Известие

Collapse
No announcement yet.

Известия по и-мейл ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Упс , сори , колежка значи , съгласен съм. А за протокола , на новия мейл получих известие вече.
    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
      Готово колега , смених мейла.
      Може би не е лошо да огледаш настройките на предходния мейл.. Да не би случайно да си метнал форума в графата "спам"?

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:32 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Колежка.
      Митак, тая думичка е чисто българско изобретение, но мисля, че туй е тема на един дълъг и напоителен блатен разговор
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не видях настройки за спам , може би не ми е ясно точно къде да гледам , опитах се да върна стария мейл и парола за форума , обаче се га пък форума не може да ми изпрати активиращ мейл , така че пак съм с новия. Устройва ме и така за сега.
        Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Не видях настройки за спам , може би не ми е ясно точно къде да гледам , опитах се да върна стария мейл и парола за форума , обаче се га пък форума не може да ми изпрати активиращ мейл , така че пак съм с новия. Устройва ме и така за сега.
          Щом не получаваш дори този мейл, най-вероятно неволно си цъкнал "спам" на някой от форумните мейли. Къде беше предният мейл да си направя един и да му видя настройките?
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

abv.bg
            Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

abv.bg
              ОК, ще разгледам.
              Там нямам, та ще ми трябва малко време.

---------- Post added at 17:18 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Имаш ЛС.
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

колега опитай като разрешиш да получаваш мейли от администратори.( най отгоре в Browsing Options) Видях че там си с отметка "не" но не мога аз да го променям.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  колега опитай като разрешиш да получаваш мейли от администратори.( най отгоре в Browsing Options) Видях че там си с отметка "не" но не мога аз да го променям.
                  Цецо, ако проблемът беше в тази отметка, нямаше да получава известия и на новия мейл.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Проблема е отстранен , вече известията не отиват в папка "спам" , всичко е Ок.

Благодарности на колежката Ранобудниче , за оказаната помощ , тя реши проблема.
                    Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Working...
                    X