нещо превютата (а като кликнеш се отварят картинките), но все не остава време да видя какви бяха изискванията на тоя пусти мод по отношение на налични библиотеки...
Едно моментно решение е да изключа BMP от допустимите формати, за да не излизат чорби докато разбера кво се иска и да работи ОК.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment